73

Анонимен

преди 2 години

Змията като усеща,че си отива най-хапе!Не му се верва на Тиквата,че вече е аут!Даже когато го арестуват ще се изкара мъченик!

72

Анонимен

преди 2 години

Рашков, простащината започна с твоето появяване на хоризонта.

71

Анонимен

преди 2 години

Е, скоро ще има истински протести! Не платени от някъде. Тогава пак ще викате за танковете!

70

Анонимен

преди 2 години

Омразата ще ви погуби.

69

Реалист

преди 2 години

До Майна А с лъжи ,кражби ,презрение ,псувни ,чалъми ,чалгаджиики с хеликоптери в ловни стопанства ,с пистолет да главата ,чекмеджета ,с целувки с Ердоган ,държава гради ли се ?

68

У бре

преди 2 години

Шоуто тепърва започва! Кеф ми е, че Борисов влезе в ролята на опонентите си.Да правиш политика, докато се държиш ***.отски като хашлаците от ИТН или дърварски като Рашков..БЕЗЦЕННО!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А Паропитека от Банкя ,не го ли е срам да се целува с Ердоган ?

66

НАРОДЪТ

преди 2 години

ПЪРВО ДА ЧЕСТИТЯ НА ПИНСИОНЕРИТЕ - ВМЕСТО 350 - НОВИТЕ ДАВАТ 340 ЛВ. ТАКА ЩЕЛИ СМЕ ДА ЖИВЕЕМ ПО- ДОБРЕ!!! АЗ ЛИ СЪМ ЛУД ИЛИ ТЕ?

65

Майна

преди 2 години

С Омраза Държава Не се Гради, Но се Руши! Давам не повече от 3 месеца. До ноември- декември ще има самозапалили се ИТНанайци или обикновени граждани.

64

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко е...болен за власт,ама няма...свърши,като ланския сняг.Сега си остана само с...партийката,без държавен...апарат,без кацата,пардон...касата с пари(държавната) които раздаваше...щедро на своите хора,без...ордата журналистки след него...жадни за всяка негова дума.Ами няма,свърши,такъв е живота;всичко е...времено.

63

Анонимен

преди 2 години

Сега пък ще гледаме война между двама възпитаници на Симеоново! А Живко кога ще има добър живот?

62

О хо хо

преди 2 години

ИТН Е ЕМАНАЦИЯ НА ВОЙНСТВАЩАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ. ТОЧНО КАКТО КОМУНИСТИТЕ НАВРЕМЕТО. ВТОРИЯТ 9ТИ СЕПТЕМВРИ ДОЙДЕ. ГНУС МЕ Е КАТО СЛУШАМ ТОШКО ВЪВ И ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.

61

Анонимен

преди 2 години

Всички *** идват с едни и същи обещания толкова са еднообразни и глупави се едно един к-р ги е правил пенсии доходи икономическо развитие.в наи голямата световна криза наводнения суши ковид 19.реалноста е съвсем друга така че българи пазете се от такива хора къде говорят много и знаят и дават празни обещания като на гладен човек корема.

60

Как пък един

преди 2 години

от новите кандидати на славата не каза,че целта им е да построят нова България, не спомена пътищата и начините за това,не помоли народа за единство и уважение към другите,а след това да даде доказателства за нередности и да иска правни мерки.Не,злобно и безпардонно се търси изчегъртване,руши се дори и хубавото, щом е построено от другите.С тази злоба и омраза,с пълното отрицание,няма да прокопсаме.Още повече,че тя се излъчва от личности,които са всичко друго,но не чисти и безпристрастни.

59

Специалист

преди 2 години

Бойко Посеркото гълта вода и скоро ще е на дъното.

58

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя дипломата на Рашков. Това, което се видя е, че Иван Гешев е отличник. Видяха се и белите петна от изтритите подписи на дипломата на И.Гешев като за пред интернет публиката. ТЕЗИ ***-ОТИ ДОРИ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ БОРИСОВ ПОМАГАШЕ НА БГ БИЗНЕС ЗА ДА ИМА ПРИХОДИ КЪМ ХАЗНАТА И ДОХОДИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО. ИНВЕСТИЦИИ СЕ ПРАВЯТ ЗА ДИВИДЕНТИ НА ИНВЕСТИРОРА, А ИНВЕСТИТОРЪТ ПЕЧЕЛИ ОТ НИСКИ ЗАПЛАТИ.Вече не понасям тази държава!

57

Стефан

преди 2 години

Абе Рашков, за Борисов знаем,че ако можеш в капка вода ще го удариш, ама не можеш. Я по-добре кажи за Богомил Бонев .Днес пише за теб-тая пуз-дра къде се слага като никога не се е борил срещу мутрите,а.напротив слагал си се на тогавашния.Главен прокурор Татарчев,който си е другарувал и седял на една маса с мутрите,че си саботирал делото по убийството на Луканов.А кажи нещо за,, прста"- щи-ната на Богомил Бонев

56

Бар Наздраве

преди 2 години

Гарсон, една дамаджана за Бойко Пуздрата от служебното правителство..

55

Рашенце

преди 2 години

Обичаме те. Ти си яка батка от деяетдесетте.

54

Анонимен

преди 2 години

Единственото решение да си оправим държавата е да изчистим рашков радев божков пеевси христо иванов и мая манолова слави трифонов и тошко йорданов тези хора тровят държавата и хората употребяват неините ресурси.и на всичко от отгоре им плащаме и взимат пари без да са свършили рабоъа за 5. Стотинки време е да доидат млади образовани честни отговорни хора които да поемат кормилото.не се връзваите българи на тези клишета за вдигане на пенсии и заплати и икономическо развитие.