106

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта е тотално неадекватен!Сега искат да ни сложат и такъв премиер.Вън мутри чалгарски !Радев ти си гротеската

105

!

преди 2 години

Едно много му харесват на този човек - след следващите избори, няма да го слушаме.

104

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов не е прекратил договора с фирмата, за която работи. Но като НС той няма право да има граждански или трудов договор. Преди да се закълне в Конституцията е трябвало да си уреди този въпрос. Но в Панорама Николов каза, (перефразирам) че ще му мисли след като разбере дали ще е премиер. Щом продължава да има договор с компанията за шнорхели и плувни шапки това е ЛОБИЗЪМ. Нищо не им е легитимно. Станаха за смях на експертите.

103

Анонимен

преди 2 години

Божкеееее, не може ли по-нормални хора да влязат в парламента, ами някакви ХаджигАнчовци, Аристофан Ивановови, пека пета и производни

102

Анонимен

преди 2 години

Нека нека се карат за постове ние избирателите гледаме кой е алчен и сега с президентските ще има още едни избори та пак да ги пресеем през ситото на алчността!!!

101

Бонго Бонго

преди 2 години

Щом го е сложил на стената си, значи го подкрепя и е съгласен с другото мнение.Хаджигенов е адвокат. Как тогава е съгласен, че е нелигитимен мандата на ИТН, след като полуръста и Кочура са директори назначени от Славье, които имат право да подписват, изобщо им е дал пълни права.Никой не е виждал решението на съда за ПП Итн, но вероятно я има в регистъра и всеки може да провери. Та кое не е легитимно? По принцип Слави ми е анти, но това си е мое мнение.Говори. Законно или е или не е мандата.

100

до 116

преди 2 години

Че какво му е на Симеенов, Слави ли е за предпочитане пред Симеонов!!!

99

Съвет

преди 2 години

Браво Хаджигенов!! Сега сезирай главния прокурор, че Радев е нарушил конституцията. Да видим дали ти стиска

98

Анонимен

преди 2 години

Я стига с глупостите, правителство ще има. Истината е, че само ИТН не са от статуквото!

97

Братан

преди 2 години

До ПроСоТо .......а.Него и Татяна Дончева ги слушам с удоволствие......... Съгласен, и аз ги оценявам като умни хора и добри професионалисти. Обаче, не бих могъл да гласувам за тях, за жалост, даже обидно е малко, че хем са се ашладисали с екземпляри като маяма и капонката, хем пък очакват за тях да се гласува. По - скоро обратното - за тях гласуват такива индивиди, които са привлечени повече от галевщината и капонщината; не и от юридическата експертиза на двамата колеги.

96

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен Благодаря за уточнението,но аз коментирам ТАЗИ статия!..Какъв е първоизточника,не знам..Но благодаря,че го уточни!

95

Анонимен

преди 2 години

Тоя Хаджигенов го мислех за по-нормален,ама май ще замести Валери Симеонов тоя пън!

94

Да питам......

преди 2 години

пъпчивите юпит, които гласуваха за учиндолския самохвалец.... Сега ко шъ прайм, кат ни Тошко, ни Долецот не вдяват от политики ? Все пак има едно решение - всички на 4-ти килолеметър. (За незнаещите, сам се намираше лудницата в София )

93

Анонимен

преди 2 години

До Брей, Това не е писано от Хаджигенов. Пуснал го е на стената си, но е копирал мнение на друг човек- Николай Близнаков. Днес и ПИК пускат новината, като режат последната част с името на автора и кой е. Така че да не даваме квалификации за споделилия текста все едно е негов автор, а?

92

Анонимен

преди 2 години

Хайде Хаджигенов да каже кой издигна Баце преди години? Май се издигна сам. Ама тогава Хаджито не смееше да приказва като сега. И ако искате нещата да се радмият дотокова, че нищо да не е ясно, дайте ги на адвокати!

91

11

преди 2 години

Тоз па пукал кой беше? И откъде идва, след като никой нито го е канил, нито го е викал.

90

Отговор

преди 2 години

"Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция"Слави Трифонов

89

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен ...Не четеш както трябва!..Хаджигенов НЕ обвинява Президента в "НАРУШАВАНЕ на Конституцията",просто става въпрос за ЕВЕНТУАЛЕН ПРОПУСК както на Радев,така и на администрацията му..Прочети още веднъж!

88

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Подкрепям напълно мнението за хората. Но новината е изкривена. Не е публикувано цялото. Краят е името на истинския автор- Николай Близнаков и след това сложени няколко члена от Конституцията. Изрязано си е гьобелсова пропаганда да има как троловете да реват кой е Хаджигенов да дава мнение. Цялото е съвсем друга новина- Николай Близнаков, съавтор на конституцията и депутат от ВНС казва, че начинът на предлагане на кабинет от ИТН е противоконституционен и противоречи на устава на ИТН.

87

Анонимен

преди 2 години

Отиваме на избори и *** няма да прескочат бариерата от 4% тогава!По-малко партии с повечко депутати и така.