44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Абе не са "мишки", питай Цецо Апартамента :)) Иначе никой нема да подслушват, ако не е некой който ги интересува :)) Тези които определяш на животинчета са в политиката, те раздават заповедите :))

43

Друг Помнещ

преди 3 години

Че е преврат е повече от ясно. Поне е безкръвен. За сега. Щото не са решили Компартията да хванат наганите, не са го направили. Знаем ги какво могат...

42

До 26

преди 3 години

Ама разбира се щом Атанасов или Бабикян са казали .........То явно всчики имат информация, само дето тя някак си не стига до гражданите и медиите :)А то скоро в САЩ в съдебните зали вместо в конституцията ще се кълнат в написаното от Бабикян :)Леле колко е кратка човешкат памет кои са тези господа и дами , "борците срещу статуквото" ха-ха-ха

41

Анонимен

преди 3 години

До изборите трябва да се изчистят всички Гербави на ключови позиции за да не им се даде възможност за пореден път да манипулират вота на Гражданите.

40

Анонимен

преди 3 години

Ей,човек да не си пусне отпуск!?

39

Червени боклуци

преди 3 години

Руската агентура завзе властта.Скоро ще сме вън от ЕС и НАТО за радост на комистите...

38

Анонимен

преди 3 години

Хунтата на Резиденти Радев.Шефа на ДАНС се избира и назначава от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,това е противозаконно действие на хунтата на Радев.Диктатор-генерал с петолъчка и премиер - генерал.Честита военна диктатура.

37

Анонимен

преди 3 години

освен уволнение трябва да използват и бесилките иковчезите дето мъкнаха цяло лято по площадитете - време е да ги извадите и използвате - само така ще смажем гербавите калинки

36

Анонимен

преди 3 години

Хвърчат калинки и герберасти като ураган!Ревете изедници и душмани, времето ви свърши!

35

До ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

като сте спечелили защо не управлявате, а крадливи и лъжливи ми шки?Защото освен ромовете ви, биячите ви и троловете ви, никой не ви иска.

34

Строго Секретно

преди 3 години

Облъчвал е хора с радиация с апаратура за контрол на мозъка!Как е възможно да има толкова извратени хора и то офицери!Генерал майор Васил Василев сигурно знае нещо за тероризма с радиация и кой да пишеме пътен инцидент!?

33

Анонимен

преди 3 години

остана ли някой гербер дато да не е смачкан и репресиран от новия държавен апарат, бръмбарите завзеха властта и дъъъълго ще са там, поне докато на народа не му писне и не вземе отново нещата в свои ръце

32

1

преди 3 години

Много правилно уволнение,Янев не ги жали,всички отпускари,уволни,те мърсят службите

31

Анонимен

преди 3 години

И сега кой ще им е виновен. Да уволнят и Сънчо. След 11.07- обаче каква песен ще пеете, а избора на Нищоправещия за нов мандат далеч не е сигурен.

30

Ангел

преди 3 години

Неможе само с уволнение да им се разминава.Това не е ншкакъв реваншизъм!!!Напълни арестите Стефанееее

29

До 13 от До г-н Янев

преди 3 години

Извинявайте, ама трябва ли да буташ една несправедливост, замествайки я с ддруга или да заменяш една грешка с друга. Това ли е начина ? Ако си заявил, че си честен и принципен се съобразявай със закона защото мен не ме интересува кой точно управлява и по времето на БСП беше така и по времето на Костов беше така и по времето на герберите беше така и сега какво и по времето на Радев е така и къде питам е разликата тогава ?

28

Анонимен

преди 3 години

Новият началник на ДАНС като истински държавен агент ще сложи белезниците на Гешев и Борисов.

27

Анонимен

преди 3 години

Смяна на ваши с наши. Нищо ново. Нищо хубаво. Нищо за хората.

26

Анонимен

преди 3 години

Правителството реши решение

25

Анонимен

преди 3 години

Тази смяна не е политическа, да не си помислите нещо. Тя е еднолична - в услуга не на партия, а на едно единствено лице и неговия антураж.