340

ИТН

преди 3 години

Добре че я свалихме тая гадос.

339

магистралка

преди 3 години

Бочко издои ли козите в 4:30 сутринта. Или чака стрина Меркел да се оттегли от политиката. Айде, има място в Зайчарника и за двамата. Ще си отгледат дъщерята на Мис Бикини като своя. Хаирлия да е.

338

Анонимен

преди 3 години

Е, хубу. Няма го вече Бойко. По кой щe плюете сега? Кой ще с в гащитe на Мая Галева, Славян Учиндолски, Христо Пинокиев, Румен Зеленочорапoв и Васко Черепa.

337

Къщичка България

преди 3 години

И за да си спретнем къщичката България, нека спрем всички тези шоу-програми. ГЕРБ да се връща на работа и да започва да работи! Имаме за наваксване! Изгубихме време и пари за да могат някои да се налудуват!

336

Истукан

преди 3 години

Голям резил, че допуснахте ИТН да спечели изборите. Не заслужават и 4%. Да си гледат шоуто. Нямат място в парламента.

335

Моля ви

преди 3 години

Господин Рашков поправете си грешката от 90-те години и се оправете с този ненормален бивш премиер и национелен предател.Ще направите щастливи милиони Българи зради този неандерталец сме изоставаща страна и най бедната в ЕС.

334

Новокомунист ИТН-ар

преди 3 години

Много ми са краде не издържам.

333

Анонимен

преди 3 години

какъв демократ е Ристо - пето поколение комунист с отнет адвокатски лиценз, с три думи - безработен на хранилка

332

Анонимен

преди 3 години

Както се казва във филма с Мария Бакалова: Демократите са по-страшни от вируса. Г-н Борисов, американските либерали НЕ ИСКАТ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ. Неолибералите дори не искат своята държава, те са новите и-ди-о-ти, от които всички зависим, в това число и вие. Това е глобален филм, който ще доведе до лелеяната глобална революция за комунистите, която ще вкара света във варварски период за няколко столетия. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОВА! Наистина, радвайте се на живота, докато не са дошли вар-ва-ри-те!

331

Анонимен

преди 3 години

Скалъпени истории.Бойко срещу Бойко.Двете страни на една и съща монета.

330

Анонимен

преди 3 години

Всеки от новите партии ми е по-симпатичен от тази нагла крадлива физиономия. Има очите да се изправи пред хората и да говори за честност. След няколко месеца, ще видим промяна в законите и тогава няма да има недосегаеми. Това те плаши, Бойко! Като няма кой да ви предпазва, ще връщате милиони и ще ревете.Бившите престъпници, станали бизнесмени. И с какви пари? Банките раздават милиони на определени и гаранцията е, че някога фирмата ще успее. Затвор! Медиите да спрат да ни занимават с крадци!

329

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков с 20 имота заедно с аверчетата си довел България до прословутата виденова зима когато хора умираха от глад по улиците. Борисов ще ви размаже на следващите избори и се надявам че лично ще се разправи с Рашков.

328

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да изтрезнеем и да се хванем в ръце! Бяха вълненията в САЩ, издигнаха престъпник в култ за да съборят един президент, сега в Южна Африка заради осъден бивш президент СЪЩИЯТ МОДЕЛ вълнения(разбити магазини и грабежи).В други държави убит президент или опит за убийство. Ние сме българи в България! Нека си спретнем малката къщичка България!

327

Анонимен

преди 3 години

gaz, gaz, gaz, borisov! balkan holiday gaz!

326

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Да си хапва Филийката със сланина и да си чете Винету - ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА,Такъв Просстакк - Никога не е управлявал България , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

325

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ

преди 3 години

Когато си управлявал "държавата" и си я поставил на последно място по всичко и на колене нямаш никакво право да съдиш когото и да е било.Некадърния комунист Борисов няма капка достойнство да се отегли от политическата сцена където ще бъде запомнен с простотиите си и нищо друго.Това недоразумение вече не знае къде се намира и не може да проумее, че вече е никой как позволихме на един крадец на коли и *** пожарникар да стане минисър председател ?Комунистите от ГЕРБ са за затвора.

324

Гиб Мелсън

преди 3 години

Вожда с жълта тениска, жълта книжка скрита в джоба и жълто шоу с нещастния ухилен до уши от щастие селски кмет. Ердоган може да го уреди да играе застарявящ охранител в някой турски сериал, щото са приятели.

323

Анонимен

преди 3 години

Журналистите разправят, че Тошко Африкански не се къпел. Миришел и особено сега лятото от него се носела характерна миризма на запотен човек. Така давал инъервютатат.

322

Тракиец

преди 3 години

Дано не съм лош пророк ама като гледам шута на държавата как напъва Кунева да става мин.председател ,то Тиквата като нищо ще се върне на бял кон.

321

Анонимен

преди 3 години

И тебе че те видим след 6-7 месеца, ако те има.