236

Как да ви го обясня:

преди 3 години

Трудно се маха 100 годишно византийско, 500 годишно османско и 80 години колониално "влияние", особено с промити мозъци. Ще се окаже третото ще е най-трудно ....

235

Анонимен

преди 3 години

ВИП Брадър тази година започна преди септември

234

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам млади хора програмисти на по 100 000 долара заплата, които не са прочели дори една книга през живота си. Това с четенето е измислица. Умните хора работят, не стоят да четат книги за да може после да претенциозват, че били чели книги. Ще си останете последния баррдак в ЕС ко ще да прочетете по 10 000 книги на баллък от населението, заклевам се.

233

Анонимен

преди 3 години

Опитайте това правителство за няколко месеца , преди да говорите , ако не го харесате, пак ще има избори на пролет! Основни хора са масони(те се разбират помежду си), Гергов, ДСБ, фигури от ДПС и ГЕРБ

232

Помнещ

преди 3 години

До библиотекар - Славуца каза в едно предаване, че е прочел 100-те задължителни книги.

231

Анонимен

преди 3 години

Ами да бяха взели мен за образованието. 30 г.стаж като учител, наясно съм с всички проблеми в тази сфера.Нерде вирусоложка, нерде образование.....

230

Анонимен

преди 3 години

Какво да ги коментирам? Ще си останат проектоминистри..

229

Мен

преди 3 години

ДБ- тата що не ми дискайкват коментара бе. Разочарован съм- хайде бе тролчета мои- дека стииии. Да не ви е срам, че ви викам поименно. Дайте по един дислайк- ние виждаме, че коментирате. Покажете колко сте лоши. :D Дано едно ферари с цвят червен ви се набие в главата и цял ден да си я тънаникате :D

228

библиотекар

преди 3 години

А колко книги е прочел Слафчу?

227

Дъки:

преди 3 години

3:0

226

До 276

преди 3 години

Реви по-силно гербав циpей :)

225

Гиб Мелсън

преди 3 години

Всичко ми стана ясно, само не разбрах кой ще е министъра по българските въпроси? Майтапа настрана, това е някакво шоу на Слави, не знам обедно или вечерно но си е шоу. Според партията за която гласувах ИМВ а и другата ДБ няма как да подкрепят правителство в което има министър по ромските въпроси. Просто не е сериозно а и е противоконституционно. В конституцията на България е записано че не може да има деление по етноси. Или направо да се присъединяваме към Индия като поредния индийски щат.

224

МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ!

преди 3 години

Кандидат-премиера Николов, показа днес, двойно по-голямо количество четива, под формата на дипломи и дисертации, от количеството книги, които екс-премиера Борисов е прочел. Дайте малко минуси?

223

До Тц, тц

преди 3 години

На мен лично не ми пука кой ще е на власт стига да върш работа и да не ме е срам като ме представлява пред света.

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253Знам само една жена дето е равностойна в боя с мъжете, бразилка е, също обратна, другите женички ядоха голем тупаник от нея.....хахахаха :)) За Славчо каквото и да се каже е малко, нема такъв питек :)))

221

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе бой се. Тя е била секретарка на военен, нищо , че не е виждала АК на живо, но има компетентен човек зад гърба и!

220

до 265

преди 3 години

Мне, аз се забавлявам с тази прослойка която е жертва на работната си среда. Главно пълни yтайки с три годишен техникум в най-добрия случай опитващи се да се правят на интелигентни. Бачкай там на минимална заплата защото толкова ти е умствения капацитет.

219

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

За министур на културата ще си имаме султанче. Ще ни учи на турска бърбольовица и ще клeцka деца по примера на Мохамед педофила. Чудесно. Поне знаем от кпй ще почне тълпата!

218

Тц, тц

преди 3 години

Не е интересно кой ще е министър! Интересно ще е как лицемерно ще се обединят БСП и Майските Мутри в подкрепа на кабинета.Нали помните лютите клетви от площадите и предишните избори? Нищо общо с БСП,ДПС и ГЕРБ,нищо общо със Статуквото?! ХАХА..Защо ли не сме изненадани ОТНОВО ???

217

Анонимен

преди 3 години

След военен министър като Каракчанката, всеки ще е по-добре