41

Василев

преди 2 години

Австрия я дават за пример, че са се ваксинирали над 70%, защо сега се обмисля да въвеждат локдаун, каква е логиката хем да ги надупчат, хем да ги затворят!!!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!

40

До 45

преди 2 години

Явно ти е сложно за разбиране. Отричането на действителността е опит за преодоляване на страха, но това няма как да стане. Страх ги е от вируса и по всякакъв начин отричат вируса - няма да носи маска, защото вирус нямало, няма да се ваксинират, защото това било отрова и т.н. Страхуващите се от вируса е съвсем логично да се страхуват и от ваксините и от маските.

39

дебилясал ваксър

преди 2 години

Ваксинирвайте съ, мола ви! Ето, и починалото от ""ковид"" 13-годишно момченце от катастрофата можеше да е живо, ако беше се наболо!

38

Анонимен

преди 2 години

"Ми тъй де - лицето Борисов вика Кунчев е в болница. Лицето Кунчев вика карах го леко от две години не съм бил в болница. Значи един от двамата е до лен, мазен лъ жец. Кой?"..... и двамата са мазни, не е само единия!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Спадът в броя на новите случаи продължава вече 14-ти ден. Броят на починалите взе още се увеличава.

36

Анонимен

преди 2 години

До Въпросче Някой лъже повече

35

Анонимен

преди 2 години

"Гледам, че страхуващите се да се ваксинират слагат колкото може повече минуси на мненията отговарящи на действителността. Това дали им помага да се преборят с огромния страх от вируса, който изпитват?" ..................... сега, от вируса ли се страхуваме или от ваксините. Аре осъзнай се, какви глупости пишеш, взаимноизключващи се тези!? Нищо чудно, че си се подвел по БТВ и си се боднал.

34

Въпросче

преди 2 години

Аз имам въпросче - кой от двамата лъже - лицето Ангел Кунчев или лицето Бойко Борисов? Мерси.

33

Анонимен

преди 2 години

А ваксинираните, спокойни ли са?

32

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че страхуващите се да се ваксинират слагат колкото може повече минуси на мненията отговарящи на действителността. Това дали им помага да се преборят с огромния страх от вируса, който изпитват?

31

Анонимен

преди 2 години

И отново фалшиви ковид новини ! И всеки ден фалшиви ковид новини ! Мраза ви

30

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 29 "Всяка нощ, цял народ" Вие не разбрахте ли, че вие не сте народа. Аман от комунисти, които говорят от името на всички."....ами то си личи бе, 80% представляват мнозинство. Не сме като фашистите смятащи, че 20% процента могат да се налагат над всички останали! И да знаеш, че по-голям комунист от Вожда ти няма!

29

Василев

преди 2 години

А бе какво ни правят на маймуни, единствено силен имунитет срещу вируса имат хората , които са го изкарали , а повечето ваксинирани са изкарали вируса и са се надупчили!Сега се върти някакъв цирк, кой се е ваксинирал и кой не!При застаряващо болно възрастно население естествено , че смъртността е голяма, в Италия почиваха на ден по 3000 души , ама имат население 60 млн. и статистиката става стъкмистика, когато се прави сравнение между бедна и застаряваща България с богатите страни!Мортън!ЦРУ!!

28

Анонимен

преди 2 години

8156 човека в болница, от които 751 в интензивното, а останалите треперят да не се наложи и те да влязат в интензивното. Да им се чуди човек защо не са се ваксинирали?

27

АнонимеН

преди 2 години

АКО ЛЕКУВАХА С ПРОПОЛИС В ПО-ГОЛЕМИ ДОЗИ ВМЕСТО С БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ , ДА ИМАМЕ СМЪРТНОСТ ОТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА, А НЕ СТОТИЦИ!

26

Анонимен

преди 2 години

Кунчев май съжалява, че не си е поставил и трета доза, за да изкара още по-леко заразата. Роднините на починалите вчера 167 неваксинирани дали сега съжаляват, че не са ги убедили да се ваксинират?

25

Анонимен

преди 2 години

751 са болните в България.Тия хипохондрици дето лежат по болниците от страх и колко са заразените не ме интересуват.

24

Факт

преди 2 години

На Кунчев му се размина и без болница, защото е ваксиниран, но но страхуващите се да се ваксинират не им се разминава така леко. Вчера са починали още 176 човека, от които 167 са неваксинирани и 9 ваксинирани.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Всяка нощ, цял народ" Вие не разбрахте ли, че вие не сте народа. Аман от комунисти, които говорят от името на всички.

22

Анонимен

преди 2 години

До Живков "Може ли на една улица дълга 400 м.Да има три аптеки.Някой умник може ли да ми отговори." Може.