114

Анонимен

преди 3 години

Смешното е как в момента ГЕРБ и жалките им *** които за нищо не стават друго всячески се чудят как да очернят новите хора в политиката :)

113

Хах яд ви е

преди 3 години

Яд ви е, че не ги даде на вас, нали?

112

Бонго Бонго

преди 3 години

Слави като се събужда и слага цялата глава в кофата с ярма кока и ЗОП ЗОП и хопаааа всичко е ок, пуска фейса друса един кючек на гладно и после пак зурлата в кофата.Сутрешна гимнастика на Слави

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 171 Гледам, че избирателната активност е била 41.67 % , доста по-висока от тази по време на изборите, провеждани от Шайката.____Продължавай да гледаш и без това не виждаш! На 11.07 гласуваха 550 000 души по-малко отколкото на 04.04

110

Анонимен

преди 3 години

Мен пък много ме радва как ГЕРБ са впрегнали целия си апарат да плюе яко по новите :)))) жалка картинка.

109

Анонимен

преди 3 години

Куцо магаре, олеле! Куцо магаре, олеле! С четири крачета, олеле и едно резервно, олеле!

108

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСО Е С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА САМО ЗАРАДИ РАЗТРОГВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЗА БЕЛЕНЕ ОТ КОЕТО БЪЛГАРИЯ ГУБИ ЕНЕРГИЙНАТА СИ СТАБИЛНОСТ ПЛЮС 10 МИЛИАРДА ЗАГУБИ ОТ ТОВА, ЧЕ СТРУВА ВЕЧЕ С 10 МИЛИАРДА ПОВЕЧЕ ПЛЮС, ЧЕ ЦЕНТРАЛАТА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВА! ВЪВ КИТАЙ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ СЕ ИЗПРАВЯТ ДО СТЕНАТА И САМИ СИ ПЛАЩАТ КУРШУМА!

107

Анонимен

преди 3 години

Тоест Боко неможе, но ти можеш?

106

Чети бе радевчо

преди 3 години

От " ПАРТИЯ ИТН РЕШИХМЕ ВЧЕРА..." НИЩО НЕ Е РЕШАВАЛ САМ СЛАВИ! МАНИПУЛИРАШ!!!

105

Анонимен

преди 3 години

Учиндолецо, спри да лъжеш! Няма никакво значение колко си взел от субсидията си. Тя е на разчетена за вас и ще стои докато си я вземете. Много плоска манипулация!

104

бай Пешо

преди 3 години

Има и още една много голяма разлика - Слави е мутра и е бъкан с пари! Другите партии се издържат от субсидия, както е във всяка демократична държава. На Слави субсидия не му трябва и така се опитва да смаже другите партии!

103

Анонимен

преди 3 години

Е те партийните субсидии вече и 1 стотинка на глас да станат пак не могат да избият парите за машинното гласуване.

102

Анонимен

преди 3 години

Ти си срам за България.

101

Сега

преди 3 години

тва което казва Трифунуф за субсидираните пари е така. Само да допълня че в момента дори субсидираме партията да един обвиняем намираш се в Дубай. Та същия не само не е осъден но и му даваме от субсидираните пари да си ги харчи че живота в странство е труден...

100

от Лондон

преди 3 години

изборите минаха бе славчу , нема нужда да лъжеш повече .

99

Анонимен

преди 3 години

Сл.Триф: "дарил съм пари от субсидията на "Има такъв народ". ........................ Интересна работа - парите по закон ги получава ПАРТИЯТА, ама ги дава ТОЙ. Дето се вика, избрахме си да си имаме ОЩЕ, от СЪЩОТО.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143След като Славчо сам се простреля, може да се върнат ГЕРБ :)) Аз също ги мислех за свършени, но след това недоразумение от ИТН....то човек да се чуди вече....хахахаха :))

97

lz2030

преди 3 години

браво Слави, вместо партийни субсидии, партиите ще взимат пари от лобисти. страхотна идея, ще ни доведе до невероятен просперитет.

96

Диана

преди 3 години

До Запознат Референдума не е приет от политиците, направен е популистки, с цел очерняне на политиците от некомпетентни хора и е обявен за недействителен практически, отхвърлен е като нереален, популистки...Няма нищо законно в нещо, неспазващо законите - решението за референдум се взима при невъзможност на политиците да стигнат до решение, а не при желание на някой да се направи "голям политик"...Прочети си определението за "референдум"

95

Анонимен

преди 3 години

Начертай една линийка да се успокоиш Славчо