51

Анонимен

преди 2 години

До Айнщайн "Само *** може да прави едно и също, и да очаква различен резултат. С нашите избори е същата работа. Подобна конфигурация имаше два пъти преди това, и нищо не стана. Едва ли има причина сега да е по-различно." Има, има. Предните пъти трябваше Радев да овладее държавата, затова проруските му партии "много искаха, ама нямаха желание". Сега правителството му трябва, за да започне да я източва и не само нея, ами и европейските средства.

50

Анонимен

преди 2 години

Баце каза:''Аз оставка няма да дам за да им направя тоя кеф!Е Ицо И Корнела са ми подчинени,ще им метна главите,нооо аз не!!!!''

49

АнонимеН

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ Е ОТКРАДНАЛ С МАШИНИТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ БЕЗ ГЕРБ И БСП КОИТО ИМАТ ДОСТА ТВЪРДИ ЕЛЕКТОРАТИ! 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА Е ОТКРАДНАЛ РУМЕН РАДЕВ ОТ ОПОНЕНТИТЕ СИ С МАШИНИТЕ !

48

Анонимен

преди 2 години

От мен 699 999, Ати как реши? предателите дори нацистите са разстрелвали предателите които посочвали къде има укрити ранени червеноармейци, партизани, учители по руски, евреи, .., .., какво рече? добре си решил 699 998 ис ок, а ти?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - А аз познавам над 450 човека живеещи на запад, които са готови да се върнат в България ако Кирил стане премиер.

46

Анонимен

преди 2 години

Дори и ромския вот не може да спаси подметката на Борисов.

45

Българин

преди 2 години

Кирил е млад успял позитивен човек със западно мислене, ще ни помогне да се развием до неговото ниво да станем западняци, защото ние всички искаме да станем като западняците да ни приемат в богатото англосаксонско семейство а не да живеем бедно като руснаци. Кирил има вижън за бъдещето - ще караме електрически коли, ще точиме безплатен ток от соларката на покрива и вятърните централи, ще живеем като истински европейци в цивилизована европейска държава.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Познавам поне 200 човека, които са готови да напускат БГ, ако Кирчо Петков стана премиер..." Е, той ще работи тези 200 да станат 200 хиляди. Да не е сам в Канада.

43

Приоритет №1

преди 2 години

Смяна на ВСС.

42

Айнщайн

преди 2 години

Само *** може да прави едно и също, и да очаква различен резултат. С нашите избори е същата работа. Подобна конфигурация имаше два пъти преди това, и нищо не стана. Едва ли има причина сега да е по-различно.

41

Анонимен

преди 2 години

Готвят някакъв евреин за външен министър. Хайде да ни е честито и чифутското робство!

40

Анонимен

преди 2 години

Клубът на банкянските любители на филии с мас ви пожелават весела и приятна зима с 2000$ цена на газ, 3.5 милиарда нов дълг и с умните и успели харвардски момчета. Мери Крисмас и поздрави от Банкя, ние ще седим край камината, ще ядем филии со ногу мас и ще ви ръкопляскаме.

39

Анонимен

преди 2 години

То хубаво Радев ще е президент,ама тия засукани младоци нещо не ми вдъхват твърде доверие,дано бъркам ама надали!

38

смешни и жалки

преди 2 години

Как 500 хил гласа, всичките над милион и триста хиляди са фалшификат, машините са настроени така от Радев, че всеки глас да отива за него. Той с дрон следеше и вкара евро и кюлчета в чекмеджето на вожда, че дни машини ли не може да настрои. Мъката герберастка няма край, но трябва да свикнат, буци го няма, вожда е при манголиите.

37

Smile

преди 2 години

Не е истина каква долнопробна *** е България. Имам доста приятели които все още живят там и могат да мислят, но са малко за съжаление. Аз лично в тоя *** няма да се върна. Честито на Канадските *** дето ви изпързаляха.

36

баси

преди 2 години

каква победа направо си е по-беда, 38% гласували си е диктат на едно безпросветно малцинство над мнозинството от 62%, тов се нарича диктатура не демокрация, изборите да се обявят за нелегитими и да се принудят всички да гласуват иначе влизаме в още по-големи лаййнаа

35

До 30

преди 2 години

Волен е на 68г. ще има да взима още субсидии със задна дата има млада булка и се говори, че има скътани към 40млн.лв. по банки офшорки. А времето на АТАКА, НФСБ, ВОЛЯ, дори и ВМРО приключва и, хората се ориентират към възраждане за добро или лошо нищо не агитирам просто констатирам очевидното последната националистическа партия, която не е"мъртва".

34

Анонимен

преди 2 години

Успех на Кирчо и Асен. Нека никога повече такъв Алчен и Нагъл *** като Бойко Борисов да не допускаме във властта.

33

Анонимен

преди 2 години

Светите братя Кирил и Асен изгониха Мутрата и ламята ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 2 години

Бойко каза:''Не може без Бойко,не може и без Румен''Значи и да има правителство,на пролет пак ще има избори и битка за властта.Това е положението!