311

Анонимен

преди 2 години

още от 20.12.2021г.трябваше пълна карантина на пристигащите от Англия и Франция.а те идват пускат чантите и наемат къщи за гости по 30 човека от английските университети..после на 30.12 са позитивни и олеле мамо гърлото ми..после баби.дядовци.стринки.болни..до безкрай.

310

Фен на БСП

преди 2 години

Благодарим Ви, другарю Радев, че ни докарахте такъв прекрасен министър председател, като Кирчо Канадеца! Невероятен ерудит, съчетан с харвардски гений! Жесток е! И парички към пенсиите ни дава, е, верно, срещу убоцкване с отрова, но то пък, няма сега да живеем с орлите, я! Децата в Африка от глад умират, ние за една ваксина се опъваме!

309

SS

преди 2 години

Кирчо,чудя ти се на харвардската хартия,какъв премиер си като 70 процента от имащите право да гласуват не отидоха до урните,отвратени от политиците ? А колко от гласувалите ,гласуваха не подкрепям никой ? С какъв процент управляваш ? И имаш ли това морално право ? А учили ли са те в Харвард ,че тук може с камъни да те изгоним ? Нищо лично ,просто питам ?

308

Дедо Коле

преди 2 години

До Додо: Има още мегдан Кирчо Фалшивия подпис да се п0сере! Глей само сеира като признае македонска раса, което ще направи благоевградско и част от кюстендилско субект на автономия, особено с парите, които НПО-тата ще изсипят там! Кирил е позор за България! Но, той си е мекотело, пука му, ще си събере канадското сеейство им ще отпраши накъдето си иска яко дим! И не, не е върнал канадския си паспорт, в джоба му е! Кирчо Ментето е поданик на кралицата! Диверсант и продажник! Срам да го яде!

307

Анонимен

преди 2 години

Тази сайт за мушмоли ли е, коментарите са писани от пунчета.

306

Анонимен

преди 2 години

Махайте сертификатите ckaпаняци долни!

305

ЙЕТИ

преди 2 години

АЗ ПРЯТЕЛ ! Ний у хималаята са ваксинираамо и са смеямо на бугарето и на инките! И вицуи си разпраямо! ААА ХААА ХААА ХААА

304

Додо

преди 2 години

Този гaщник е нещо средно между м-р Бийн и жалък йесмен. Няма по-вулгарен начин да харчиш парите от данъците на Българина от това, да плащаш на хората да се ваксинират - което си е типичен пример за корупция с държавни средства за материална облага на частна корпорация, а сега да плаща за "разследвания" при починали ваксани, при положение, че в цял свят ваксаните умират! Още повече, че терминът "ваксиниран" е движеща се мишена. В момента в Израел починал с две дози и без бустер се води неваксан!

303

Анонимен

преди 2 години

Всичко е документирано . Кой, къде, кога, с какво е ваксиниран. Лесно е!

302

Радой Ралин

преди 2 години

Преди това да направят и една проверка на Харвардската диплома на Киро дали не е фалшива???

301

Анонимен

преди 2 години

Хаха сега ако на някое джи пи му умре пациента от ваксата ще му разкажат играта.

300

Анонимен

преди 2 години

И как са празни ковид отделенията? Тези 5000 хоспитализирани в момента къде са? В твоя апартамент ли? А близо 500 на интензивно лечение, интубирани? На луната ли са?

299

Анонимен

преди 2 години

Леле, а починалият кой ще го защитава пред полицията? Тоя *** със следдипломна квалификация по чужбина що не увеличи цената на тока за износ, а се занимава с глупости?

298

Анонимен

преди 2 години

След като е очевадно, че се разболяват и умират и ваксинираните, ми е изключително интересно КАК ПО-ТОЧНО като проверяват полицаите всеки починал къде му е правена ваксината, ще намалят фалшивите сертификати?! Как, бе, момче?...

297

НЕАНДЕРТАЛЕЦ

преди 2 години

Търся моите братчеди хомо сапиенс , а то повечето антиваксър! Кво и туй нящу?

296

Анонимен

преди 2 години

Умрелият няма как да бъде наказан той вече си е получил наказанието. Но сестрата която го е "ваксинирала" ще полежи в затвора. Това си е документна измама. И то опасна за обществото.

295

Мики Маус

преди 2 години

Боже от къде го намериха този не знам. Това недоразумение е министър на една велика държава като България!

294

Мики Маус

преди 2 години

Боже от къде го намериха този *** не знам. Това недоразумение е министър на една велика държава като България!

293

Куку

преди 2 години

Това, антиваксите сте като конски мухи. Под всяка новина за ковид, яко мислители. Отивайте като доброволци, в ковид отделенията. В нета всички сте яки. Никой не ви иска мнението, ама вие трябва да се изкаже те.

292

Анонимен

преди 2 години

75 лева на пенсионерите, за да се бодат, полицейски проверки на умрелите... На Бойко му викахме Тиквата, ама Кирето е на път набързо да го задмине по акъл.