30

Христо Христов

преди 3 години

Таксиметровият пилот на Пендаровски просто мина да го вземе.

29

Анонимен

преди 3 години

Изкарай си ръката от джоба!***!

28

Българин

преди 3 години

Радев е комунист!

27

Анонимен

преди 3 години

Типично комунистически стил на ръководство-страх, компромати и дръж ги в мъгла за да са ти лесни за манипулиране.

26

Анонимен

преди 3 години

Благодарим ви президент Радев!Бяхме загубили вярата във възможността на българския народ да живее свободно и без да бъде убиван, грабен и унижаван от подли престъпни ченгета!

25

Анонимен

преди 3 години

Де да беше като Лукашенко... Зад Лукашенко стои почти целия народ, а зад радев стоят само озлобените и жадуващите за мъст срещу ГЕРБ. Радев е правоверен натовец, слагач на САЩ и ЕС както всички останали.

24

България над всичко

преди 3 години

ДАНС били заловили чужди шпиони у нас хахахахахахаха смях в залатапо'мияра на американска каишка Борисов слуша и изпълнява.. в Русия на тоя ле'вак Борисов даже не му се сърдят, защото знаят, че е просто слуга на САЩ и изтривалка

23

Анонимен

преди 3 години

Майстор на компроматите като го гледам ми става ясно как се е "извисил".

22

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът се развива в Африка, Индия, Латинска Америка. Либертариански капитализъм, ниски данъци......................................Западна Европа и САЩ имат субсидийно-санкционна икономика, дават субсидии на своите фирми и милиардери, унищожават конкуренцията по света и налагат санкции на конкуренцията. Хранят работническата си класа със субсидирана храна, земеделие, животновъдство, което работи на загуба. Комунизъм.

21

Анонимен

преди 3 години

Според мен шайката Гроб трябва да бъде обявена незабавно извън закона, а членовете и да бъдат арестувани и съдени!

20

Анонимен

преди 3 години

Ако успее Радев да ни освободи от гербаво робство (много по-убийствено за българския народ от турското), завинаги ще остане в нашата история редом до цар Симеон, Ботев и Левски!С вас сме, господин президент!

19

Леле

преди 3 години

Този,как умее да вика на бялото,черно!

18

Анонимен

преди 3 години

САЩ успяха да разрушат Британската империя, но с Русия си счупиха забите, а Хитлер и Германия бяха само фигуранти.

17

Кюрдистан

преди 3 години

ФБР-външни операции какво правят в България госпожо Мустафа!?Убиват ли неудобни Българи?

16

Абе

преди 3 години

Радев е нашият Лукашенко.

15

Анонимен

преди 3 години

Британската империя вече столетие получаваше тлъсти дивиденти от световното господство. Но и други искаха пай от тези дивиденти, и най-вече САЩ. И втората причина за ВСВ беше унищожението на Русия, сега вече СССР - първата социалистическа страна която заплашваше съществуването им. В САЩ са стреляли по работниците които стачкуват и искат по добри условия, и това е било нормално. Тогава профсъюзите казват - ако не дадете по-добри условия от СССР, ще направим като в СССР - революция, и това е напълно възможно, не е празна заплаха.

14

Капиталист

преди 3 години

Капитализмът е най-добрата система, но проблемът е, че от 76 годи комунизма не иска да си ходи и пречи на капитализма да се развива.

13

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ - на 9-ти май 1945 година САЩ и Великобритания свалиха насилствено правителството на Германия, репресираха нацистите и ги арестуваха незаконно и организираха незаконен Нюрнбергски процес, избесиха ги незаконно.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега е вероятно информация за уж проведено подслушване на политици от ДАНС да бъде изфабрикуван с новия началник на службата и скандала щв се разрази точно преди изборите за да удари ГЕРБ.

11

И аз съм в него

преди 3 години

Скандала стана международен:ФБР-външни операции са работили с ДАНС за унищожаване на Български граждани - активисти, доклада е предоставен на Сената в САЩ, уведомени са Европейският Парламент и Европейската Комисия!Честито