104

Анонимен

преди 3 години

До 117 и 114 В такъв случай ,резилът за македонците по-голям щом най-пропаднала държава в ЕС и с много по-нисък (според Вас)жизнен старт от РСМ , успя да блокира ,,просперираща европеска" Македония!

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЛЕЛЕ КОЛКО СИ СТРАШЕН,УПЛАШИ МЕ НАПРАВО!ЩЕ ТРЯБВА А СИ ЛЕЯ КУРШУМ!

102

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТАКА Е ЗАЕВ Е ПЪТНИК...ВМРО-ДПМНЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ВЪРНЕ ИМЕТО МАКЕДОНИЯ...НАТОВСКИ ДИПЛОМАТИ ЗАЯВИХА ПРЕДИ ВРЕМЕ,ЧЕ АКО ВЛАСТИТЕ В СКОПИЕ РЕШАТ ДА ВЪРНАТ ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ ОТ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, ТОВА НЯМА ДА СЕ ОТРАЗИ ВЪРХУ ЧЛЕНСТВОТО НА СТРАНАТА В НАТО.

101

Някой

преди 3 години

Духайте го албанци и макета вие сте *** на балканите и това го знаят всички страни в ЕС но всички си измиват ръцете с България и се кефят на ветото ни

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Албанците знаят, че с българите шега не бива, макетата не го знаят това нещо :))

99

Българин

преди 3 години

Друго си е още да вървиш по партизанските стъпки на ...Тито! Докараха Гърция и България до тях, барабар с Александър Македонски, Самуил или Гоце Делчев... ! Сега остава да построят паметници примерно на Бисмарк, Луи 14 , или Бонапарт, всите ..."македонци"! А Еди Рама да не се прави на интерес, защото България не изисква нищо"ново", а едно и също от десетилетия!

98

Анонимен

преди 3 години

ЕТО КАКВО КАЗА ИВАН КОСТОВ ПРЕДИ ВРЕМЕ:НИЕ НЕ Я ИСКАМЕ МАКЕДОНИЯ ЗАРАДИ АЛБАНЦИТЕ...А ПРИ КОСОВСКАТА КРИЗА БЪЛГАРИТЕ КАЗВАХА:СЪРБИТЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС,ТЕ СА НАШИ БРАТЯ,АЛБАНЦИТЕ ГИ НЕ ЩЕМ!БЪЛГАРИТЕ ВЪПРЕКИ ТОВА СИ ПРОСЯТ АЛБАНСКО ПРИЯТЕЛСТВО.

97

Анонимен

преди 3 години

До 104 В страшна грешка си ,албанците са единственият балкански мюселмански народ който е резервиран към турците.Турците в Косово бяха наравно гонени със сърбите.А,Ердоган не е и припарвал в Албания ,за разлика от Сърбия където беше радушно приет от политици и бизнесмени,а Дачич му пееше на ушенце като певачка в сръбска кръчма.

96

Анонимен

преди 3 години

ВМРО ДПМНЕ ще дойде на власт на следващите избори в Северна Македония и едностранно ще оттегли споразумението и всички на тяхна страна

95

Анонимен

преди 3 години

До Владиславпо добре в титова югославия отколкото в мизерстваща и оскотяла европейска българия.

94

Анонимен

преди 3 години

До И още:да ама българия е европейска държава!наивници геополиъиката ви набута в ес...на никой не му пука за българите.

93

Владислав

преди 3 години

Заев, каква Европа си ти, още живееш в Титова Югославия!

92

Анонимен

преди 3 години

албанците били приятели на българите!!!ще падна...само да внимават българите да не им забият нож в гърба,че не се знае ердоган на какъв акъл е...а какво ще кажеш за това,че няколко албански и косовски телевизии намериха на територията на българия етнически албанци и поискаха признаване на албанско малцинство в българия!

91

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО до дупка!!!

90

Анонимен

преди 3 години

До MilkaНема как да ни подминат, не се искаха големи усилия да ни приемат в ЕС :)) Нали ви ударихме рамо да ви приемат в НАТО, кво се оплаквате макетата :))))

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонименточно така е...македонците виждат,че европейска българия е зле.виждат мизерията в кюстендил,благоевград и петрич и ми викат ама вие сериозно ли сте в ес.да не говорим за пътищата ни,които са по-зле от тези в македония.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти недей много да дърпаш дявола за опашката,защото заради македония страшно много кръв се е ляла да не се лее пак.албанците да не ви забият нож в гърба...все пак те са приятели с турция,ердоган в тирана и прищина се чувства като у дома си.пловдив да не осъмне окупиран с турски военни части какъвто план имаше турция 1984 г.

87

Анонимен

преди 3 години

Прекалено сме важни първо за САЩ - военно(блокаж на Русия в Черно море, евентуално и Турция), второ за ЕС икономически - 7млн потребители на немския нискокачествен износ. Македония - икономика 5 пъти по-малка от българската, нулево военно значение. Та тук ще ни оставят, но те си знаят интересите

86

Анонимен

преди 3 години

До 95 Никой не е бил против ,албанците вървят в пакет с РСМ ,както ние едно време с Румъния.Ако едната не се приеме и другата отпада.

85

Milka

преди 3 години

До Анонимен 93 и другите троловеНе пишете глупости, скъпи ***. Ако не бяхме в ЕС щяхме да сме на дереджето на Сърбия и Македония, които са 30-35% под нас и като БВП и като заплати.https://wolframalpha/input/?i=gdp+per+capita+Bulgaria+vs+serbia