60

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм гласувал за БСП , но сега разбрах че има и по - лошо - НАДЪХАНИ НЕГОДНИЦИ .

59

ганьо

преди 3 години

До 48. А бе, ***, сега в последните 10 години ли стана България най-бедна или си беше така много преди това? И то толкова бедна и изостанала, че това не се наваксва за 10 години.

58

Анонимен

преди 3 години

това което най-много ми харесва в тая партия и в екипа на Слави, е че не се впускат в някакви буземни и безмисления изявления и прояви, обрани, кратки, без излишно говорене, това е нещо, което адски много ми липсваше през последните 10-15 години при ББ.

57

гледна точка

преди 3 години

До ??? Не, не го виждаме, защото го няма - народът пълни и магазините, и заведенията, ходи на почивки по няколко пъти в годината и въобще не е зле. А ти бе, каскет миризлив, ти май не знаеш какво са празни магазини, огромна инфлация, студ и глад. И това не беше по времето на ГЕРБ, разбра ли оххлюв смотан. Та твоите глупости не важат и то се вижда по резултатите от изборите.

56

Анонимен

преди 3 години

До 51Онези банки бяха реално фалирали още през 1992 година при управлението на СДС-Филип Димитров. Живял си може би тогава, ни не си разбрал какво става.

55

младежкуто ГЕРБ

преди 3 години

Тошку и Слави изкат да уткраднат на госпуди Борисов - МИЛИАРДИТЕ. Ния ще ви пазим Бойко Бурисов

54

Анонимен

преди 3 години

Тошкооооо,ама ти сложиха феса онзи ден като върна мандата. Що седя като мумия? Нали си бабаит?

53

Хмм

преди 3 години

Тошко Африкански-мръсен ***. Срам.

52

Анонимен

преди 3 години

Поне не се натрапват ежедневно по всички новини като Джитко бибитко и кака КОрри, с техните си безумни, арогантни и недомислени изказвания и пожелания

51

Bungar

преди 3 години

За сега създават само агония ,хаос и раздават празни надежди на балъците гласували за тях.Ако можеха нещо да са го направили,имаха идеалния шанс.Безкрайните избори,че белким станем първи за сметка на народа,едва ли е най умното нещо което лансират.Мътрво родено дете е ИТН.

50

герберски трол

преди 3 години

До факт и 38 (един и същ си, нали). ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - това за троловете и музиката е най-тъпият възможен коментар. Не хваща дикиш. Ще ви скъсаме г.за с гневни коментари за да разкриваме некадърността и глупостта ви и на вашите "идоли".

49

до 51

преди 3 години

Банките бяха точно 17 и Румен Гечев стои зад фалитите им.

48

???

преди 3 години

Трoловете на ГЕРБ не виждат ли очевидното - заради мутрите сме толкова бедни, вкл. и трoловете. Подкрепяйки мутрите вие осигурявате бедност на всички, вкл. и на вас самите

47

До42

преди 3 години

А ти къде беше когато ни ,,убиха" бе юнак? Ако днешното е ограбване ,какво беше когато фалира ха 16 банки наведнъж и цялата държава обяви фалит ?Видял си ти мутри,ограбване и мизерия!Аман от презадоволени мишоци,не видели зор,мъка и глад ! Къде го виждаш това сега бе,юнак невръстен!?!

46

Данчо Полицая

преди 3 години

До Анонимен 41Така е МИЛИАРДИТЕ са важни,няма да ги даваме на СЛАВИ, за к'во сме работили 10 -15 години. БОЙКО МИЛИАРДИТЕ И НИЕ СМЕ С ТЕБ!

45

До 43

преди 3 години

Не стига че ги отгледахме, ами станаха по на 40 и все още им плащаме тока, водата и парното...

44

Анонимен

преди 3 години

Стотици милиарди са в чекмеджетата на мутрите и България стана най-бедната в ЕС и то много след останалите държави.

43

Данчо Полицая

преди 3 години

До Анонимен 36ТАКА Е!!! И КАРАТ СКЪПИ ГОЛФ-ВЕ ПО 80 000 ЛВ.

42

Анонимен

преди 3 години

Вземете се в ръце ,оправете си шоуто защото може да останете и без шоу и без парламент .

41

Анонимен

преди 3 години

Колко ви плати Черепа за да искате закриването на КОНПИ?