56

Анонимен

преди 3 години

След 20.30 в Петрич ще има мощни освирквания.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22"Има си конституция, а това, че Борисов го е страх от предстрочни избори си е негов проблем."Ти пък как разбра, че Борисов го е страх от каквито и да било избори? Кой премиер си е подавал оставката ДВА пъти?Пука му на него за избори, само му е криво, че вървим наникъде с тия *** и главния погребален агент-*** на Кремъл.Ти си припявай Мун..вите мантри и клишета, гласувай за мун..о-мутрите Славчу и Бойкикев и собствената си изолация и тошовистка диктатура и мизерия.

54

Анонимен

преди 3 години

Не се излагайте с тези тоталитарни избори, цяла Европа ще ви се смее на машините, джипките и самолетите, все едно правите избори в Северна Корея. Изобщо не гласувайте, стойте си така без вожд и правителство най-добре.

53

Анонимен

преди 3 години

Радев познава корупцията от собствен опит още като командващ ВВС като назначава любовницата си Десислава/работеща като финансист във военното ведомство/на още една длъжност като пиар и я приютява в собствения си кабинет.Същата "бедна" с две заплати ползва апартамент плащан от ВВС.

52

Анонимен

преди 3 години

Спокойно ве герберастчета :)) Ще ви пратим у Карлуково не у пандизо, така ще му правите компания на Бокича, че да не е самотен :)) нали все пак требва да има публика :)))

51

Анонимен

преди 3 години

Радев едва ли ще може нещо да направи, защото тези десетолетни кражби на мафията ГЕРБ са покрити и прикрити по европроекти.Много пари и власт са съсредоточени в партизанските отрочета на мафията ГЕРБ.Но браво на Радев, че им показа интелект и чест. Трябваше да им покаже среден пръст , а не юмрук.

50

Анонимен

преди 3 години

Нито бизнесите, нито политиците и техните хора са зле. Зле сме ние бедните работещи, на които всяка година се гаврят като или не ни вдигат заплатите или в под инфлацията, за сметка на милионерите със средно които явно много ги разбират нещата в държавата.

49

Със сигурност

преди 3 години

До Българинще го изберат, ако не се появи по-добър от него... ,ама надали

48

Анонимен

преди 3 години

Всяко действие си има последствия. Действията на власт имащите доведоха до това безобразие. И ГЕРБ и БСП и президентът и всички .

47

Гацо Бацо

преди 3 години

Може ли "стратегическия съвет" при президента да не "роди" правителство с ясен състав.Ако е "ясен"колкото парламента,всичко е ясно-правителство на баджанаците

46

ленин

преди 3 години

корупцията се установява в съда и от съда , другото е пролетарски перверзии и вдигнати юмруци тип воср и ентусиазирани гладни неуки селяни

45

Анонимен

преди 3 години

ало, фигурантчето, гледай филма "маргарит и маргарита", белким си припомниш какво значи корупция!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Значи кошмара на Боце ще се сбъдне скоро, къде е Гешев да подкрепи другаря си, да не е скрит в некоя землянка :))

43

анонимен келеш

преди 3 години

Иво Мирчев е елегантен,умен и красив>Шиши е дебел

42

Ядосан гражданин

преди 3 години

Прав е г-н Радев! Милиарди потънали в джобовете на политиците от ГРАБ, БСП, ДПС, ВМРО и сие и протежетата им. Да се разследват и да връщат парите!

41

Василев

преди 3 години

По времето на Априлското въстание е имало точно 300 човека българи бунтовници, от които на половината са им изгорили къщите и са излезнали за идеята!Да не говорим, че и Георги Бенковски е полски емигрант и масон!!!Селяни прости , вие сте валат!!!Агент Итън Берлинър!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Давай Радев, намачкай ги герберите!

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37глупости на търкалета! за разлика от тъпчовците тука, в европа търсят доказателства, а не чакат какво ще им каже манолова и тримата глупацци! там божков не играе! а измислиците на илчовски ги слушай за лека нощ!

38

Анонимен

преди 3 години

Европрокуратурата ще проработи и на фигуранта ще му се види тесно земното кълбо. В Русия го отсвириха, значи да го търсят в Южна Африка или Бразилия, евентуално.

37

Анонимен

преди 3 години

Шофьорчето Бибитко газ пикае.