131

Анонимен

преди 3 години

Сички ки умрем.

130

Ония с мутрите

преди 3 години

Че то бъдещата ти коалиционна партньорка Татяна Дончева каза в интервю, че гримьорите на 7/8 едва крият много тежкото здравословно състояние на Трифонов. Не, че тя не е ***, ама все пак такова изказване? Че и у фейсбука

129

Таня

преди 3 години

До 144 Не само Брженев,преди него имаше и още един съветски другар на батерии Андропов

128

Анонимен

преди 3 години

До ИсторикВсе пак, Слави има добро сърце, което прикрива зад фасада на строгост и арогантност, а Баце обратно - патологично лъжене и мазнене, усмихване, а зад гърба гроб копае.

127

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по-добре да живеете само един час, като свободни българи, вместо 30 години като мизерни Чалгаристанци?

126

Анонимен

преди 3 години

"Хм. Когато някой коментиращ под статия употреби думата ***, незабавно бива изтрит, а често - и баннат от ***. Когато Слави Трифонов употреби думата ***, го цитирате като водеща НОВИНА."................................... Как незабавно и чудесно илюстрирахте коментара ми. Благодаря. А думата започва ***- и завършва на -луци.

125

Муахаха

преди 3 години

Славчу да е с Дълъг КОВИД?!

124

Bond

преди 3 години

жалко, светът си остава помия

123

Анонимен

преди 3 години

НЕЗНАМ как е възможно някой да гласува за толкова НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК, като този oт снимката. Незнам как е възможно въобще да съществуват такива хора.

122

Хехе

преди 3 години

Силно преувеличени,но вече покълнаха..

121

IQ 2.28

преди 3 години

aбе те и брежнев бая време го държаха на батерии...

120

Анонимен

преди 3 години

Хм. Когато някой коментиращ под статия употреби думата ***, незабавно бива изтрит, а често - и баннат от ***. Когато Слави Трифонов употреби думата ***, го цитирате като водеща НОВИНА.

119

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

СЛАВЧО И БОЙЧО АЛЛАХ ЩЕ ГИ СПАСИ ОТ ЛИНЧА БЬЛГАРСКИ.

118

ПООМИЯРА НА РАДЕВ...

преди 3 години

ЖАЛЪК КРАЙ НА ЕДИН ЧАЛГАДЖИЯ......

117

Историк

преди 3 години

Тошко винаги е водил парода. Тошко пишеше сценария на Слави. И сега го прави. Джуджетo управлява дъpжавата. Българския Николай Ежов. Който незнае за Ежов и за Ежовщината да прочете. Най-големите репресии в СССР се случват при кървавото джуджe. Видят ли се във власт малките мъже и тръгват да си отмъщават за ниския си ръст.

116

Диоген

преди 3 години

Ех,милия ни той Спасител.Още на втора-трета дума ни е ясно - човека не може да се промени, коментарите му на дребно и със заяждане не са ниво на политик,а и няма надежда да стане такъв!Явно е че тренда на неговия Вице Тошето да се държи скандално е авторски патент на Височайшия болник! Още сме без правителство,а той,виж го, за ос*рания си фасони мисли.. Какво очаква?Да го приветстват всеки ден с "Аве,Цезар"?Очертават се много контролни прегледи....

115

Анонимен

преди 3 години

Горкият. Хем ми е жал за него, хем не. Като си помисля, какъв хаос забърка и от 3 политическа сила, БСП/ДС/Радев, да управлява?! И то с манипулиран вот. Не е честно. Много хора мразят вече Слави.

114

Гошо...Тъпото

преди 3 години

За неразбралите: Ще...мачка Новото Правителство,което ще продължи работата на...служебното.Славчо ще гледа отстрани и ще се...кефи,както и целокупния български народ.

113

Анонимен

преди 3 години

Нарцистично личностно разстройство - от него не се умира, само съсипва живота на околните. А фигурантът дали е в битието или не е в битието е все тая - той е фигурант, кукла на конци. Иначе браво на чалгарите, че споменават вече имената на умните хора, чиито умни мисли използват.

112

Анонимен

преди 3 години

Уплаши се , опашльока е под ***.