266

Анонимен

преди 2 години

И аз такова чувство имам. Кой па гласува за теб? А дано се задави.

265

Искаш обяснение?

преди 2 години

Тъй като 13 години без шест месеца на легло, пиши ги четиринадесет аз съм работил със средно 140 часа повече от колегите с най-нисък норматив и заплатите са еднакви излиза, че моя работен час е платен много по-ниско от на колегите ми. Което означава, че аз съм работил много повече за същите пари, което е дискриминативни първо и второ амортизиращо, поради което аз съм претърпял вреди от преумора, които не съм успял да поправя с наличните средства, което е довело до инцидент със средна и тежка т.п

264

каналин

преди 2 години

За съжеление у нас има уклон към нарцистичната характеропатия. И Борисов и Трифонов бяха няакакви кумири. Ролеви модели едва ли не. Ерзац мачовци. Бивши приятели по между си поради сходство. В момента деградиращи типове с примитивен изказ и лош вкус.За да имаме по добро бъдеще ще трябва да се откажем от патологичните се сантименти към отявлени аутсайдери по отношение на базовата човешка нормалност.

263

Анонимен

преди 2 години

Тошко стоял на автогарата и идиоmски се смеел. Филип до него се учудил и го попитал:- А бе, ти защо се смееш като луд?- Изиграх кондуктора!- Как?- Купих си билет и не се качих...

262

До 249

преди 2 години

Много политически "герои" трябва да бъдат изчегъртани. Ако сте гласували за ДБ и ИБГНИ сте подкрепили наистина чалгапитеци и откровени мошеници в политиката от повече от 30 години!

261

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Вижте го депутата на ИТН Балабанов,какви...бузи е отпрал и ги надува като Дон Домат.Стана известен с това,че държеше...микрофона по време на...протестите за интервю на протестиращи за ТВ 7/8.Този човек тогава ми бе...симпатичен,някак бе съпричастен към исканията на хилядите по площадите за...промяна,но сега корено се е...променил.Промяната ИТН я проиграха съвсем...съзнателно и целенасочено и Балабанов може да каже...защо,но няма да го направи;все пак Славун го сложи за депутат и те са...негови.

260

Ямболски цървул

преди 2 години

Вие излъгахте ,че ще махнете маските и ограниченията!Отделно,че нямате разбираема програма за възраждането и просперитета на икономиката!Пълен въздух сте! Даже не под налягане!

259

Анонимен

преди 2 години

ИТН имаше и все още има предназначение да потуши протестния вот и да го разцепи. Това осигурява на ГЕРБ-СДС-ДПС сигурност че няма да има достатъчно голяма партия да ги отреже от властта.

258

Анонимен

преди 2 години

Хахаха и затова ИТН играе за ГЕРБ-ДПС за да прецака малките протестни партиии. Много ви се моля глупаците мигрираха .

257

Анонимен

преди 2 години

210 За космоса остава, само че, еднопосочен билет.

256

Анонимен

преди 2 години

Психиатър пита Слави:"А бе, ти защо хвърли тази граната в тоалетната ?"Слави: "За да видя дали е свободно.."

255

В случая:

преди 2 години

Жорж Ганчев срещу неговият бизнес съдружник, държавата използва правото да бъдеш забравен като всяка финансова отговорност е прехвърлена на съдружника.В моя случай актове на държавата които са дискриминативни и противозаконни са довели до това аз да съм във финансов дълг. Поради което ходи ли ви се на съд?

254

мая манолова

преди 2 години

шизофрениците сте дуо...ти и *** буйнокос в задните бузи.....радеф.

253

стоян

преди 2 години

Славчо,гласувайте служебното правителство да продължи и мъките ти свършват.Цяла България одобрява служебното правителство.Само ти ли не го разбра?

252

Анонимен

преди 2 години

275 Обикновено, лудите не знаят, че са луди. Слави все още, не е наясно със себе си

251

Анонимен

преди 2 години

Йордан Цонев е прав за задкулисието.Ето че тук е пьлно с заплатаджии да са тук да промият без характерните ***.

250

Анонимен

преди 2 години

Така преди 30години Държавна сигурност създаде СДС и ДПС.Историята се повтаря нищо ново под слънцето.Дълбоката държава създава един клапан за изпускане на налягането. Този клапан сега е ИТН.

249

Добре дошли в БГ

преди 2 години

Тука като жунгла е някаква жунгла, не знам нормални хора живеят ли така.

248

Анонимен

преди 2 години

Полицай спира един от трите джипа на Трифонов и му казва:- Дайте си трите имена, моля.Трифонов вбесен:- Ти луд ли си, бе?! A аз после как ще се казвам?

247

Анонимен

преди 2 години

А да видиш добре ли е да те псуват от сутрин до вечер, както ти правеше с Борисов.