12

ФАКТ

преди 2 години

По фалшиви избори досега не е имало!!!

11

БСП

преди 2 години

Президента Радев, чрез служебния си кабинет, най-накрая успя да пребори мафията и да организира първите честни избори от 12 години в България.

10

българин

преди 2 години

Истериите от гроб с доказателство,че Рашков ги удари точно в десетката.Много искам да остане министър на МВР в новото правителство.Герберастите вече ремат и насън,като започнат да го сънуват.Давай Рашков,с теб сме.

9

Анонимен

преди 2 години

Всъщност машинното гласуване доказа, че ГЕРБ са победители, защото 2 дни гласяхте ония 0,5% с които да бие ИТН. Но пък колко гласове от вън дойдоха за ИТН, а?! Че и ДПС си призна, че техните са припознали Слави. Та на кого направихте услуга БСПарчета? Май на любимото ви ДПС и на новата му патерица.

8

Dinosaurus

преди 2 години

Червен дър*ак, Черепа плаща по 100 паунда на "избирателите" на ИТН, ДБ и Мая по чужбина, дето въобще не би трябвало да гласуват за законодателна и изпълнителна власт; а ти им занесе оше 400 секции с моите пари. Щото бюджета се формира от работещите в Бълария, доноснико нагъл, не от г*з*миячите у Лъндън! И те не гласуваха за твоето БСП, не ти върза превратчерто!

7

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи да ме оправят ИТН или ИБГНИ или може и некой друг вместо комунистите от ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако тиквите бяха спечелили вожда им щеше да тръби , че са честни, но понеже загубиха сега рИве, че са нечестни.

5

Анонимен

преди 2 години

Това бяха най-фалшифицираните избори с най-ниската избирателна активност. Насрочихте изборите лятото когато хората са по почивки, жега им е, не им се занимава с клoуни като вас. Прoтивни сте мили мои, отвратихте народа.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво на Ражков! Трябва да бъдат изчегъртани не само Герб , а и техните подръжници. Всички да се набият в концлагер ако трябва.

3

ТОЗИ Е

преди 2 години

тотална ГНУС !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Рашков, борбата срещу купения вот извади наяве купувани гласове от Мая и БСП. Нещо друго имате ли, или продължаваме с клеветническия ПР по медиите? КОЙ си купи 220% нови секции в Турция?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

герб са мутри БМБ сикаджия рекетьор престъпник