59

Ха-ха

преди 3 години

Жалко-екстра кандидат щеше да е!Голям майтап изпускаме...

58

Анонимен

преди 3 години

Алооо популисти и чалгари слезте на земята!Само с омраза не става....

57

Анонимен

преди 3 години

По *** ли е пак?

56

АЛО, АЛО

преди 3 години

Сещам се за епизода Генерал фон Клинкерхофен в болницата

55

Анонимен

преди 3 години

Тук си личи народната любов. Тролчетата не успяват да пишат възхвали, защото не могат да насмогнат на коментарите и да цъкат минуси. Другото интересно е как коментарите във фейсбук под живите включвания на ББ са коренно различни от тези тук. Там го отрупват с пожелания и възхвали от еднотипни профили с цвея за профилна снимка. Проявете малко креативност. Вече ставате много прозрачни.

54

Анонимен

преди 3 години

Появи се информация ,че Делян Пеевски и неговата охрана са били брутално пребити в Дубай от рушкоговорящи...Сега Пеевски се лекувал в швейцарска клиника с много и тежки наранявания.А неговите охранители в болница в Дубай. Пеевски ,разследван по закона "Магнитски" и закона" Рико" бил готов да съдейства с документи, записи и видео на американските власти срещу голяма част от българския управленски елит в България срещу статут на защитен свидетел. Тиквоний ще се опрости съвсем....

53

Пресиян

преди 3 години

Стрхливец! Радев печели и от това изказване. Никой не обича страхливците и не ги иска за водачи.Радев се опълчи на Гербкогато бяха в силата си рискувайки топлото и удобно президентско място. И спечели. Народат вижда взичко тпва. Единият е смел, a другия мишокн. За разликата вуматвения багаж да не говорим.

52

За 41

преди 3 години

Да ти отговоря с един цитат.Че кой пък си ти дето не го искаш?И защо по-точно някой трябва да се съобразява с твоето мнение?

51

Анонимен

преди 3 години

Ти кво искаш от разрушената от комунистите страна?Да задминеш европейските държави с традиции,икономика и опитни политици!

50

Анонимен

преди 3 години

Бa cи некачествените упойки ползват тия по болниците

49

Д-р Ейс Вентура

преди 3 години

Упойката още му действа, не го винете !

48

Анонимен

преди 3 години

Човекът може да ви пробва бе!Явно успешно!Официално само Радев е кандидат половин година преди изборите.Даже може да даде заявка и за по-следващите избори и така да 2056г.Като Путин.Нали е негово протеже, взима пример.

47

88444

преди 3 години

Един халат в тази болница няма ли да го завият този застарял човек? Вчера по дамските бонични стаи се развява по шортички и говори на непознати жени на ТИ. Една от болните се впечатли, че той много добре се придвижва. Цирка с птрицата го слаагм тделна графа за невежествот му. Ееех, не е за всеки актьорската професия... нужна богата клтура, на-разлини пзнния, желязна памет и непоклати усет за мярка.... талантът е от Бога...

46

Анонимен

преди 3 години

Колкото е по добро настроението на хората толкова по - ефективно работят те.-Лудко

45

ОФ-ето

преди 3 години

троловете на Румбата ФИГУРАНТ наизлязоха да плюят Баце

44

Анонимен

преди 3 години

както се казваше в един филм - заради тоя и кокошките спряха да снасят

43

Анонимен

преди 3 години

Само Боко и ГЕРБ най отговорни за съдбините на България!Популиститеи чалгарите идват и си отиват,оставяйки разруха!Това сме го гледали по света и у нас!

42

Ха-ха-ха

преди 3 години

Всички говорят често човек е свършено,обаче всяка секунда вървят по петите му и ги огледат в устата какво ще каже и какво ще направи:)))Дали не е защото за пореден път се вижда, че ако го няма да го плюете не ставате за абсолютно нищо друго.Като е свършен спирате да се занимавате с него и започвате да мислите за държавата.Правителство реформи подобряване на жизнения стандарт на българите.Можете ли го, или само можете да критикувате?

41

Анонимен

преди 3 години

Сутрин едно, на обяд друго, вечер трето!Довечера пак ще е гогов за президент!

40

Лудко

преди 3 години

Човека има сериозна нужда от медицински грижи.Почвам да го съжалявам тоя. Наистина е тотал щета с главата.