72

Е, па...

преди 2 години

До Анонимен - аутопсиите при починали, с положителен тест са забранени! Така че, много удобно, но няма как да се установи по безспорен начин истинската причина за смъртта на такива пациенти. А това е голям проблем, защото в статистиката на починалите влизат всички с положителен тест, но понеже са имали и други сериозни заболявания, не е установено от какво точно са починали всъщност. Т. е. статистиката, която се води няма как да е вярна, без направени аутопсии.

71

Анонимен

преди 2 години

Някой да спре отровните влечуги! Протести, бунтове и неподчинение! Слепи ли сте!

70

Анонимен

преди 2 години

Хората по света се ваксинираха и мерките отпадат. Вие си искате мерките и затова не се ваксинирате.

69

Реалността

преди 2 години

За експерта от Монтана: Никой НЕ допуска да се правят аутопсии на ковид починали!!! ФАКТ!!!!! Знаеш ли защо?????? И защо се измъкват така????

68

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните си мислят, че ще живеят с орлите като се скрият от вируса в мазето и се заключат с три катинара.

67

Анонимен

преди 2 години

В САЩ са спрели да публикуват ежедневните заразени и смъртни случаи. Във Франция махат мерки, в Ирландия започнаха да махат мерки, в Турция, във великобритания махнаха сякви мерки. Тук Кирчо и днес бг си мислят, че няма да ги махнат, докато не се ваксинираме хахаха

66

Анонимен

преди 2 години

До 74/Не пиши измишльотини, а попрочети нещо от съдебната медицина в кои случаи се прави аутопсия. Ако се произнася съдебен медик каква ли щеше да е цифрата, но дали смеят?

65

Анонимен

преди 2 години

Както виждам нещата България ще изчезне по-бързо от очакваното.За 2050 година се очаква да сме 3,8 милиона,но едвали ще сме толкова.И тояа го пиша не заради пандемията,а заради многото коментари на всякаде.Българина е склонен към самоунищожение.Би трябвало да не е така,понеже ние имаме богато разнобразие от гени.

64

до 66

преди 2 години

Ти няма изобщо как да разбереш каквото и да е. Живееш в друго измерение. Измерение на 100% отрицание на всичко, което е очеизвадно. И защо ти е да разбираш, когато не искаш да разбираш. Живей си там, ама не пречи на другите.

63

До 72

преди 2 години

Я пак си направи аритметиката, но не с 100 на ден, а с 8-10 човека на ден.

62

Анонимен

преди 2 години

Ваксувай се ако искаш и през седмица. Живей с орлите...

61

Анонимен

преди 2 години

Някой постояннонпита за аутопсии,не само след тази статия.Да не си патоанатом июда нямаш работа.Аз доколкото знам в България има недостиг от патоанатоми.В Монтана на пример един.Ако искаш да има повече аутопсии,вземи и помагай.Освен това аутопсии се правят със съгласие от роднините и когато не е ясна причината за смърта,същоютак когато има криминално действие.Но давай,питай след всяка статия ,не нинпречи.Само да знаеш,че не си информиран коректно,или страха те обзел и не може да разсъждаваш.

60

До 69

преди 2 години

А преди епидемията всеки ден умираха по 295 човека. Сега по над 400, а в пиковете по 500-600 човека. Нищо естествено няма в това

59

Анонимен

преди 2 години

Все пак следете и аритметиката. За един град от 50 хил души, по 100 човека средно дневно, за 2 години колко още не са минали през ситото. Бройте с елката, че да не се окаже град от 100 хил души и да цъфнат лъжкотенията.

58

Анонимен

преди 2 години

И как влиза този вирус през границата бре, нали влизащите са със зелена товарителница и ваксувани. Неваксинирани не могат да влязат.

57

Анонимен

преди 2 години

Една трета от починалите нямат придружаващи заболявания. Една трета от починалите са под 70 годишна възраст. Това са онези 99% на неваксинираните ***.

56

Анонимен

преди 2 години

Екипчето платени *** се включило да убеждава да не се ваксинираме. Няма да стане. Крийте се в мазето от страх от вируса и ваксините и се заключвайте с три катинара,, за да сте сигурни, защитени и "свободни". КОвце!

55

Хахаха

преди 2 години

Данните от кои???? Нещо за аутопсия да си чувал??? Но ти си вярвай, няма лошо...

54

Анонимен

преди 2 години

Ако тези данни са лъжи, представете си за колко общо заразени и смъртни случаи са излъгали общо от края на 2019 г до сега. Защото те казват някакви заразени, някакви умрели, аз няма как да разбера до колко това е вярно.

53

Реалист

преди 2 години

Данните показват, че ваксините предпазват и при Омикрон, макар и по-малко. Каква нула ви се привижда?!