71

Анонимен

преди 3 години

Вие краварите спомагате за корупцията. Кой подкрепяше Борисов и се виждаше с него. Кой остави върхушката на власт след 1989г. Сега да не се правят на много загрижени, единствено искат да отслабят влиянието на Русия в България. САЩ нямат приятели. Между другото самите САЩ не са цъфнали и вързали така че да не сават акъл. Те едни честни избори те могат да проведът, а хо улиците се стрелят като в Ирак.

70

Туземци!

преди 3 години

Вие наистина ли си мислите, че САЩ за загрижени за корупцията в Бъглария. Корупцията в България сега ли се появи, точно преди изборите, че САЩ да се намесват.

69

Анонимен

преди 3 години

То пък, защото в САЩ няма корупция. Оръжейни производители, петролни магнати. На кого снасят пари тези хора за лобистки закони. На сенаторите им естествено. Айде стига с тия глупости, за честните САЩ. Най-голямата корупция е там.

68

Анонимен

преди 3 години

Забавно е да се гледа как целокупното герберство е впрегнато люто да пцова довчерашните си любимци :)За хвърлиха ви, а? Сигурно е гадно.

67

Българин

преди 3 години

САЩ налагат санкции на русофилите за да ни опраявт. Аз много обичам САЩ.

66

Анонимен

преди 3 години

Отдавна не съм подкупвал никого, къде тая корупция?

65

Анонимен

преди 3 години

Мнозина мъдри управници и философи още от древноста - Рим и Византия - са се опитвали и са стигнали до извода, че "Единственият начин да "Пребориш" Корупцията е като я Легализираш"!!!! -)))) По подобен начин, горе-долу, постъпиха и в Щатите, и на бял свят се появи ... Закона за Лобизма! -)))))

64

Българин

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоНапълно отговаряш на името си щом не разбираш, че червеният картон е за фигуранта и шайката му превратаджии!

63

Анонимен

преди 3 години

Прилича на мафиоцка война между бг мафията и американската мафия. САЩ се опитват да махнат бг конкуренти. Пеевски държи турски поток и пречи на САЩ които държат и тръбите за газ на Украйна към България. Божков държи бг хазарта и пречи на американски хазартни мафиоти.

62

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Ако спрете корупция, остане само мунки бизнес в цяла банана републик?

61

Анонимен

преди 3 години

И защо за толкова години управление на ГЕРБ не казаха нито дума за спирането на корупцията. Докато им изнасяше правителството, дето им купуваше летящите ламарини, нямаха нищо против. Като се усетиха, че нещата отиват към изритване на герберските негодници, веднага се пренастроиха, за да влязат под кожата на новите.

60

Анонимен

преди 3 години

Някоя партия да вземе гжа - оди пеш , след изборите само за нея ще ми е мьчно от всички гербери

59

Анонимен

преди 3 години

Благодарим на Мустафа за усилията които полагат Надявам се да помагат по-усилено и да ни освободят изцяло.Да посочат истинските лица на политиците ни.

58

кръпел

преди 3 години

кой в света предплаща милиарди $ за самолети без утотчен краен срок за доставка ? Това не е ли форма на корупция срещу подкрепа на правителството ?А американските централи да продават ток няколко пъти над пазарната цена ....?Това не е ли ограбване на българския народ ?

57

Анонимен

преди 3 години

Абе къдее оня компетентния с филията мас да се изходи по въпроса. Той беше 11 години на власт. Защо не каже как се е борил с корупцията. Във всички администрации има негови хора. Защо не е спрял корупцията. Или той се показва само когато има ленти за резане и пачки за прибиране. А ние се чудехме защо по цели дни е с жипарата по магистралите а той прибирал пачките. Тарикатче си е от манечок. Не сучайно беше Пазач на бай Тошо. А ние с нашите фирми ни отхвърлиха щото не сме имали червени книжки.

56

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Червен картон на ГЕРБ на тези избори.Моделът за който говори Херо процъфтя при тях и стана...практика.Народът да вземе нещата в свои ръце.Купената и продажна прокуратура и съдебна система обслужва политическата и олигархичната мафия и на тях не може да се разчита.След предстоящ съкрушителен удар на изборите на модела ГЕРБ,е необходима и дълбока конституциона съдебна реформа.Това е най...нереформираната част на обществото и всичко се стопира там.

55

Анонимен

преди 3 години

До БългаринОправят бг за 800 дни.

54

САМО ГЕРБ

преди 3 години

Мачкай Джо! ГЕРБ - ПОБЕДА!

53

Българин

преди 3 години

САЩ се грижат за нас и ни налагат санкции за да ни оправят. Мене ми прави голем кеф като ме оправят американци! Дълпок поклон пред САЩ, навеждам се още по-дълбоко.

52

Анонимен

преди 3 години

Културиста е до - херо , не случаино - сащ ще показват мускулиВинаги след налагане на санкции - следват арести става лошо за - герберите , участвали в корупционни схеми - баиден ще ги попилее