97

Анонимен

преди 2 години

Борисов отново ще управлява !Само имайте търпение и малко спестявания !

96

Анонимен

преди 2 години

бойко рано или късно ще бъде обожествен!

95

Анонимен

преди 2 години

62 ...за снемане на информация. Възродената от Радев, мракобесна ДС, показа зъбите си. Ченгето на репресивната ДС, Рашков, има опит с разпити и репресиите на инакомислещи. Разпитвал е Евгени Михайлов по случая "танковата касета", 9 часа непрекъснато, през 1990. Хвърлял е хартии, беснял е и крещят в лицето му:"Няма да бъде ваштааа, нямааа!". Нашата дойде, комунизмът падна, но руският човек Радев, заедно с машата ИТН, го върнаха. Под прикритието на"промяната. Сложиха марионетки и комунисти.

94

Анонимен

преди 2 години

Г'нидите са в екстаз от публикацията за Бойко. Сън не ги лови, ако не повръщат по него.

93

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Пореден цирк Буш с докарани от далече...статисти,да аплодират най...големия крадец на държавни пари на път за следствието.Народа го...обича,Гешефф го...закриля -що е то?

92

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя ако адвокат от Гърция е организирал това събитие. Борисов се крие от сина си и сега ще дава днк проба.

91

магистралка

преди 2 години

А ако разпитът е за сексуален тормоз от страна на вече бившият премиер над 16 г. момиче. Симпатизантите му няма ли да се отрекат от него.

90

Анонимен

преди 2 години

Като гледам снимките, Станишев беше прав - циркаджии. Извинявам се на цирковите артисти.

89

Кафе с или без мляко

преди 2 години

Поднесли ли са му кафе като на другите като него?

88

Ася

преди 2 години

До 36 Гост Ей мър- льо благодарение на дъртите пърчове ти и тези като тебе сте на този свят.Ей мър- льо благодарение на дъртите пърчове живяхте нормално при Борисов и се самозабравихте.Ей мър-льо дъртите пърчове имат много повече акъл от вас,защото всичко е изстрадала, а вие мър-льо сте лигльовци, готованковци, с кухи чалгаджийски глави и си въобразявате, че всичко което хвърчила се ядеш

87

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАТЕНО И ОРГАНИЗИРАНО ОТ БОРИСОВ С ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИЯТА! СЪЩОТО БЕШЕ И ПРЕД ДОМА МУ БЕШЕ СИ НАЕЛ ЦЯЛА ОХРАНИТЕЛНА ГРУПА С ТЕНИСКИ НА КОИТО ИМА ЛИКА МУ!

86

Анонимен

преди 2 години

"Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов. Значи знае много добре за какво е извикан.

85

Буден гражданин

преди 2 години

Обещавам да нося портокали в затвора на Баце.

84

Анонимен

преди 2 години

Снимка 4 по-горе - страх го е! Много! Пребледнял е целия!

83

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой от пишещите за затвор,да представи аргументи,доказателства,факти,казуси ,по които Борисов да бъде вкаран в затвора ? Дайте да ги видим.Че то и аз мога да кажа,че вие сте крадци и мошенници.Това достатъчно ли е за затвор ? Някой всъщност показа ли доказателство за кражба ? Дб,БСП,ИТН,Радев ?Пуууу...аман от злобни некадърници оплакващи се от всичко и чудещи се кого да обвинят за неудачите си!Лентяи такива,вместо да блеете тук отворете ДБЖОБСА ,и си потърсете работа-има в изобилие!

82

Анонимен

преди 2 години

Направо не повярвах на думите на Стъки, че Радев е видял в негово лице конкуренция за президентския пост. Спрете с тези добавки, че изплискахте.Иначе гражданина Борисов е на разпит. Не виждам сензация.

81

Анонимен

преди 2 години

Рашков ще направи един тараш сега на вилаета на Борисов. 24 часа могат да държат престъпника Борисов без да му дават никакви обяснения. Правете така с герберастите, както те правиха с почетните хора.

80

Анонимен

преди 2 години

Посърнал е...

79

Анонимен

преди 2 години

Умре да се прави на жертва!

78

Анонимен

преди 2 години

Тоя направо при бай Ставрев,да отговаря от къде намери 3500000000 ле да построи на Путин газопровод, 48 000 000 да подари на Гергов, 320 000 000 за канал на Доган във Варна, 8 000 000 000 да подари на фирми без да са направили и една копка за държавата? През това време българские пенсионер и работник получава по 170 Евро пенсия и 250 Евро заплата!?Затвор за Борисов!