39

Анонимен

преди 2 години

Толкова е смо тан миличкия чал гарчо, че дори и правителство още не може да направи, камоли да му го свалят.... та на думи голУем ама на практика го видяха подръжниците му що за стока е....

38

Анонимен

преди 2 години

Какво да го атакуваш пропадналия, припаднал, лъжлив чалгар. Той 90% от времето е в несвяст, а през останалото не може да върже две думи. Сценаристите му пишат изявленият във фейса да заблуждават, че оня има мозъчна дейност.

37

Анонимен

преди 2 години

Алгафари е бил част от ЕКИПА на чалгара и сега важното е да видим тия 8 неща който изброява за ИТН Измамници търсят наивници са верни нещо повече оказва се че са Абсолютна Истина другото е сплетни и кръчмарски лакардии

36

Разберете!

преди 2 години

Нито Слави, нито който и да е от политиците в моменат може да ни оправи живота. Просто ГЕРБ е най-малкото зло. Трябва да върнем ГЕРБ на следващите избори да караме някак си и да чакаме докато дойдат политици да изберем които да ни оправят живота.

35

999

преди 2 години

Слави е Масонски инженеринг, за да се свали ББ .Тези, които бяха ДС сега са Масони и движат във ВСИЧКИ области!!

34

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера как сравнително интелигентни хора възприемат "Създанието" ИТН като партия! И как говорят за него като че ли е нещо истинско! Имам чувството че сънувам кошмар. Баба ми казваше, "Чудом се чудя, божке ле!"

33

Хи хи еба мамата

преди 2 години

наЧалгарА.

32

До просото

преди 2 години

Така е, губим си времето с Монарха на чалгата. Ама до сряда ще съм на тръни. Че после идва ЗИМА.А служебното с Рашко Радев не дава особено добри сигнали...що хора останаха без работа и то не по политическа линия като пр. Филмовия център, където всичко е замразено!

31

divna

преди 2 години

До Инженерка:Ама , Госпожо инженерке , виж какво си написала , че баба ми умря от смях!

30

КОЙ ГО БРОИ ЗА ЧОВЕК

преди 2 години

СЛАВИТУ...... ???..................... АБСОЛЮТЕН ОФШОРЕН ХУМАНОИД.......

29

Анонимен

преди 2 години

Слави просто си е комбинация между Бойко и Доган.Единият му е приятел,а на другия се възхищава.За първи път след Доган(но той поне не е печелил избори заради терористичния си произход)ще имаме човек без държавен пост, да определя само като шеф на партията битието на страната.Сталин е бил само председател на комунистическата партия. През 1939 Хитлер се е чудил как да го нарече в писмото си преди пакта Рибентроп ***.Накрая го изпраща до г-н Сталин.Сега ще търсите господин Слави!

28

Анонимен

преди 2 години

А що смени тишърта с оня къде системата ги убиваше??? Да не ги прати в космоса майките???? Или им дари субсидията за 22 г

27

Бай Тошко

преди 2 години

Рептилът Слави ще ни оправи.

26

ПИСНА МИ

преди 2 години

Писна ми от този с арабското име,да се прави на компетентен по всичко.Преди години тясно свързан с БСП,след това сина му активист в ГЕРБ,и сега е на всяка манджа мерудия.Нищо не разбира,само празни приказки,угодни на банкянската тиква,говори.Премина на герберастки позиции,и ни залива с глупости.

25

Анонимен

преди 2 години

Всяка дума на Алгафари е вярна. До сега чухме мнението на Милошев, Курумбашев и Алгафари. Какво ли мислят Маестрото и Годжи за шефа си. Те ми се виждаха читави хора.

24

999 до 23

преди 2 години

Да. Бсп е Дясна на Практика, но Лява - по ГОВОРЕНЕ. ПЛОСЪК ДАНЪК БЕЗ НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ Е КРАЙНО ДЯСНА МЯРКА ЗАЩОТО КРАДЕ ОТ БЕДНИТЕ. НЯМА Я НИКЪДЕ В ЕВРОПА! ВЪВЕДЕ Я ЛЯВО/ ДЯСНАТА БСП!!!!

23

Инженерка:

преди 2 години

До Виц за СлавчоКопи си от аптеката нужното, за да не разпространяваш бтъпи вицове за Слави. Той говори вече 23 години с българите, как да се отърват от лъжите, кражбите, закононарушенията по начин, който не сте разбрал. Затова не разпространявай *** вицове, а пази здавето си със сигурен смях и музика от ТВ 7/8 най интеличентното шоу гордост за България пред света.

22

noname

преди 2 години

Щом гербаджии са наели и този да плюе. Явно голям страх ги гони.

21

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с фераритата на цвят червен ще има ли за всички другари

20

Анонимен

преди 2 години

Лесно се приказва и обещава,ама като опре яйцето до...