313

до 366

преди 2 години

"Но..на шушляци няма смисъл да се обяснява що е то гражданска позиция, носене на социална отговорност..мисъл за обществото...">>>>Ваксинацията е лично решение и отговорност, няма нищо общо с изброеното от теб. Не предпазваш никого от предаване на заразара, а само себе си. Откъде по дяволите ти хрумна идеята да ми вменяваш отговорност към обществото при това положение? Бавноразвиващ ли си или това идва след втората игла?

312

До 365

преди 2 години

Давай данни и епикризи доказващи, че ваксината е причината.И да има странични ефекти...чети статистиките...вероятноат да умреш от ваксина..и ако лепнеш вируса.Пренвбрежимо ниски проценти, съотнесени към риска да умреш ако хванеш вируса. Но..давай

311

Анонимен

преди 2 години

Абтивакаърка в Русия се зара,и умишлено ор приятелка и умря след 3 дни,за да създаде естествен имунитет.

310

Анонимен

преди 2 години

има ваксина, защитен е, има сертификат, може да излезне, но той седи в нета, хъх

309

Има ли сделка?

преди 2 години

Ще се набода, убедихте ме! Само махнете декларацията за информирано съгласие и сложете застраховка Живот и утре ме чакайте на опашката за ваксини.

308

Анонимен

преди 2 години

До Застраховка Живот Можеш ли да назовеш една медицинска процедура, която изисква съгласието ти писмено, на която то да се премахва по желания на пациента и да е съпроводена с автоматична "застраховка живот"? Само една.

307

Анонимен

преди 2 години

ваксън, защитен, ама кисне в нета да вкара още овце с него да не е сам, а хем се е защитил, но в нета ще си строши маникюра да агитира

306

До 355

преди 2 години

Чуггуни като теб заслужават да ги тресне, ама както си трябва..с вентилаторите и всичко останало.Не, че нямаше вече такива иидди..оти...антиваксърчвта, които умряха точно от вируса.Това е все едно да гледаш че навън има пожари...и да си кажеш, че не ти пука..защото твоята къща не гори.Но..на шушляци няма смисъл да се обяснява що е то гражданска позиция, носене на социална отговорност..мисъл за обществото...Плющи кебапчетата и се прави на велик на село...как си разгадал световната конспирация

305

Мнителен

преди 2 години

Ако се чудите защо съм толкова мнителен - защото не познавам починали от Ковид, но познавам починали от ваксина.

304

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 357 "Споровете с антиваксаджиите винаги са безплодни. Оставете ги да си измрат на воля." Ако засягаше само тях точно това щеше да се прави, но за съжаление не засяга само тях. Затова обществото продължава да се бори с тия средновековни люде и техните "разбирания".

303

Застраховка Живот

преди 2 години

Ще се набода в мига в който махнат декларацията и сложат застраховка Живот.

302

Анонимен

преди 2 години

до 358 защото са над 90% няма опция докато има кампания за набиране на овце

301

Анонимен

преди 2 години

вярвайте на статистиката, само тя може да докара 70% овце стадо стригано

300

Умрелея

преди 2 години

Умрелите след ваксини, защо не пишете?

299

Анонимен

преди 2 години

Споровете с антиваксаджиите винаги са безплодни. Оставете ги да си измрат на воля.

298

3 игли

преди 2 години

Като почнат да умират тия с 3-те игли, ще го изкарат, че не са минали 2 седмици от имунизация или че трябва 4-та игра. Аре бегайте. Достатъчно с тоя цирк.

297

до 346

преди 2 години

Гащник ще викаш на палячото пред огледалото. И не съм го изкарал само аз бе клоун, напъни си единствената мозъчна клетка и се огледай. На български ти беше обяснено че мнозинството прекарва вируса без да е хоспитализирано. Нали беше фен на статистиките, започвай да четеш.

296

До 342

преди 2 години

Не е единствения вирус, дървен философ.А ти да ми припомниш последните години..някой вирус..който да е пълнил болниците и да е блокирал здравната система...и да са умирали по 200чивека на ден?Показвай статистиките, отворко.

295

Застраховка Живот

преди 2 години

Давайте застраховка "Живот" с ваксината и ще се набода още утре.

294

Анонимен

преди 2 години

Вече не съжелявам антиваксъри,м,рете с тръбата,явно Дарвин е прав.Трябва да се прочистим от лошия материал.