121

Долу

преди 2 години

Фашагите!

120

Архиваря

преди 2 години

ОК, ето ви база за преговори - ако не махнете сертификата, то поне може да го облекчите - няма никакъв смисъл от него в строителни магазини, както и магазините за техника, тъй като в тях хората са в пъти по-малко отколкото в хранителните магазини! Освен това, идва пролет, махнете сертификата поне за външните части на заведенията! Освободете малко икономиката и хората от този тормоз

119

Анонимен

преди 2 години

Ухилен подлец! Марионетка на Козяк!

118

Анонимен

преди 2 години

Кирчо защо се прави на луд? Какъв е смисъла от сертификата след като вчера шефа на парламента се разсополиви защото е лепнал вируса, а е имунизиран и има сертификат той не разнася ли вируса?

117

Анонимен

преди 2 години

От 2г всички ни обясняват как няма места по отделенията и затова се налагат мерки. АМИ ОТКРИЙТЕ ОТДЕЛЕНИЯ БЕ МАНЯЦИ! Всяка година се дипломират по 2800 сестри и 1000 лекари в България. От 2г все обясняват как няма легла. Ами вместо да даваме 9 млрд за оня дето духа що не откриха отделения и да наемат тия сестри и млади лекари? На средата на пандемия ние оставяме медиците ни да ходят да работят в чужбина и по странното за последните 2г ЗАКРИХА 17 болници! НЯКОЙ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР НЕЩО ДА КАЖЕ?

116

Анонимен

преди 2 години

..дубайски работи..

115

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ни натресат ебола по свинете и ще ги доликвидират не трябва да ядем месо според глобалистите.

114

Наблюдател

преди 2 години

А бе, къде е Зеления чорап да излеза , па да размаа юмруче ... ?

113

АнонимеН

преди 2 години

ПАРТИЯ КОЯТО РЕЛАНО НЕ Е ПОЛУЧИЛА И 4% ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ УПРАВЛЯВА С ФАЛШИФИКАЦИИ НА МАШИНИТЕ КАТО , ЧЕ Е ВЗЕЛА 25% СМЕШКИ ПЪЛНИ!!! А НА ТОВА ОТ СНИМКАТА РАДЕВ УРЕДИ ДА НЕ МУ СЕ ПОВДИГНАТ НИКАКВИ ОБВИНЕНИЯ!!!! ВМЕСТО ДА Е В АРЕСТА, ТО ПРЕМИЕР НИ Е СЪС АБСОЛЮТНО ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ТЯХ АМА НИКАКЪВ!

112

П.

преди 2 години

Никой не твърди, че няма вирус!!! Вирус има, но мерките срещу него са ДОКАЗАНО НЕЕФЕКТИВНИ!!! И не е нужно да си ЕКСПЕРТ, за да го видиш и да го осъзнаеш!!!

111

Анонимен

преди 2 години

герб изпадна в немилост но с всички откраднати пари яко финансират интернетни *** да пишат глупости тук.. билиони откраднаха и сега създават проблеми за да отвличат вниманието от разследванията на МВР .. а кат ги ядоха кюфтетата ....

110

Здравната

преди 2 години

Мафия - вън!

109

Анонимен

преди 2 години

Въобще няма да се съобразявам с нареждания спуснати от посолството на козяк и всяко друго.

108

Анонимен

преди 2 години

Не гледайте мерките .Мерките и Ковид са само параван за правителствата и банките да налагат локдауни,да унищожават всичко по пътя си и да вдигат инфлацията в небесата .Оставете ги тия лъжии и се огледайте че около вас всичко поскъпна до небето,до кога ще им търпим простотиите ?Онази бабичка от Европейската банка излиза и плюе в лицето ни че инфлацията видиш ли била преходна и ние ще им плащаме всичките дългове с които се оядиха за последните 10 години.Бъдете умни и вижте малко по далеч от носаси

107

Човекът

преди 2 години

Долу МВР Долу МВР ДОЛУ МВР БОКЛУКО ЕЛИН ПЕЛИНСКИ

106

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че някой позволява на този никакъв да говори по този начин е просто жалко

105

Анонимен

преди 2 години

Какъв нов модел бе? От вън ви нареждат да тормозите хората с мерки, ваксини, сертификати, маски. Да не говорим за това, че ще ни доликвидират енергетиката, животновъдството и въобще икономиката като цяло.

104

Анонимен

преди 2 години

Слуги на сатаните. Зад КОВИД ПАНДЕМИЯТА КОЯТО Е ИЗМАМА НЯМА НИКАКВА ПАНДЕМИЯ! СТОЯТ БИЛ ГЕЙТС И ЖЕНА МУ СЗО ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ЛЕКАРИ И ПРАВИТЕЛСТВА ! ВАКСИНИТЕ ВСИЧКИТЕ СА ОТРОВА! ВИРУСИ ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВИРУС Е НЕВЕЖЕСТВОТО НА ХОРАТА И ТОВА ЧЕ СА СПРЕБИ ДА СЕ РАЗВИВАТ ДУХОВНО! КОВИД Е НАЧИН ЗА НЕГАТИВНО ВНУШЕНИЕ НАД МИСЛИТЕ ВИ ЧРЕЗ КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАТ И ДЪРЖАТ ПОД КОНТРОЛ ОТНЕМАТ ВИ СВОБОДАТА ДА ДИШАТЕ ДАДЕНА ВИ ОТ БОГ ОТДАЛЕЧАВАТ ВИ ОТ БОГ ИСУС ОТ ЛЮБОВТА!

103

Къде

преди 2 години

Е Радка, защо не защити хората от ковид диктатурата? Мутрите - вън!

102

Анонимен

преди 2 години

Проблема е, че вече сме във вълната, а той верно ли не знае??