145

АнонимеН

преди 3 години

ВМРО СА ЛЪЖОВНА ПАРТИЯ!!!! ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ВМРО РЕАЛНО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И ФАНДЪКОВА И ПАРАДИТЕ! ВМРО ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОКАЛИРА С ГЕРБ СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ 2021!

144

До 168

преди 3 години

На мен не ми пречиш с това, че си лезбийка, не ме интересува с кой правиш секс, пречи ми когато парадираш с ненормалната си сексуална ориентация! Ако се държиш като нормален човек, аз естествено че няма против теб, но в момента в който започнеш да ми навираш в лицето ненормалността си, да се перчиш колко си ненормална, да ми развиваш теории, че едва ли не си представител на висша раса, а ние нормалните хора сме изостанали балъци, е тогава вече ставаш нетърпим дразнител!

143

Нямаше Луковмарш и

преди 3 години

Чествания на 3-ти март заради короната, сега няма да има е пеераспарад по същата причина. А са излезнали, а са изяли хурката. Като ще си правим пеерастки номера, така да бъде.

142

Фин

преди 3 години

До Анонимен 168 ти си лезбийка, а тук са почти макаци, няма да те разберат.

141

Анонимен

преди 3 години

Ако някой е решил да прави бинго-бонго в храстите с други мъже, добре. Но необходимо ли е по този повод да има масово шествие в центъра на София, че и отразено по ТВ и интернет.

140

Анонимен

преди 3 години

Либерализма е болест, а не хомосексуализма. Хора като либералката Меpкел съсипаха Европа.

139

Либерал

преди 3 години

Видях бежанци на парад в Амстердам и не издържах и се разревах от умиление. Мечтата ми е да видя това и тук.

138

Анонимен

преди 3 години

Съседа ми е див пендаре. До преди година се сбираше с разни гнусни жендаре . Един път зимата, било заледено на стъпалата, паднал десетина пъти и от тогава тих и кротък, че и жени взе да заглежда.

137

Анонимен

преди 3 години

Всъщност гейовете и патриотите са в симбиоза. Ако не са гейовете да организират някакво парадче, с какво ще си направят предизборната кампания Каракачамбо и Валерката? Даже трябва да извадят и едни пари за организиране на ромски парад с каруци по Витошка, за да могат после да го нападнат с възмущение и люти закани и така да изпъкнат, какви са мислители за народа.Според мен, ромите веднага ще се навият...те са отворени към всякакви оферти, включващи ракия и кебабчета.

136

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаТези гей-паради се финансират и организират от наднационални НПО-та, целта тук е да си налагат техните ценности и така да трупат влияние, власт и пари. Гейове винаги е има и винаги ще има, но защо трябва да парадират с ненормалността си, защо трябва да ми се налага, че са нормални хора, при положение че на всички им е ясно, че това не е така!? Защо трябва да издигаме в култ ненормалността, защо трябва да бъдем лицемери, защо е цялата тази простотия!?

135

Анонимен

преди 3 години

Лезбийка съм, не знам с какво и на кого преча, явно преча на много хора. Не ми личи. За душевно успокоение на мразещите даже и секс не правя от много време, нямам време за партньорка, не знам защо ни възприемат като хора, които по 24 часа правят секс.

134

?

преди 3 години

Това да харесваш Национализма, Фашизма, Комунизма са отклонения и то злобни причиняващи смърт и страдание.Това да си корумпирана е отклонение от добродетелите.Това да харесваш същия пол и той да ти отвръща със същото си е и въпрос на вкус.Но понеже Патриотите не решават важните неща, се гледат да изкарат дивиденти и гласове от глупостта на хората.

133

АнонимеН

преди 3 години

АКО СТЕ ПРОТИВ ПАРАДИТЕ, ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП, А НЕ ЗА ВМРО КОИТО ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПАРАДИТЕ!____________ГЛАС ЗА ВМРО Е ГЛАС ЗА ГЕРБ!!

132

Либерал

преди 3 години

Гей парадите са супер, но бих искал да обърнем внимание и на бежанците. Трябва да ги заселваме в България и да покажем солидарност към Гърция и Германия.

131

Анонимен

преди 3 години

Гей не се, става по принуда то или го имаш или го нямаш много примери има и в любимата ви Америка деца живеещи при гей не са станали гей пример Робърт де Ниро

130

Анонимен

преди 3 години

Във всяка година от управлението на ГЕРБ се е провеждал София прайд. Не мисля, че е обикновено съвпадение на обстоятелствата.13 години София Прайд, 12 години ГЕРБ.

129

АнонимеН

преди 3 години

ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА ВМРО ВИЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА БОРИСОВ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПАРАДИТЕ!_________ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ВМРО Е ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН , ЗАЩОТО ТАКА ТОЙ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ!

128

колко е рублата?

преди 3 години

Еднократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв). Еднократна помощ се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

127

Истината

преди 3 години

До БългаринОт девет сайта в десети мирише на проруски хибридник провокатор. И винаги пишеш едни и същи простотии за бананите!

126

радев доган путин

преди 3 години

Гей режима на радефф ще получи железен юмрук в зъбите от патриотите на България!