112

Анонимен

преди 2 години

Русия завърши Северен поток 2. Съдът в Дюселдорф отхвърли искането за освобождаване газопровода от разпоредбите на ЕС, тоест газ по него няма да потече. Цените на газта експлодираха, зимата ще минат 1000$. Брюксел реши, че Русия трябва да продаде 50% от СП2 за да изпълни разпоредбите на Съюза. Изправен пред меката сила на ЕС Газпром беше принуден да остъпи и обяви, че е съгласен да продаде 50% от такъв ликвиден актив като СП2 срещу придобиване на 100% от акциите на BOSCH, AEG, Siemens, Порше, Фолскваген, Мерцедес и БМВ. Европа е спасена, няма да студува зимата.

111

Анонимен

преди 2 години

Европа е в задълбочаваща се икономическа криза, Азия се възстановява с бързи темпове. Всички танкери с втечнена газ (LPG) пътуват към Азия, където цените на газта са около 15-20% по високи.

110

Ямболски цървул

преди 2 години

Троловете на ОПГ ГЕРБ чак се разписаха с големи букви...

109

Алекс

преди 2 години

Троловете на ГЕРБ да си спестяват стотинките,че това е за последно.Зима иде.

108

Анонимен

преди 2 години

Тези двамата кога станаха началници на всички? Трифонов също до преди месец така даваше команди във всички посоки, днес реве, че го изчегъртват.

107

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия реши, че газта за ЕС от Русия трябва да бъде само 50%, а останалите 50% от други доставчици. Цените на газта минаха 1000% на европейските спотови борси.

106

ЦЪРВУЛА СИ Е ЦЪРВУЛ

преди 2 години

ТРАНДАФОР НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ...... РАДЕВ-ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.....

105

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ги съдят за тези внушения, които правят... Всички останали, значи са корумпирани и престъпници..., а само те са светци... Защо ви изгони Чорапа? Точно, защото сте издънки и мoшеници и му прецаквате рейтинга ...

104

Ямболски цървул

преди 2 години

Пирамидата се събаря от основите.А не от върха! Който има малко мозък ще загрее.

103

Край

преди 2 години

Киро Почтения що подписва декларация с невярно съдържание. Ама днеска БТВ и Нова цял ден за новия прекрасен проект говорят. Промивка голяма.

102

бойко в затвора!

преди 2 години

Всички трилове на герП са еничари!

101

Бил Гейтс

преди 2 години

Тия двамата *** и те са сред моите слуги и ги държа на къса каишка все едно са моите кученца. Да знаете, че те ще въведат задължителна ваксинация за всички и то не веднъж, а завинаги на всеки 6 месеца до края на живота ви става въпрос. Ще ви ваксинираме и чипираме насила и във всеки от вас ще бъде инсталиран Windows 11 и всички вие ще търгувате само с новата криптовалута на новия световен ред... Гласувайте за тези и ще видите как чрез тях ще се кланяте на мен!

100

Duchess of Cringe

преди 2 години

Имат гърбонос в тесния си кгъг. Освен това, Biden ги подкрепя. Това e единственото нужно да се знае за този пореден мръсен проект.

99

Ямболски цървул

преди 2 години

Герберските *** имат мазохистичен синдром.При останалите е в по- лека форма.Парите са заболяването .

98

Анонимен

преди 2 години

До ТониАко Радев ги предлага тези балони, само и само да разклати Бокича, значи е куха лейка :)) То даже ако не пишеха по 10 статии на ден за "харвардчетата", немаше да гледаме с насмешка, щото когато ти натрапват постоянно едно нещо, човешката психика реагира на това, естествено ако имаш мозък :)))

97

КИРО-"ПОЧТЕННИЯ

преди 2 години

ИЗЛЪГА ЦЯЛ НАРОД, ЧЕ НЕ Е КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН...... ТЪРСИ САМО ПОЧТЕННИ........ О'ДОБРИ БЪЛГАРИ.... ДОКОГА ЩЕ СМЕ ТОЛКОВА ДОВЕРЧИВИ.. И БЕДНИ....

96

Алекс

преди 2 години

До анализаторГерберската хранилка пресъхва и затова разни журналисти,социолози и политолози ***.Трябва да се търси нова копанка.Вятърът на промяната е силен.Ще издуха герберската шайка.

95

Анонимен

преди 2 години

Многохилядната армия от чиновници в държавната администрация ще подкрепят крадливите партии ГЕРБ-БСП-ДПС. Трудно ще има някаква промяна, защото кражбите са колосални от евро-проекти! Не виждам да гласувам за някоя партия, защото всички са маскари.

94

Анонимен

преди 2 години

Ямболски, ти ли си новият съдник бе ?

93

Тони

преди 2 години

Пародия!Двама мошеника под крилото на един друг мошеник-прецедент непрекъснато натрапвани от него представете си какво правят?!Разделят парламента на почтени и не почтени?!Абсолютно куха работа