14

Граовец

преди 2 години

Коя година не е имало летен грип, при някои тежко протичащ? Коя година не е имало по поне две грипни зимно есенни вълни, тежко протичащи при някои, дори и при мен!! Къде изчезнаха, та всичко стана ковид?! И се вършат некви страхотни простотии! И неква дива пропаганда на ваксини. Айде у лево!

13

Бау

преди 2 години

До Бау много ме обиждаш! Просълзих се :D Успех :D Забавно е как си губиш времето :D

12

Бау

преди 2 години

До 15. Първите "ваксини" които се поставят на децата след раждането ги объркват хормонално. Това е причината да се държи най много на първите инжекции. Хомосексуализма е болест от ваксините.

11

Голямо реване

преди 2 години

Ми не искат хората да се боцкат с екпериментални ваксини!Колкото и да квичите не сме м.лоумни.Можете да си заврете ваксините на едно тъмно място!

10

Анонимен

преди 2 години

До бау то с искане не става това е дадено от Господ и така се раждаш

9

Анонимен

преди 2 години

Днес чакаха пред един пункт цял автобус тъмни съграждани от едно село. Не знаеха добре български, но това не е важно.Дружно и колективно да се боцнат. Те ваксърите са много интелигентни.

8

хняхня

преди 2 години

Нали Европа е за многообразието и различието? Е, ние сме различни. Вписваме се идеално в политиката на ЕС. И... няма да се ваксинираме. Офцете да се боцкат. После ще ги стрижат. Ние си имаме права. А офцете се подчиняват без да четат закона. Само за да угодят на господаря и да не се цепят от стадото. Ние сме истинските европейци - свободни и със собствено мнение.

7

Анонимен

преди 2 години

Ние сме по-умни от ваксините.

6

до 1

преди 2 години

Може би имат странични ефекти от първата,и ги е страх да повторят.

5

Анонимен

преди 2 години

Проблема у нас е в липсата на интелект.Както Бойко беше казал преди години у нас няма материал,а един от БСП каза че 80% от хората не стават.Това ни е единствения проблем,наистина няма материал , за съжаление.Никога няма да напреднем,ще си стоим на дъното.

4

До 1

преди 2 години

Подсъзнателно са решили да приключат със земния си път,и смятат че и една доза стига за мисията!!

3

Анонимен

преди 2 години

Изчетох глава първа на наказателния кодекс . Заболя ме главата. Четете какво е престъпление срещу личността, подбудители, съучастници, извършители и т.н. Аз нямам думи.

2

Бау

преди 2 години

"България се отличава от останалите страни в ЕС по интерес към ваксинирането срещу COVID-19", защото *** се мисли за най-умният. Ще му казват някакви си учени и професори. Как смеят!?

1

Анонимен

преди 2 години

защо са сложили първа тогава?