144

Анонимен

преди 3 години

Викайте Царя от Мадрид да ни пооправи пак за около 800 дни. После реформаторите, после тройната коалиция. Слави е виновен най-вероятно.

143

Корнелия

преди 3 години

се обиди, че я нарекоха партия на статуквото и пак ДПС ще управлява, като здраво подпира отзад девствените партийки в парламента. Но не виждам защо трябва да се обижда. Та те са толкова зле! Трагични изгладнели мутрички готови да се надупят на всеки, който плаща. БСП само може да загуби, ако се опита да се индентифицира с тях.

142

Анонимен

преди 3 години

Мутри, неграмотни, чалга и свадливи стари моми. Ей това си докарахме. Пълна промяна. Да ни е честито новото НС.

141

Анонимен

преди 3 години

Нинова е права и беше последователна. Не си мислете, че един алчен шоумен има някаква цел да спасява България. Възползва се от популярността си да прави пари, дори не очакваше второто място. Ако си беше мръднал *** след референдума, можеше и да е първа политическа сила. Но предпочете да си стои тихо и кротко, за да се превърне в поредния балансьор - така е и най-изгодно, някой друг ще носи отговорността. Сега ще отиде при президента, защото никой от тези няма топки да управлява.

140

протестъри

преди 3 години

славчо чалгата има само една единствена цел: той да разпределя договорените от борисов 60 милиарда евро.. всички други очаквания от него са нереални..

139

Анонимен

преди 3 години

За Трифонов е права, никога не е бил на протестите.

138

Хичо

преди 3 години

Многобройни са гафовете и провалите на Корнела,но преди да слезе от политическата сцена и да се присъедини към Костов,царя,Волен и Боку,явно ще постигне нещо добро за България,а именно да провали и унищожи собствената си партия...

137

Др.

преди 3 години

Найголуем протестър е др. РадеФ *** др. Нинова, след него е Божков. А ти с твоята партия барабар с другите сте за власт и далавери

136

протестъри

преди 3 години

деца, спете спокойно, идва мутро чалгата на власт..

135

Анонимен

преди 3 години

Добре няма ги наричаме партия на протеста.

134

Капиталист

преди 3 години

Царо беше комунист, затова се провали, а сега всички са за капитализъм, всичко ще бъде наред който и да управлява.

133

Кпаиталист

преди 3 години

Комунизмът на ГЕРБ и Бойко Борисов си отиде!Децата ми сега спят спокойно!

132

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че е наобещавал повече от царя, но изобщо дали нещо ще направи не е ясно.

131

Три в едно.

преди 3 години

Да ти кажа Нинова аз не съм го виждал.

130

-

преди 3 години

Нинова, оФчия народ си заслужава чалгаря, заслужава си стригането и доенето и действията по производство на агънца!Той , оФчия народ неможе да бъде спасен с разум, с принципи и политики! Народ дори не е, а затворена в някакви граници миксирана популация.Може и да е мъ ..ша, както е казал поета. Много още време ще изтече докато се осъзнае като народ, а когато това стане, сигурно контакта с извънземните ще преформатила основно човешкото мислене. Кауза пердута е да направиш добро на оФчи народ!

129

Споко

преди 3 години

При капитализма и американското партньорство вече 30 години живеем добре, а всички пратии в новия парламент са правоверни натовци и евроатлантици готови да служат вярно на САЩ и са за капитализъм (най-вече БСП), така че и през следващите години ще живеем добре, даже по-добре!

128

Три в едно.

преди 3 години

Да ти кажа Нинова аз не съм го виждал.

127

Анонимен

преди 3 години

снощи по ТВ1 ЦЦ каза, че според него 550 000 гласа са реалните гласове за Герб, останалите 300 000 не знае откъде са дошли...на летните избори ще има още повече изненади. а тая и тя шще си ходи, колкото и дане иска, като приятеля си ББ, с когото са толкова еднакви!

126

Анонимен

преди 3 години

До 147Народа иска да се развива некаде, не може да сме последни във всичко в ЕС, дадоха му шанс на Бокича :)) То даже е срамно Винету да не иска да посети парламенто, нали сме парламентарна република, к'во го е страх толкоз :))

125

протестъри

преди 3 години

слави има интерес единствено към разпределянето на 60 милиарда евро, договорени от борисов.. какви протести? каква политика? какви мечти??