32

...

преди 3 години

САЩ да те критикуват за корупция е като ла_й_но да те критикува, че не миришеш. Техния президент е уличен в поне 4 корупционни скандала. Брат му незнайно как има договор за строителство на военни бази в Ирак за 15млрд., синчето му е ползвал държавни самолети за да лети за сделки с Китай и Украйна, жена му има връзка с еврейска компания, която строи газов поток през Сирия!

31

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че прокарването на тръбите от първото разклонение на газопровода Северен поток-2 е успешно завършено в петък. "Цялата линейна работа, включително морската част е завършена ", каза Путин на пленарната среща на Международния икономически форум в Санкт Петербург. "Тръбата дойде от германска страна, от руска трябва да ги вдигнем и заварим, това е всичко. Но самото полагане е завършено"

30

Майка с 3 деца

преди 3 години

Паси, защо няма достатъчно детски градини!

29

Зидаро мазач

преди 3 години

Паси, защо допуснахте кофражистите да зимат по-големи заплати от зидаро-мазачите?

28

Анонимен

преди 3 години

Еесовците от Брюксел ще отпускат средства за възстановяване на икономиките от ковид кризата, но-о-ооо - само при условието че се използват за развитие на зелена икономика. Яжте въздух като патките и изграждайте вятърни перки у полето които произвеждат 7 до 9 пъти по скъп ток.

27

Анонимен

преди 3 години

Пускането на руско-германския газопровод Северен поток 2 ще бъде грандиозно събитие, което ще отбележи упадъка на транзитната държава Украйна, която буквално преди десет години игра ключова роля в тази посока.

26

Анонимен

преди 3 години

Паси, защо допуснахте Бойко Борисов да тормози народа 20г?

25

Анонимен

преди 3 години

САЩ дадоха едно рамо на ГЕРБ и на Борисов преди изборите, а българите се радват и се кланят на САЩ.

24

наблюдател

преди 3 години

Ако Монката Паси не се изкаже по въпроса, няма как да ни се изяснят нещата. Той, като топла връзка, най-добре ги знае нещата.

23

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Монка подготвили сме специално за теб едно файзерче да те боцнем с него - то е подарък от твоя сънародник алберт бурла, нали и двамата сте една кръв и едно от едно коляно и той иска да се погрижи за твоето здраве...

22

ралд

преди 3 години

Къдравата Сю в ефир си призна за корупционни схеми!

21

а защо?

преди 3 години

Убаво де, помагат ни хората, ама защо САЩ наложиха санкции само на тези 4ма или 6? Само те ли са корумпирани в България или има и други? И ако има и други защо САЩ не наложи санкции и на тях за да ни помогне?

20

Анонимен

преди 3 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

19

Анонимен

преди 3 години

Чакаме кога ще пратят тюлените да ловят плъха в Банки.

18

someone

преди 3 години

Съюзници друг път, вие сте съюзници дето лапате от посолството парите и се кланяте и мазните там нещастници.

17

Българин

преди 3 години

Трябва политиците ни да изпълняват точно каквото им казват от САЩ и може би вероятно някога бихме могли да пътуваме и без визи за САЩ да миеме американски тоалетни а изкарваме долари.

16

Българин

преди 3 години

Добре е САЩ от време на време да заколват по някой българин както в Либия и Ирак, само така може да се оправим, САЩ искат да въвеждат демокрация защото демокрацията е най-добрата система. Поклон пред САЩ, навеждам се дълбоко.

15

Анонимен

преди 3 години

Да треперят руските комунистически ***. Вече няма да могат да си крадат на воля.

14

Бог да Пази

преди 3 години

Америка!

13

Анонимен

преди 3 години

Още има визи за САЩ докато продаваме паспорти на цената на паркомясто ще е така, но упоритите и находчивите българи намират начин да заминат за САЩ за да мият афроамерикански тоалетни да изкарат долари с които да да реализират мечтите си.