64

?

преди 2 години

Липсата на корупция и престъпност в Канада ги е накарала да пуснат своя агент тук, за да пренесе добри практики от ГЕРБ в Канада.Това което той спря тук, - пренесе на документи и умения към Канада.. Кражбите в Автомагистрали, заемите от ББР за Пеевски, ДКК и язовирните менте ремонти за милиони, охраната на Мафията от държавните служби.Все добри практики заложени от ГЕРБ/БСП/ДПС.Киро всичко показа на Канадците и сега ще ни изкопират. Добре че КС, който е купен Оз знаем КОЙ го спипа навреме.

63

Анонимен

преди 2 години

Нека си припомним какво свърши за три месеца 'канадският гражданин' Кирил Петков като Министър на икономиката: Разкри, че ББР е раздала над 1 милиард лева на 8 фирми; Смени борда на ББР. Членовете на борда вече не получват заплати по 300,000 лева на година; - Въведе механизъм, който не позволява на ББР да раздава заеми по 100 милиона на една фирма. Банката ще помага на малките и средни бизнеси - това, за което беше създадена.

62

мухльо...

преди 2 години

...продал се на дявола...!

61

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко седмици една млада дама - експерт по конституционно право, обясни, че практиката в нормалните държави с подобни казуси е да се решават след изборите. Меко казано не харесвам Чорапа, искам да замине в политическото небитие, но в случая с Кирил Петков сякаш няКОЙ нареди на конституционните съдии точно в кой момент да се произнесат.

60

Анонимен

преди 2 години

И с какво е ощетил Петков държавата не ми е ясно. Той не е излъгал. Да не е предал НАТО'вски тайни на Канада хаха. ГЕРБ Депесарите реват, реват, реват. Свърши ви времето. Колкото по рано го осъзнаете, толкова по добре за вас.

59

Анонимен

преди 2 години

Угнян да си каже колко са му платили и ще го разберем. Само той като М. на мост си държи на това да се нарушава конституцията. Пешо да напише дисертация "Не спазване на конституцията - основно право на българите"

58

Анонимен

преди 2 години

До 59Само,че не само Г.Марков доносника е гласувал срещу Киро Ментата ,а и отявленият тъмносин седесар Ф.Д. и целият КС.Само един е изразил особенно мнение,но пак е гласувал срещу Киро.

57

Веселяк

преди 2 години

България само заради Кирил Петков е създадена! Още Аспарух е знаел, че ще дойде тази месия. Основал държавата и казал: Заради Канадеца го правя!Във войните българите викали: С нами Канадеца!Огромно било влиянието му още преди да се роди и завърне. Като дошло времето, българите не били готови - не привели законите си в съответствие с Него!

56

Калин

преди 2 години

До Асан Асане, Първият е агент на ДС, а вторият на Божков / дето ми триехте.../ и Атанасов/ тоя нисичкия с изпъкналите очички, но той е човек на Костов и " агнешките главички - разбирай прокопиев" / от ДБ. Нещо да не ти е ясно....питай де ...

55

Някой

преди 2 години

Огнян Герджиков пак се усуква около законите като стриптизьорка около пилон! КС вече го е решил бе, какво се опитваш да го усукваш! Въпросът е , защо Радев не излезе като "мъж", и да каже излъган ли е бил от Кирчо , или е знаел за измамата! Защо Радев не коментира това грубо погазване на Конституцията!

54

Кирчо

преди 2 години

Си е типичен български политик - лъжлив, крадлив и безочлив. В Канада нямаше шанс за министър.

53

Анонимен

преди 2 години

На РАШКОВ ВСИЧКАТА работа е фойерверки! ТЕЗИ операции казваха ,че НЯМА ПАРИ, КИРЧО АНАНИЕВ ИМ ОБЯСНИ, ПАРИ ИМА,НО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ БЮДЖЕТА! КОКОРЧОВЦИ НА ДРУГИЯ ДЕН ОКОКОРИ ОЧИТЕ И КАЗА ПАРИ ИМА!ЯЗОВИР ПРАЗЕН! ЯЗОВИР ПЪЛЕН!ЦИРК!С ХЕМУС СЪЩОТО, НО СЛЕС 15 .11 КОСТИНБРОДСКА АФЕРА, КЪДЕ Е МАЯ,МАЙ СЕ ПЪРЗАЛЯ ПО РАДЕВА ПИСТА

52

Анонимен

преди 2 години

Дай да разгледаме какво е направил Петков докато е бил министър. Ще се окаже че е повече от всеки друг за последните 30 години.

51

До 54

преди 2 години

Забравил си "Caps lock" включен.

50

Асан

преди 2 години

Кой е кадия у КС - Георги Марков доносника, а Гержика е професор академик :)))

49

Kiro

преди 2 години

Киро е внедрен Канадец агент.Канада иска да ни направи като при тях, но няма да стане. Русия ще ни освободи.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше канадското гражданство щяха да му изнамерят нещо друго.С такива момчета като Кирил Петков България може да стане нормална европейска държава а това е проблем за някои.

47

Герджиков

преди 2 години

Отмества фокуса от истинския проблем - не е въпроса дали Кирчо е нарушил конституцията, а че е излъгал под клетва да да получи власт и материални облаги.

46

Асан

преди 2 години

Не може ама КС защо каза че може.... Я са разберете като кадии :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Е,това са ви професорите и академиците,нещо което и дете ще реши правилно този се опитва да ни успива и убеждава в обратното!Освен това лъже,срокът на канадските власти не е 2седмици ,а 6месеца!