18

Анонимен

преди 2 години

В битката при Сталинград бяха унищожени стотици хиляди румънски, унгарски и италиански нацисити на полетата при Сталинград. В тези страни сега живеят внуците и правнуците на тези убити нацисти, и те винаги ще мразят Русия и ще жадуват за реванш. За Румъния, Унгария, Италия края на Втората световна война е ден на траур.

17

Анонимен

преди 2 години

Цяла Франция и френската индустрия работеше за Германия през ВСВ, голямо брой французи дори доброволно се записваха да воюват срещу Русия, да, имаше съпротива, но беше незначителна. 41 година на Бородинското поле доброволческият полк на френските нацисти претърпява загуби 5 пъти повече убити отколкото Normandie-Niеmen за цялата ВСВ. Френските нацисти доброволци се биха отчаяно до смърт с Червената армия защитавайки Райхстага.

16

Анонимен

преди 2 години

Полша воюва срещу Германия в състава на съветската арми под съветско командване. Полша се биха геройски рамо до рамо с руснаците в битката за Берлин срещу белгийските и френските нацисти които го защитаваха (и немски деца от Хитлер Югенд) които до последно се надяваха, че съюзниците ще започмат офанзива срещу СССР, каквато заповед е имал Монтгомъри. После Полша се разсърди, защото очакваше, че ще и дадат Белорусия и Украйна, а получи само малка част от земита на източна Германия и още не може да прости на Русия и бълва огън и жупел срещу нея.

15

дядо йоцо гледа

преди 2 години

''Отворени сме за честно взаимодействие.......единно пространство......от Атлантика до Тихия океан......което да включи ЕС и Евразийския съюз......'' Не знам Байдън какво му е наговорил на този, ама се сети ''Мара да се побара''.

14

Анонимен

преди 2 години

Поляците са убили между 250 хил и 400 хил евреи. Не немци, там е нямало немци, не в лагери, само от ръцете на поляците. - Кедми рассказал всю правду о "польском позоре". Унгарците са давели евреите в Дунава - жени, деца, зимата, давели са ги в Дунава. Не нацистите, унгарците.

13

ясноо

преди 2 години

Хибридните почнаха, само дето идват от Запад. От 10 новини 5 са анти-Вова. Обаче не сме прости.

12

Анонимен

преди 2 години

Румъния, Полша, Унгария бяха фашистки държави. Общото на всички фашистки държави е, че унищожават евреите и комунистите. Но за избитите комунисти от румънците, поляците, унгарците и германците никой не говори, всички говорят за евреите.

11

Анонимен

преди 2 години

Путин е смахнат или е забравил, че Русия и Германия си поделиха Полша, тогава немците не бяха лоши.

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Англия и Франция обявяват война на Германия заради нападението над Полша, но не и на Русия?

9

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА НАДПРЕВАРА!!! КОМУНДЕЛИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОБЕДИХА ФАЩ! И РЕПУБЛИКАНСКИЯ И ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ СЕ ПОКЛОНИХА И ЗАКЛЕХА ВЪВ ВЕЧНА ВЕРНОСТ НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН!

8

Анонимен

преди 2 години

Втората световна война започва, когато Германия и СССР нападат Полша през 1939г. Германия напада Полша на 1 септември, а СССР напада Полша на 17 септември.

7

Анонимен

преди 2 години

Успех на Хърватия и Чехия!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "На западняците им е много нисък тостостеронът за да се мерят с руските войници." На руските войници толкова им се вдига тестостерона когато се появят "джендарски" бойни единици, че ги изпарява директно: справка, някакви Вагнеровци наскоро.

5

Анонимен

преди 2 години

До 4Ами премериха се ..Резултата го видяхме кра Дейр Ез-Зор.Груз -200Може да повторят.

4

Анонимен

преди 2 години

На западняците им е много нисък тостостеронът за да се мерят с руските войници. Да си носят високите точета и да мируват.

3

Анонимен

преди 2 години

Ако Рузвелб беше поживял още щеше да е друго, но дойде проваления бизнесмен Труман, който дори си позволи да използва ядрено оръжие срещу цивилни.

2

Анонимен

преди 2 години

Русия подкопава европейската система за сигурност, но Путинягата си пише, че е много загрижен. Хахахахахаха. Другарю, НИЩО няма да забравим, а "нацисткото нашествие" вие го организирахте, първо им бяхте военни съюзници, забравихте си?

1

Анонимен

преди 2 години

Сътрапезникът на др Сталин го изпревари в атаката.