35

Боко

преди 2 години

Нела е толкова мързелива, че и трябваше 10 месеца да я намери и преведе новината. Френския не ти се оттадва Нело. Следващия път като те видя на улицата плюя по теб. ***. Само слугуваш на дезинформацията. Реално си виновна за неваксинираните смъртни случаи. Ще ревеш скоро. Хили се още.

34

Анонимен

преди 2 години

Явно наистина ковид-цирка ще сгъва шатрата щом медиите започнаха да се насочват към обичайните теми отпреди пландемията.

33

Maнгоо-о-о!

преди 2 години

Манrooo, ние няма какво да ядем, той мебели ще ми купува! - казала Айшe когато Манro и купил нова точилка.

32

жабчо

преди 2 години

нагнетяване на напрежение с цел навлизане в източните отцепили се части от украйна части, и ако русия ги подкрепи американците ще ги подкрепят под предлог нахлуване в суверенна държава! просто, ама за умни кратуни!

31

Анонимен

преди 2 години

Абе ние не може ли да ги убедим да си купят почивки на Влас и Поморие и така да го зачукат на руснаците! Да изгонят руснаците от морето!

30

Анонимен

преди 2 години

Защото, и с право, я считат за първичното Зло, изпълзяло от мрака..

29

Пази боже

преди 2 години

Да не стане война! Боже, пази България!

28

балъци

преди 2 години

Десети декември 2028-та година. Белият дом заплаши Русия със санкции ако нахлуе в Украйна. Според запознати това ще се случи всеки момент. Всеки момент.

27

Боко

преди 2 години

Нело, пише се източника. Като пристигнат адвокатите ще се сетиш. Рапортувах те. Честито. Така ще е докато се научиш какво е журналистиката. Ти си драскач и преписвач, крадец и мошенник.

26

ВОСТОК

преди 2 години

Украйна половината е рускоговорящи,няма как да стане всички в Нато.Тези искат пари като българетата да крадат,я виж там корупция съсщатата като в Бг.Бочко открадна цяла магистрала 65 мил кеш чекмедже.Никога против БРАТСКА РУСИЯ И СЪРБИЯ.Историята на бг е написана с освобождение от турско и фашистко робство.

25

Анонимен

преди 2 години

Щом има кисели краставички, значи всичко е наред. Надявам се и със самогон да се е запасила, щото без него си е загуба на материал...

24

Анонимен

преди 2 години

На Руснаците освен за източните райони не им пука за останала нива до полската граница. А дали целият вой не идва заради СП2 (ескалациите започнаха, когато завършиха тръбата), който заобикаля Украина и дефакто сега трабва да купуват от Германия. ги оставя без евтин газ. А е публична тайна, че транзита на газ в Украина се държи от фирма на сина на високопоставен амеикански политик. И договора с Газпром за транзит изтече и не го подновиха.

23

Анонимен

преди 2 години

Добре де ши са бият ли тез ? Кой държи телевизионните права ? Ужас !!! Никой няма да гледа олимпиадата .

22

Анонимен

преди 2 години

Русия що проси сигурност от САЩ нали си има космически сили хиперзвукови ракети много са велики, ама май въздух под налягане

21

Степан

преди 2 години

Заради голодомора, например. Всеки иска свобода и демокрация, но една маска не може да сложи за своето и общото благо. Мислете и ще живеете.

20

ha ha

преди 2 години

А имаше един Държавен Секретар на САЩ които скочи от прозореца викайки "Руснаците идват!...

19

Анонимен

преди 2 години

Я питайте украйнците ?80% са против НАТО .Тука 85% са против

18

Анонимен

преди 2 години

Още колко месеца ви трябват да осъзнаете, че никой няма да напада никого и пак сте се хванали на фалшивите новини като шаранчета? Нормалните хора го осъзнаха през първата седмица, докато албанските реотани от НАТО и подчинените медии вече втори месец изглеждат нелепи с твърдения за нападение, което така и не се случва.

17

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ СА СЪС САЩ, РОМИТЕ С РУСИЯ.

16

observateur

преди 2 години

Тия са много зле. Смъкнаха се до стандарта на Бангладеж с 3 $ ден. Малкото което изкарват отива са военните. Кой ще им плаща дълговете май ние.