14

Анонимен

преди 2 години

Да не вземе да си върне Източна Европа се притеснявам аз, ченатам вървят нещата с това дразнене. Руснаците като ти дойдат на гости, обикновено забравят да си тръгнат

13

До Анонимен 12

преди 2 години

Били са част от СССР преди 30 години, да!За 30 години знаеш ли колко неща са се променили?Казахстан се е ислямизирал много, руснаците си имат достатъчно други проблеми, не им трябват и казахски терористи и камикадзета, каквито идват от Кавказ!!

12

Анонимен

преди 2 години

Сори , ама руснаците държат кранчето и имат силата да си го запазят. Всяка война е за ресурси и нашите партньори от сащ и нато почват да изпитват глад за ресурси. Да не споменаваме китайците, на които европейската и американската икномика, са васали.

11

До Ангел

преди 2 години

Така ли се протестира, с оръжия и коктейли "Моло.тов"?Това били мирни спонтанни протести...................да бе, да??Това си беше опит за държавен преврат...............с груба сила, нагло и безцеремонно!!!

10

До Анонимен 7

преди 2 години

Какво руско робство?Казахстан отдавна е независима държава, доста се дистанцираха от Русия, имат си местни олигарси...........дори минаха на латинеца, там има много западни и китайски инвестиции!Прочети малко, преди да пишеш глупости!

9

Ангел

преди 2 години

Пълни глупости пише тоя.Нямат нищо общо проблемите на Русия с Украйна и протестите в Казакстан . Заради скъпите горива нормално хората да протестират ,това се случва навсякъде и по всяко време.Слагат мораториум върху цените и проблема е решен.До 1 седмица няма да се сещаме за Казакстан .Украйна е друга тема.Рано или късно тя трябва да бъде разцепена на 2 и Русия да си върне милионите граждани които в момента се намират в друга държава .

8

До Анонимен 5

преди 2 години

Няма приятели в политиката!Има временни съюзници и интереси!!Някои българи си мислят, че в ЕС са ни приятели................но нищо хубаво не видяхме от европейските си "приятели" толкова години!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Няма държава под руско робство която да просперира. *** не го умеят.

6

Анонимен

преди 2 години

Затяга се обръча около Русия............аз се чудя на търпението на руснаците..............ако някой друг по-неуравновесен лидер управляваше Русия, а не Путин..............сега щеше да има широкомащабна война..........НАТО с/у Русия!!Западните държави наистина прекалиха.............Украйна, Беларус, сега Казахстан.........не се спряха с революции и преврати..........не мога да подкрепям западняците, доказани лъжци и лицемери!

5

Анонимен

преди 2 години

1, ако някои си мислят, че Пиндостан и ЕС са приятели, то силно се заблюждава. ЕС за Пиндостан е мощен икономически конкурент, който подлежи на ограничаване - ограничаване до степен на назначаването му за театър на военни действия като страна във въоръжен конфликт с Русия.

4

КПСС

преди 2 години

Такива сделки не приемаме .Иска Ви се ,ама не става .Ще загуби точно 6 републики от сегашната си територия плюс Крим.

3

Републиканец за Бълг

преди 2 години

Цветната революция в Казахстан приключи. Какъв е проблема?

2

Анонимен

преди 2 години

В първите дни на новата година, Казахстан беше подложен на хибридна терористична атака с цел държавен преврат. Организаторите на тази жестока хибридна терористична атака имаха и по-далечна цел: да атакуват силната позиция на Русия и Путин в предстоящите разговори по червените руски линии.

1

Анонимен

преди 2 години

това доказва прякото участие на ЦРУ за поредната цветна революцийка в полза на краварника, след умишленото повишаване на горивата в европа. както винаги кравешкижвечни интереси и никви приятели.