68

Майтапчийси

преди 2 години

Никой от умирающите не бил с ТРЕТА игла Хахахахахаха

67

До 79

преди 2 години

Мен не ме мисли, ама като измрем всички боцнати и останете на цялата планета само бг конспираторите, африканците и Сорос. Тогава не знам какво ще правиш.

66

Анонимен

преди 2 години

До До 76 "Тежко състояние" означава да си в тежко състояние. Но както и да е, няма нищо, не си се прецакал че се бодна, споко. Само да си знаеш, че никой от умиращите не е с трета доза, така че ако искаш да си наистина, ама наистина предпазен - сещаш се.

65

До 76

преди 2 години

За израелците тежко състояние е да стигнеш до болницата. В интензивното им са над 100. Явно ти не обработваш нищо...

64

Анонимен

преди 2 години

Така става, когато предназначението на препаратите наречени ваксини няма нищо общо с вируси.

63

маймунски аденовирус

преди 2 години

До До 66 - Не бе златцето ми немислещо ваксърско, България - "В болници са настанени общо 2001 пациенти с доказан COVID-19, 174 от тях се намират в интензивни отделения в тежко състояние." Израел - "броят на пациентите в тежко състояние достигна 578". Защо не можете да обработвате информация... Е, сигурно ако можеше, нямаше да сте сред склонните да се "ваксинират".

62

Анонимен

преди 2 години

До До 66/72 "Не, пиленце, интубираните там са 100, а тук са 174. Чети и мисли!" Той това не го може. Може само да измисля примитивни лъжи. За толкова му стига "знанието".

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Никой не ми плаща, пиша доброволно срещу ГМО мафията." Я кажи какво яде и пи вчера, че ме напушва смях като прочета от някой борец "срещу ГМО" мафията, който всеки ден яде мазнотии правени в някой незнаен гараж, маа ракия менте, пуши цигари с нива на катран колкото да импрегнира палубата на лодка и какви ли още не "здравословни" практики, но иначе ГМО мафията му е виновна. :))))

60

До Тексако

преди 2 години

Точно обратното, колко по смесени са, толкова по устойчиви би следвало да са. Например взимаш улично куче и породисто, кое според теб е по кораво и жилаво. В България сме страшно умешани и това до някъде ни помага в текущата ситуация. Разбира се, не е единственият фактор

59

До 66

преди 2 години

Не, пиленце, интубираните там са 100, а тук са 174. Чети и мисли!

58

Анонимен

преди 2 години

Буоамачите наречени ваксини ще помогнат за климата.

57

До 61

преди 2 години

Че в Тиквария какви мерки се спазват?Никакви!Особено пък от 3те милиона братчеди от индопакистански произход които викат"нас вируса не ни лови,да умират българите" и дънят всекидневни и денонощни масови кечеци от по 300-400 парчета!И за това си занимание обикалят по роднините си из цялата тиквария!

56

Анонимен

преди 2 години

И при това положение продължава натискът за принудително ваксиниране? При очевидната безполезност на експеримента и все още неясните последици от него. Боже колко сте глупави, наистина! По-жалка пропаганда и през соца не е имало.

55

Тексако

преди 2 години

Още преди 20-30 години се питах: ,,Как така хората от различни раси се смесват,и това си е ок?" Оказа се че това е забранено лично от ,,началника''.Дааа другарчета.Казано е преди хиляди години да не се бърка сладкото от марули с меда.И какво следва после като се разбърка компота другари?....Божи гняв. Още в първата битка си пролича,че хората с ,,не-чист косъм'' са по-уязвими??? Италия,Испания,Израел иоще други няколко държави.И сега какво? Ще обявим природата че е ,,расист''? Така ли?

54

Анонимен

преди 2 години

Никой не ми плаща, пиша доброволно срещу ГМО мафията.

53

маймунски аденовирус

преди 2 години

Ваксърманите не могат да разберат... Или по-вероятно разбират, но се правят на шантави. Тежко болните в Израел са 578, а в България са 174. Колко са общо в болници в Израел не знаем, понеже не е от значение.

52

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха. Убедихте ме да се ваксинирам с поне 3 инджекции...

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Е ние сме по-зле с числата, очевидно. Сравнете броя на критично болните. Ние едва започваме.А в Израел мерки не се спазват, особено в определени райони и групи от населението, имам приятели в Ейлат." Тия дето им е платено да пишат всеки ден срещу ваксините удобно пропускат такива неща. Нищо де, това няма да попречи на вируса. :)))))

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "Айде бе, ваксинирайте се бе. Защо не щете бе?" Кой не ще? Неграмотните ли? Ами, те "не щат" защото са неграмотни! В България такива - БОЛ! :))))

49

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини, а експериметални продукти. Пише го на лисчето, ама кой да го чете..