149

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

За разлика от преди, този път даже и онези 80% не чакаха спасителя, а гласуваха против ГЕРБ избирайки някоя от наличните антимутренски партии. Мутрите още си подкрепят спасителя ББ.

148

Щерю

преди 2 години

- Тоше, ти си бил много наивен - ако наистина си вярвал на тия лъжливи и крадливи, червени отпадъци...

147

Анонимен

преди 2 години

До 159 Хахаха. Пацо шнорхела, довчерашен мениджър на сергия.

146

благодарете му

преди 2 години

За цялата тая каша, в която ни вкараха, трябва да благодарите на хасковския ***. Този несъстоятелен човек, който случайно зае този пост, още не се е освестил защо е там, какви са неговите функции. Абсолютен глу.пак, който заради едните пари и власт служи на господарите си като добро куче. И не разбира накъде води страната. Кукловодите му са много умни и го манипулират идеално.

145

Мутри вън!

преди 2 години

Чегърт, чегърт, чегърт, чегърт, .....

144

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се,че господин Тошко скоро ще чде шамарите

143

Чубака

преди 2 години

до ГЕРБ=МАФИЯ, откраднали са милиарди на баба ти фърчилото, амеба манипулирана. Корупция има навсякъде, чакай ти някой спасител, които ще нареди свои съмишленици, буквално на хиляди постове в страната, които са българи, и ... сред които няма да има корумпирани ... ха ха ха чакай си!

142

Мнение

преди 2 години

***! Връщай се, да пишеш сценарий, за политик не ставаш!

141

Анонимен

преди 2 години

ЗА УФ ЦЕТИ , ДЕТО СЕ ПЕНЯТ ТУКА ДА ОБЯСНЯ - СЛИВЧО Е В СХЕМАТА - РАДЕВ СИ УРЕЖДА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, БОЙКО ОСТАВА В ИГРАТА С ШАНСОВЕ ЗА ПРЕМИЕР, СТАТУКВОТО СЕ ЗАПАЗВА, ЗАДКУЛИСИЕТО СИ ИГРАЕ ИГРИТЕ... А КЛОУ НЪТ СИ ИЗРАБОТИ БОРЧА И Е ВРЕМЕ ДА СИ ПОЧИВА. ТОВА СА НЕЩАТА, АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ.

140

Аноньимйен

преди 2 години

Къде се скри таралежа?

139

Анонимен

преди 2 години

До Ивелин Михайлов щом сте от възраждане, значи ме изтървахте като посетител.

138

ОБЕКТИВЕН

преди 2 години

Защо Тошко не иска подписване на споразумение както е в демократичните д-ви?Защо се плащат от такова?Защо всеки друг ще бъде виновен,а не те?Защото Слави е свикнал ТОЙ да командва.Една мутра замени друга.Това,което прочете Т.Д.в частта за образованието е потресаващо.Това не ти е сценарий да седнеш и да драснеш нещо.Искат да управляват както те си знаят,но всички да ги подкрепят.За поведението им да не говорим-тези хора наистина не могат да общуват с други.С тях трябва само да се съгласяваш.

137

Анонимен

преди 2 години

Е, поне министрите на ИТН не са Калинки събирани по кръстовищата, както беше при мутрите.

136

Анонимен

преди 2 години

Всички живеете в жълтата подводница, жълтата подводница, жълтата подводница! Затова ви трябват шнорхели.

135

Анонимен

преди 2 години

Каква обвързаност има Петър Илиев със Слави,та толкова държи на него?Ако е само заради референдума,значи му е станал заложник.Но май има и нещо друго.А всички видяхме,че този човек не става за силов министър.Както си изпуска нервите,всичко може да се очаква от него.

134

Анунимен

преди 2 години

Вържете едно магаре и ще гласувам за него, само да не е ГЕРБ.

133

noname

преди 2 години

Тошко, Тошко, цяла България знаше, че тези ако не им дадете постове и да правят далавери няма да ви подкрепят. Още когато този "адвокат" завършил НБУ се предлагаше за министър не ви ли светна чевената лапмпичка.

132

Анонимен

преди 2 години

Засега служебното правителство добре се справя - модела Бойко Борисов се изчегъртва, а изборите бяха може би най-честните в последните 15 години.

131

Анонимен

преди 2 години

Диамантените момичета ги назначете за правителство. С червилцата и кокчетата. Може пък да успеят, де да знае човек. Или боксьорките с които се гордеем неистово. Боксьорки, кикбоксьорки, медалистки за които никой не разбра, но нищо. Ние се гордеем.

130

Шок!БоНбА!Първо Тук!

преди 2 години

Не знам какво си мислят от ИТН, но с тоя тон с който говорят, няма да успеят да си купят и баничка от бакалията, камо ли да се разберат с някого в парлиамента.