19

видинчанин

преди 2 години

Преди панаира във Видин в ковид отделението в болницата имаше по няколко болни и имаше вероятност да го закрият!Е,след панаира сега са 95 и има легла и в коридорите! Тези дни прочетох как линейка закъсняла и болният починал.Прокуратурата се самосезирала за случая.Защо прокуратурата не се самосезира за тези които гласуваха за това да има панаир във Видин?По какви подбуди са гласували така - хуманни или чисто комерсиални?Или може би ние във Видин да нямаме прокуратура.Не знам имаме ли или нямаме.

18

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава като ваксината ги пази около 6 месеца сертификата е безсрочно? Защо когато заразяват на равно с неваксинирани са допуснати до всякъде? Пълно безумие.

17

Анонимен

преди 2 години

32 588 теста. Някой замисля ли се въобще дали е възможно физически или технически да бъдат изследвани толкова за 1 ден??????!!!!!!!! За ден!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Вчера вируса е работил само до обяд и затова бройките са наполовина.

15

Анонимен

преди 2 години

До 18: Закъсня. Изпревариха те с мнения против ваксините.

14

Пловдив

преди 2 години

До 17: Значи не работят,ясно ли е?Ваксина е когато те пази постоянно,а не шест месеца.

13

Анонимен

преди 2 години

Клавиатурни революционери плашат с гражданска война. Пълен смях. Тия дето ги и страх от една ваксина, от две убождания ще правят революция?!!! Само зоват към протести, ама площадите са празни, защото тези миshоци са силни само пред клавиатурата и монитора. Чакам Великата антиваксърска революция!

12

Анонимен

преди 2 години

До Е, па... ВАКСИНИТЕ РАБОТЯТ САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ, КОЛКОТО ПЪТИ ДА ГО НАПИША? ТИЯ, КОИТО СА ВАКСИНИРАНИ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА СА ПО-УЯЗВИМИ ОТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ. ЗА ТОВА СЕ СЛАГАТ БУСТЕРИТЕ. НА ВСЕКИ 6 МЕСЕЦА БУСТЪР.

11

Анонимен

преди 2 години

Така както я караме след 10 години ще станат 7 милиона заразени и ще се закрият мерките.

10

Анонимен

преди 2 години

И като помислиш, че "ваксинираните" се тестват много по-малко от нормалните хора - внезапно става ясно, че при 15% "ваксинирани" има и същият процент разболели се - ВАКСИНАТА Е ИЗМАМА АЙДЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ?

9

Пловдив

преди 2 години

До 5:Ето това е въпросът,на който избягват да отговарят.Първо бяха да не се заразиш,после да го караш леко,да не влизаш в болница,да не починеш,и нищо от това не е вярно.Миналата година беше без ваксини.Наврете си ги в Дивият.

8

Бай Миле

преди 2 години

Пак пишете на сценаристите нещата. В данса знаят, че е лъжа, всичко се знае, но упорито продължавате с поръчковите статии. Има данни, че масата няма да се ваксинира и на сила и ще настане гражданска

7

Фрактал

преди 2 години

Обявиха Война, срещу Човешкия Геном! Така да е. Съпротивата ще Пребъде.

6

ужасен

преди 2 години

с тази ваксинация с тази измислена "ваксина" нарушиха всичко известно на медицината не желая да ве лекуват политици и корпорации спрете се с тези издевателства

5

Е, па...

преди 2 години

От няколко дни пада процентът на новите случаи, днес е под 9, при толкова много направени тестове напоследък. Обаче нараства процентът на хоспитализираните ваксинирани и на починалите ваксинирани. Според официалната статистика. Поради каква ли причина?

4

До безработния 2

преди 2 години

Безработен, пожелаваме ти същото. И без това си излишен

3

Стойчо

преди 2 години

Чайче, аспирин и спокойно. Всичко е под контрол. Ако ще умирате - моля без паника. Тежко болните направо ги карайте в разпределителят между Малашевци и Орландовци

2

пияница мистик

преди 2 години

Който не иска да се ваксинира да мре :))) Да си въобразява, че вътре има чип на Бил Гейтс, дето го следят по 5G мрежата или че след 2 години ще умре, защото стана ясно, че след 2 седмици, 2 месеца не се умира, та иди0тите решиха да кажат след 2 години. След 2 години ще кажат: След 20 ще е :)))) И докато не може да си поеме дъх да си спомни какъв дeбиL е бил преди да се разболее

1

Мартин

преди 2 години

Стига сте всяквали страх в населението! Ваксина няма, има препарати за дозиране, които не действат, а в дългосрочен план ще умрат свет народ от тях и тези дозации