54

АнонимеН

преди 3 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО 5% ОТ ЮЛИ ПОВЕЧЕ КЪМ ПЕНСИИТЕ! ПАРИТЕ КОИТО БОРИСОВ ДАВАШЕ ПО 50 ЛЕВА СА ОТ ВЗЕТИ ОТ НЕГО ЗАЕМИ!! 900 МИЛИОНА ЗА НЕГО И 100 МИЛИОНА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ!! СХЕМАТА Е ПРОСТА ! ОТПИСВАТ ВЗЕМАНИЯ НА ФИРМИ НА БАТКО И НА БРАТКО БОРИСОВСКИ ЗА НАД 10 МИЛИАРДА САМО ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ!

53

ВОТА Е ПЪЛНО МЕНТЕ

преди 3 години

ЗАБРАВЕТЕ ЗА НЕГО---- КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД , ЩЕ ГО ОТМЕНИ , КАТО НЕЛЕГИТИМЕН И В НАРУШЕНИЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА !

52

Социализма ни остави

преди 3 години

собствени жилища, а уродливия хищнически капитализъм много разшири гробищните паркове.Вежте колко прозарци светеха доскоро, а сега са тъмни !!

51

Анонимен

преди 3 години

Айде Румбата загуби изборите :)

50

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ взима от внуците и дава по 50 лв на бабите. Щото тия заеми кой ще ги връща, комунисти герберски? Както бай тошо натегли 11 млдр заеми и ги връщахме 30г. После бил мн. добър...

49

Анонимен

преди 3 години

Мръсникът румен радев съсипа България!!!

48

Илитерат

преди 3 години

Борисов чете ли законите, които е подписвал. Или някой му ги чете, както му пишат статусите у Фейсо?

47

Ако има пари...но от

преди 3 години

нови дългове, какво ми хвалите такова вълче време?!

46

Анонимен

преди 3 години

тябва и преди изборите да ги спрем тия подкупи към пенсиите, както и към малцинствата, за да са честни изборите!Боко дса им дава от чекмеджето!

45

гост

преди 3 години

До ФактАми никак ! Гавра или не това си е все пак някаква помощ . Ето за това трябва , и ще се гласува за Б.Б. и ГЕРБ за да продължават да помагат на пенсионерите.

44

До Инж. Гонзич

преди 3 години

Прав си - така приключиха и комунистите от ГЕРБ.

43

чети внимателно

преди 3 години

"След 10 години ще има разпад на социалноосигурителната система." --А.Семов.Останаха нЕколко годинь...тогава пак ще говорят оцелелите !

42

Мъко,мъко

преди 3 години

Правилно.Герб даваха от крадени пари,не от своите "шкафчета". Има други начини за подпомагане.Законни и постоянни.Безплатна медицина,лекарствата.Транспорт.Енергийни.Социални жилища.И пенсии реални.

41

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство е кошмарът за Борисов и шайката му...дано по-бързо се издигнем от дъното до което ни докара мафията на мутрите...и да се започне с конфискацията на шкафчетата и в затвора...Мата Хари да му я пускат на толупа там...Ама бай Ставри си знае работата...

40

25 Euro

преди 3 години

"Вие взехте ли по 50 лв?" "Дааа! Взехме!" "Е'па кАжете добре е!"

39

Дани Митов

преди 3 години

ГЕРБ закри пенсиите и ги замени с 50 лв, раздавани през джипка. Така не се прави.

38

ДДРОнег

преди 3 години

герП окрадоха бюджета за последно и не оставиха ник'ви пари !!! .........Но .... за глупости винаги ще се намерят, вЕрвайте ми !!! ......Иначе Ви пожелавам на всички "Достойни старини"...

37

Анонимен

преди 3 години

Това правителство (служебното), показа само колко е капацитета и зависимостите на Радев. Бесен популизъм във всяко действие, нула смислени "мерки" и политики. Добре че не се сформира тоя цирк по време на втората или третата вълна на ковид-а, че не ми се мисли какви глупости щяха да сътворят. Единия пуска заповеди за ваксинация само на възрастни през седмицата, после веднага я отменя... пуска румънци без тестове да влизат, ама българите не.... Други пък само бращолевят заплахи. Баси държавата.

36

ПАК

преди 3 години

Пак ще гласувам за ИТН и пак машинно. Давайте минуси. Искам да видя колко герб трола има тук.

35

Инж. Гонзич

преди 3 години

Когато комунистите дойдат на влас, винаги се започва с "няма пари" и се завършва с революция.