75

Анонимен

преди 2 години

Кажи ми само защо си набивате филма, че ви тровят с ваксината за ковид, а не с хляба примерно?

74

Анонимен

преди 2 години

Относно плащането, ваксинираните,подписвайки декларацията за инф.съгласие доказват че се отказват от търсене на отговорност за последици, след ваксината. Това означава и че, ако се разнолеете след ваксината, нямате право да искате безплатно лечение.Понял? Защото безплатното лечение ме то се полага.Аз не съм се ваксинирал и съответно не съм се отказал писмено от каквито и да е медицински грижи, на които имам право и болниците не мигат да ми откажат.Толкова с опорката неваксинираните да си плащ

73

До 70

преди 2 години

Че до сека кой плащаше? Държавате без пари ли те е лекувала някога? Първо прогледни и след това коментирай!

72

Анонимен

преди 2 години

Тук имаме детайлна представителна извадка за това колко нагъл и *** индивид е ковид ваксъра.

71

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще настане гражданска война и сите министре де сега опяват и се имат в ролята на кварталните тарекате ще се изпокрият в миша дупка точно както се молеха в парламента когато щяха ги подпалят

70

Анонимен

преди 2 години

Паникьорчетата не могат да си простят че са се боцнали и затова дават минуси тука,и всяка сутрин като се събудят проклинат бог че са се родили толкова прости..

69

Анонимен

преди 2 години

"Заведенията, чийто персонал е ваксиниран на 100%, ще могат да продължат да работят единствено с ваксинирани посетители. Това е идеята дори всичко да е затворено, подобни места да имат правото да продължат да работят. Същото важи и за детските градини. Това е личен избор"При едно 40-50% ваксинирали и прекарали вируса и нова вълна, ще е логично да се сетите, че явно ваксините и наличния имунитет не спират на 100% разпространението, та мерките ще трябва да са други. Или кой оцелее оцелее.

68

Анонимен

преди 2 години

Ей, аз никъде не планирам да пътувам. Мога цял живот да си ходя на море в Бг. Имам живи и здрави родители. Детето може и да е ходи на градина. Никога нито аз, нито семейството ми ще се ваксинираме.

67

Анонимен

преди 2 години

"Неваксинирани си бачкат ама като се изпозаризите и се натръшкате кой ще плаща? Не искаш да се ваксинираш, ок, ама като се разболееш сам плащаш."................................Значи ще ми излезе безплатно, вече го прекарах без симптоми заедно с жена ми и детето ми. Две седмици почивка ми се отразиха добре :)

66

хммм

преди 2 години

накрая ще стане така, че да търсим някой ваксиниран да ни купи хляб... Това притискане изобщо не е редно.

65

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам неваксинираните да не плащат данъци на тая т.нар държава,след като срещу нас се води открита дискриминация и се извършва престъпление,като ни се отнемат законни права от министрите в държавата.

64

До 66

преди 2 години

Ами няма да се тестваме и готово. Да дойдат те да ни тестват ама на техни разноски.

63

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирани си бачкат ама като се изпозаризите и се натръшкате кой ще плаща? Не искаш да се ваксинираш, ок, ама като се разболееш сам плащаш.

62

Асддса

преди 2 години

Немога да разбера едно!!!Когато нямаше ваксини се избиваха да седят и да се бутат пред поликлиниките за да се сдобият с ваксина и ревяха,че не стигат,а сега когато има от всички и си избираш коя да ти сложат-НЯМА НИКАКВИ ЖЕЛАЕЩИ!!!!!Моля ви пишете каква е логиката,че нещо не се сещам?!!! Благодаря!

61

Щирко1

преди 2 години

Интернетът, особено фейсбук, проми мозъците на големи маси хора, само конспирации имат в главите, все някой нещо искал да им прави, ами ако някой иска нещо да ви промени, то е за ваше добро бе, защото с този акъл сте за никъде. Всеки о.р. ъфляк разсъждава по медицински въпроси, въпреки, че бачка в букмейкърски пункт. От девет кладенци носят вода срещу ваксините, и тези кладенци пресъхват един по един, ама ще изкопаят нови, пълнят тумбаците с всякакви "...." и не намират кусур, обаче ваксината...

60

Анонимен

преди 2 години

"Хахахаха ... непокварено от цивилизацията дете на природата."...................................................Вярно казва, че само бавноразвиващи се ваксинират. Като те гледам всички съмнения изчезват :D

59

Анонимен

преди 2 години

Ваксината не ще бъде задължение, но ще се изисква неваксинираните да си правят тест на определен период. А един тест е 80-100 лв. А как ще съществуват неваксинираните пенсионери с минимална пенсия или безработните? И продуктите поскъпват и слънчогледовото олио е около 4 лв. Ето защо хората протестират, а полицията ги бие.

58

Анонимен

преди 2 години

До 61 ако става така те ваксинираните ще фалират аахахххахахахаа

57

Ганьо

преди 2 години

Аз и за половин кило кренвирши бих се ваксинирал... ей тъй да има килипир. Даже може да се боцна 6 пъти, та взема 3 кила кренвирши!

56

дупчете се бе !

преди 2 години

Пост 54 е за вас .