29

Анонимен

преди 2 години

Защо не я питат за нарушенията на Конституцията от президент и премиер, ще има импийчмънт, ще обявяват ли за международно издирване списък с криминални лица, понастоящем в Дубай, Южна Африка, Барбадос и др.? Ще разследва ли КПКОНПИ неподалите декларация собственици на 7/8 медии? И най-важното - кога ще подаде оставка правосъдната министърка. Когато и да е все ще е късно.

28

Гдбоп

преди 2 години

Скъпи Дядо Коледа, пожелавамси Гдбоп да арестува всички престъпници.

27

zakrivai

преди 2 години

сасипаха я тая даржава от герп. закриваи и чегартаи. следва уволнение на 96% от администрацията

26

Анонимен

преди 2 години

Не е Гешев залога, а това, че държавата е слаба и идва един менте зелен и спира лифтовете, друга фондация поела някъде ангажимент и сменя главния прокурор... Утре кой знае какво ще поръча някой меркел и ще ни инсталира пак някой бате за 10 г. С какво сега тия с тези ангажименти дето идват са по- добри? Къде дадоха ясно план какво ще правят и защо? Видя ли някой план обсъден с професори и знаещи? Къде е държавата да не кляка на НПО, а да си взима сама добрите решения?

25

Анонимен

преди 2 години

Браво!

24

Анонимен

преди 2 години

Тая гмеж работи в полза на своя патрон - олигархът Иво Прокопиев! На бесилката!

23

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИФИКАТОРА РАДЕВ ТРЯБВА ДА ПРЕДПАЗИ СЪУЧАСТНИЦИТЕ СИ КАТО БОЖКОВ И ОСТАНАЛИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ КОИТО СИ ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ!!!

22

Баче Кико

преди 2 години

Платените гербераски тро лчета ще поквичат в коментарите на ДНЕСБГ, ще си поцъкат малко лайкове с ВПН-а, а спецпрокуратурата ще бъде закрита. Еееех, кеф.

21

Паци

преди 2 години

Гербeрските yтрeпки ше се преброите под тая статия... ;) Дано си покривате, барем, сметката за ток, ясно че нетя го крадeте/берете...

20

Анонимен

преди 2 години

Първия хвърлен на влъците ще е Влади Юрганов. Вече го подгряват.

19

Анонимен

преди 2 години

Г-жо министър, вашето правителство упорито върви по стъпките на Борисовите правителства! Вашият премиер К.П. и покровител Р.Р. искат да узурпират и оглавят всички институции и особено прокуратурата. А защо ли? Може би олигарсите, които плащаха за протестите и безредиците през лятото, много ги е страх от прокуратурата и искат да я "обезглавят", за да останат ненаказани! С този прокурор превителството ви не е сигурно, че ще ви се разминат "своеволията"!

18

АнонимеН

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР!!! ИМА САМО МАРИОНЕТКИ НА РАДЕВ!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Повечто хора са готови на всичко, зада спасят кожата. Чудно ми е кой ще бъде пожертван, за да спаси кожата един човек.

16

ЛОДКАР

преди 2 години

тази семпла женица, не знам даже КАК е била секретарка на Бойкикев... върховенство на Закона, но ако преЦедентът нарушава Конституцията, това е нищо, ако премиерът е извършил престъпление по Наказателния кодекс, също нищо... интересно как има 14 процедури, а пък Янаки Стоилов не ги е забелязал, за адвокатчето, което прие министерството би било нармално, той човекът си имаше задача и беше взел пари, но.... не се прави

15

Анонимен

преди 2 години

Току така се закрива спецпрокуратура, цурке - с интервю в платена медия. ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите доста пари хвърлиха срещу Гешев, даже си създадоха цели партии, за да ги отърват.

13

Факт

преди 2 години

Гешеф, Боку и другите гербераски мутри си заминават. ГЕРБ никога повече няма да е на власт. Факт.

12

Анонимен

преди 2 години

И тези 14 наказателни процедури много ли са - малко ли са за страната? Що не сравнят с другите 26 държави в ЕС? Какво толкова скандално има в тия процедури? Нещо прибързва тази Ндка, а и сивито и е тънко на юрист! Да съберат още някой професор и да вземат по- подготвено решение. Нещо прибързано изглежда и ще се оплескат, а и ще оплескат разни висящи дела.

11

НАДКА ОСТАВКА

преди 2 години

Голяма свалячка тая, иска да сваля главния прокурор. Ще го свали, ама друг път.

10

Хайдут Велко

преди 2 години

Подкрепям Гешев през на Ристакис хората.