74

Абе

преди 2 години

дайте им на тея хора яйца бе! Може ли протест без яйца!

73

Анонимен

преди 2 години

До 90 На снимката виждам млади и нормални българи. Дай твоя снимка, да те видим какъв си.

72

Германец

преди 2 години

"Народа се събуди." -- набих ти минус, но после се осъзнах, че донякъде да си прав. Българите сте на 80% сервитьорки, бакшиши и прочее ***. Това за "народа". За събуждането не говоря :)

71

Боя Настана

преди 2 години

Никакво Прибиране - ДеноНощна Окупация на Столицата, докато не станем Милиони по улиците и не Пометеме ИзЗедниците!!

70

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да протестират работещите. Не може депутатите да гласуват повишаване на пенсии, а работещите да се чудят как да си плащат данъците, като останат без работа за ради пандемията и мерките. Ние сме станали пенсионерска държава от пенсионери служили, а не работели. Първа категория за военни и полицаи, и още пари на калпак.

69

Кал-Ел

преди 2 години

Всички политици, нашите и чуждите са световното правителство. Няма такова нещо като дълбока държава, всяка власт е против народа. Време е, да сменим обществото, нормите и начина на управление. Идва световна революция и самоуправление за хората. Господ няма да ги накаже, Той ни създаде по свой образ и подобие и ни даде силата да ги накажем. Църквата, службите, военните, полицията, жандармерията, медиците, съдиите, политиците - всички ни предадоха на заколение. Всичко е изгнило и мирише на мършa.

68

Анонимен

преди 2 години

Борисов за какво да изкарва когото и да било на протест за да сваля правителството , което така или иначе си отива без нищо да свърши но с добри заплати.

67

Анонимен

преди 2 години

Като знам колко плащат на изтрещялия си беден, мизерен персонал, нищо чудно, че ги карат да протестират :))) А тоз Алибегов, по хубаво да се скрие некаде, щото наистина е ***, наистина го казвам......хахахахаха :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Мутренски протест, в който биват увлечени много хора по поръка на Дебелака, за да свалят правителството.

65

Стойчо Каруцаров

преди 2 години

Откъде измисля мерки,като твърдеше, че това са измислици.

64

Анонимен

преди 2 години

Като че ли не ги знаем "ресторантьорите" и подобия, та сега се дерат да соасяват кокала под масата.

63

от малдивите

преди 2 години

това са протестиращи, а НЕ протестъри? защото никой не им плаща. Нали?

62

Еххх

преди 2 години

Фигуранта аха виждаше победа на президентските избори, а май ще бъде изгонен с камъни и дърве! Бий *** по главата, бий,бий,бий!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Да влизат по магазините и да късат маски.

60

Смелчаги

преди 2 години

Радев се скри зад Кацаров, Кацаров зад заместника си, заместника зад Кунчев... а другите Кацаров ги уволни и не остана зад кой да се крие.

59

Анонимен

преди 2 години

А че кръчмарите навириха цените на кюфтетата и ракията да се протестира ли?

58

Даа!

преди 2 години

''ИГРИ НА ВОЛЯТА'' се пренесе пред НС !

57

Проекта

преди 2 години

COVID ще продължи постоянно с цел ограничаване правата и свободите на хората ! Къде са ДПС в случая ?

56

Анонимен

преди 2 години

Тез не знаят как да си поискат. Брюксел е част от проблема. А българските партии усвояват чрез свои фирми големи пари от Брюксел които ние плащаме . Брюксел взема и вредни емисии което свива потреблението . Българските политически партии най много ги е страх да не спрат да усвояват нашите пари чрез Брюксел. Плакатите трябва да са против членството ;) Тогава да видиш как ще се стреснат ;) Няма да могат да пълнят чекмеджетата .При частна здравна система места в болниците веднага ще се намерят ;)

55

Анонимен

преди 2 години

Боко поне се оправяше с тия ***. Радев няма ли да излезе с юмручето и да му друсне една реч , мафията вън , о забравих той ги назначи.