140

Анонимен

преди 2 години

100% от председателят на европейския парламент беше ваксиниран и 100% пукна. За какъв 1% ми говориш?

139

Анонимен

преди 2 години

Няма да ми липсва тоя наглец.

138

Т

преди 2 години

Това, че си дарил нещо на някого, не ти дава право да лъжеш и да нарушаваш законите.

137

Анонимен

преди 2 години

точно е така. балканците не разпознават друго, освен черно-бяло. вижда се и по коментарите за ваксините. защо винаги трябва да има крайности? от 10000 заразени с ковид, само 100 влизат в болница; от 10000 ваксинирани, само 100 имат някаква моментна реакция. от тези 100, само на 1 му се появяват някакви усложнения от ковид или ваксина. и едното, и другото, е 0,01% шанс да ви засегне зле и не виждам защо трябва да се коментира толкова?

136

Анонимен

преди 2 години

До 148 Политиката не е важна в случая.

135

Анонимен

преди 2 години

Всички тенисисти спазват изискванията на Австралия и турнира, само нашето балканско Ноле( кой съм аз). Е това е класическата сръбска дивотия.

134

Без коментар 1

преди 2 години

До Без коментар-Дари 1000000 евро на италианска болница за ковид-19, дари пари на АВСТРАЛИЯ за борба с горските пожари, дари пари на испанска болница за ковид-19......

133

Анонимен

преди 2 години

Сърбите в момента са в изолация от Запада, Русия им помагаше известно веме, но след като се присмяха на Вучич, как чинно е седял на некакво столче в Белия дом, сърбите се сопнаха по шовинистки и захладняха отношенията им :)) Иначе жалко за тениса, губи от липсата на Джокович, но това е положението :))

132

Krom

преди 2 години

Или, както каза един български актьор - "Джокович прави типични балкански глупости". Подобно на малко дете паднало в редко л.но пада, става, върте се вътре докато не се омаза съвсем. Чек да ти стане чудно, защо хората мислят, че този район е населен с "тъмни балкански субекти"?! Аз "не виждам" основание.

131

Анонимен

преди 2 години

Помня как преди година и нещо на онзи измислен турнир в Белград, когато нашия Григор даде положителен тест, как бащата Серджан кълнеше и плюеше по Григор, че искал да съсипе кариерата на сина му като го зарази. С сега Джокович е заразявал безотговорно, а ромът Серджан разправя как синът му освобождавал 30 милиона. Нагли сръбски роми. Дано го изгонят.

130

Сръджан

преди 2 години

Идемооо!

129

Гъцо

преди 2 години

Под всяка статия за ВЕЛИКИЯ Новак Джокович пускат ***-астротърф да го хейти.

128

Мими

преди 2 години

Точно така и да му забранят 3 години да влиза в страната. Че той лъже като съдран и на края какво трябва да му се прости всичко. Аре марш в Сърбия!!!!!!

127

Пхахахахаааааа

преди 2 години

Невероятно е как шепа неудачници в живота тролят злобно една от най-проспериращите държави в света ! Я си погледнете скъсаните *** и коптора в гетото което живеете бе...фашисти укоряват най-демократичната държава в света във...фашизъм ?! Вие сте вересия...

126

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за ваксините и съм ваксиниран , ама тва е ковид фашизъм. Австралия е държава затвор , такава си беше и такава си остана. Правят му PCR всеки ден и го оставят да играе. То това австралийското е *** работа .

125

Анонимен

преди 2 години

ваксинирани тенисисти със сърдечни арести..смея се, ама яко с глас..абе хора, вие наистина ли вярвате на тези конспиративни теории? че бил гейтс е платил на китай, русия, япония, германия, англия, сащ, индия, бразилия и всички тайно, без да се знае, едновременно, са създали 15 вида различни ваксини, които убиват? и всички тези над 30.000 учени в лабораториите живеят само за едно - да избият човешката раса и да ви чипират?да, ваксините не са ефикасни, както ги пробутват, ама чак да убиват наред?

124

Анонимен

преди 2 години

Много добър тенисист, един от най-добрите за всички времена, ама така е в политиката, режат тези които не им изнасят, особено след като се опълчи на ваксинките :)) Плюс това Сърбия е нарочена и изоставена донякъде от Запада, може да се каже и от Русия, щото са големи шобинисти, късмета им свърши отдавна на сърбите :)))

123

F - 35

преди 2 години

Злъчна плач, сополи и сълзи за хитрия сръбски селянин. Славяно православните талибани, припознаха в хитрия сърбин едва ли не Спартак , но и кьорав човек може да разбере че това всъщност е сръбския Бай ***

122

Анонимен

преди 2 години

Новак...Ноле....Джокович......този път се изложи като първокласник. А ние плюем по една държава, която действа в името на обществото и ясно показва, че законите важат за всички. Още 1000г. ни трябват, за да се оправим.......................................................

121

Анонимен

преди 2 години

Само едно не разбирам, що му трябваше на баир лозе, при толкова много спечелени милиони. Защо всичките тия магарии и инатлъци. Луда работа. Този човек би трябвало да разсъждава по-трезво. Ама сръПска му работа, те са си такива, все пернати.