84

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоПравилата важат за хората които ги спазват.Има някакви си правила от които няма смисъл но това не означава че трябва да се спазват.

83

1984

преди 2 години

САМО В ЖИВОТИНСКИТЕ ФЕРМИ ВАКСИНИРАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И НА 100%!!!!!!

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Нали разбираш какво ще стане със Стойчо ако засенчи властта и им въведе зелен сертификат. Ще бъде отстранен и повече власт няма да помирише.Зеления сертификат има шанс да падне за всички. Когато го въведоха хората се примириха и не излязоха на масов протест. Сега чакаме възрждане да се преборят със сертификата. Явно процеса ще е труден и бавен.Ако успеят тяхното действие ще остане в историята на България

81

Анонимен

преди 2 години

Май Промяната стана ПОДМЯНА. От тези гласувалите за сеяндурите в парламата дали някой си е давал сметка че нищо няма да се промени. Не те са си мислели че от тях ще зависи всичко затова са гласували. Мислели са си че са фактор. Да фактор са но в кене.фа когато се напъват по голема нужда. Затова на сеяндури не вервам. Не случайно за подследно съм гласвал на първите избори в началонто на 90-те. Тогава гласувах за безпартиините които се оказаха партиици и край с гласуването. За сеяндури не гласувам

80

Евала

преди 2 години

родителите на минимална заплата всяка седмица ще плащат за тест, а депутатите на 10 бона заплата - няма да плащат за тест - как да не ги обичаш тези хора!

79

Анонимен

преди 2 години

Влезлите в НС са с имунитет и вируси не ги ловят )))

78

Калеко Алеко

преди 2 години

Те дУпетатите не носят дори и маски в Парламента, правилата важат само за нас, а тези които ни ги спускат са над закона ... Вижте какво стана в добрата стара Англия само за едно малко парти на Борис му стъжниха живота, а заваляха и оставки ... !!!

77

ПЛАНдемия

преди 2 години

Това е началото на падането на фашисткия сертификат навсякъде!

76

Анонимен

преди 2 години

Депутатите го казаха ясно, те не са кучета и за тях кучешки паспорт не е нужен. Но за нас, народа е необходим. Защото ние домашните любимци ще ходим на места за хора само ако сме ваксинирани, обезпаразитени, с наморник, а скоро и с каишка. Хайде народе, подвий опашка, наведи тъжно уши и муцуна и прави циркови те номера, които поискат от тебе за единия оглозган кокал.

75

Анонимен

преди 2 години

Нормално, това все пак е българия. А сега си помислете какви престъпления вършат всичките тези другари, щом не се притесняват открито да си гласуват подобни привилегии. Защото могат. Останалите, кучета ги яли

74

Анонимен

преди 2 години

Значи децата ни трябва да бъдат или ваксинирани, или да плюят в пликчета, за да влязат в класната стая с 25 деца, а тия *** се гъчкат 240 човека и за тях зеления сертификат не важи, така ли? Страхотна промяна!

73

Анонимен

преди 2 години

Няма такава простотия! Тия от НС да не серррррЪт злато!

72

Анонимен

преди 2 години

До Вие си ги избрахте "Не разбирам какво си написало. Хем твоите хора са в парламента, хем гласували против, хем аз съм ти виновен, че съм казал Вие си ги избрахте.." Не си разбрал. Коментара ми не беше за теб, а за същите, за които и ти си писал твоя.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75То хората свикнаха с кашлянето - отначалото кашлях нарочно за да изгоня хората на опашката в магазина и да иман по-бързо ама сега не бягат и спрях.

70

Анонимен

преди 2 години

Значи хора, които НЕ СА у кондиция, които са в висока Т и на които им се вие свят - ще взимат решения за страната, ще творят закони?! Еми, браво!!!

69

До да

преди 2 години

Кой закон?

68

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам тогава поне тест за наркотици да се извършва на депутатите преди влизаме в парламента.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56Реално погледнато едно заведение според мен има сметка да работи без зелени сертификати.Дори и да глобят заведението от рзи то собственика може да обжалва акта а дори да не го спечели то през това време ще са минали много клиенти и ще има печалба

66

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми граждани, ако не можете да отидете на кино и театър, отивайте в Народното събрание, там можете да си кашляте и кихате колкото искате.

65

Янко Антивакс

преди 2 години

Долу сертификатите за всички!