421

Анонимен

преди 2 години

Предписанията на предишното ръководство на АПИ, що не ги изпълни предишното правителство?

420

1

преди 2 години

много закъснява слънцето ни,как още не е коментирал трагедията на магистрала "Струма"да каже че ,Радев е виновен неговия приятел министър Рашков, пуснал деси дуловската на амбразурата,гома неверния биков,и той закъснява.

419

Шумотевица

преди 2 години

Ношните шкафчета пак са се разхлопали!

418

Анонимен

преди 2 години

Леле колко сте долни всички гербаджии, просто не е истина!

417

Анонимен

преди 2 години

Та значи маркировките и мантинелите станаха калпави в последните 6 месеца. За 6м. служебното правителство трябваше да оправи поразиите от 12г. управление на ГЕРБ. Ми те само маркировки да бяха правили, пак нямаше да сварят. А пък паричките бяха авансирани от Боко на негови хора.

416

питане !

преди 2 години

аВЕ, я кажете , знаете ли , колко ленти ряза вожда ви за 13г. , и каква е файдата от некачествената работа , скъпа и пре-скъпа . Защо дългът на България за 13г., нарасна на 38 милиарда , къде са тези дългове , ... в чекмеджетата , или в чекмеджетата и в ШАЙКАТА ..ПОДАРЪЦИТЕ И КЪМ ДПС ОТ БОЙКО ... КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА .

415

ТАНГРА БРОИ...

преди 2 години

КОЛКО МНОГО ДС/БКП ЧЕНГЕТА, ДОНОСНИЦИ, УБИЙЦИ СА ОЦЕЛЕЛИ СЛЕД 32 ГОДИНИ ОТ ФАЛИТА НА НЕКАДЪРНИТЕ ПАРТИЗАНИ.....

414

Анонимен

преди 2 години

Хм, и на какво основание принципно трябва да се поискат оставките? Ако е заради качеството на пътя, то пътя сте го строили вие и вашите обръчи от фирми? Ако не е заради пътя, какво е основанието? Или да правим политически въпрос от една трагедия без никакво основание. Гнусно е, герберчета, вие сте гнусни...

413

Ямболски цървул

преди 2 години

*** глупави и платени.Какво ви е виновен Радев за инцидента? Той ли е карал автобуса по БОКОВИТЕ "магистрали",които ги прилича на 3-то разрядни пътища в Гватемала?

412

Анонимен

преди 2 години

на следващите избори .. Герб ще паднат под 6-7% а БСП под 4%... никой не ги иска тях само техните крадливи фирми и тези дето са лапали гласуват за тях ..

411

до герб

преди 2 години

Извинете , но от герб искам да чувам само ИЗ-ВИ-НЕ-НИ-Я ,... ясно !?И вземете се в ръце и се отърсете от примитивният ви водач , вожд , измислен генерал , и измислен ''БОГ .

410

Анонимен

преди 2 години

Може единствено шофьора да е виновен,но него вече няма кой да го съди.Но може от герп да му поискат оставката

409

РАДЕВ - 100% ВЛАСТ

преди 2 години

100 % ОТГОВОРЕН..ЗА УБИТИТЕ ДНЕС 309 ЧОВЕКА.. УПРАВЛЯВАЙ, РАДЕВ.. НЕ УБИВАЙ!!

408

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До ПОСЛАНИЕ ОТ ТАНГРА..... Бойко вече И ''Тангра'' ли стаНЪ ?Къде го скрихте ?

407

Ямболски цървул

преди 2 години

Ако бяха гласували поне още 20% ..тези щяха да са в историята,но не.Доста си мислят,че като не гласуват ще им покажат нещо.Напротив! Втори са в парламента.Има ги.И имат още глас.НЕ СА ПОБЕДЕНИ!

406

Хичо

преди 2 години

Оставка на шофьора на жипката,собственик на чекмедже...

405

ОСТАВКА Я!

преди 2 години

Главния магистрален инспектор -резач на ленти да си скрие тиквата в миша дупка!

404

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са опозиция и трябва да говорят! До сега критиката беше от другата страна, сега управляващите критикари да не подскачат, като ужилени!

403

нали !

преди 2 години

До ПОСЛАНИЕ ОТ ТАНГРА..Вие от герб не се притеснявайте , нали сте ''недосегаеми'' , даже и от вирОсЪ !?

402

магистралчик

преди 2 години

От герб крадяха от поръчките за магистрали , неАкви си 75% ,... а после се чудим и маем , ЗАЩО ИМАМЕ НЕКАЧЕСТВЕНИ ПЪТИЩА , КАК САМО С 25 % МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО !Радев се яви на поканата на Герджиков , а Борисов защо не се ДОТЪТРИ при поканата от Асен В. !Впрочем , КЪДЕ СА 8 МИЛИАРДА , ГУСИН ''вожд'' от герб ?