89

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми гробари, Орешарски го свалихте с платени протести харчейки милиард и двеста, заради взет от него заем за един милион. Вие от тогава сте взели 16 милиарда заем веднъж и изхарчихте лани ей така в края на годината 5 милиарда. Капиш. Факт. Статистика има я.

88

Анонимен

преди 3 години

А помниш ли цирковете при Орешарски, когато гербаджиите не влизаха в парламентаКак се обръщат нещата... В момента Бойко започва да разбира какво му е било на Ореха. Само дето Ореха след това го виждах в един хипермаркет. Беше с жена си, без охрана. Как мислиш, Борисов дали ще може да ходи спокойно сред хората сам, ако не е на власт?

87

Зозо

преди 3 години

На снимката: Шушу-мушу къща разваля :)))))))))))) В най-скара време :)))))))))))))))))))

86

Анонимен

преди 3 години

Европейците вече не дават пари ей-така. Като видяха Джипко и останалите за какво ги използват (вили за тъщи, кофти саниране и морета трошлив асфалт), вече сериозно ще мислят, преди да ни отпуснат нещо и как да го отпуснат. И така и трябва.

85

Анонимен

преди 3 години

Дончева нищо не ти ограничава, дават ти време за изява излизаш говориш. Това че си се пресетил длед 5 минути нещо и искаш да ехидничиш на трибуната не означава че трябва на пазар да замяза НС. Или на интернет форум подобен на този.

84

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНикакви пари от ЕС за гладните и надъхани крадци. Дойдоха сценаристчета със заплата от 2000 лева от стиснатия гей Славуца и сега само чакат милиардите, да захлебят яко.А колко захлебиха твоите кумири от ГЕРБ. А помниш ли цирковете при Орешарски, когато гербаджиите не влизаха в парламента или вдигаха скандали вътре. А кой орева орталъка за 1 млрд заем, а сега профукаха 5 млрд за 3 месеца и изтеглиха заеми за 16 млрд. Вече го играят обидени.

83

Анонимен

преди 3 години

Герберите са активни, като никога.В същото време им се свиди да наемат един автобус и да се домъкнат да подкрепят лидера си в този труден за него момент. Ама нормално - свикнали са само да прибират, не да дават :))))

82

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

МЯСТОТО НА ТОВА СБОРИЩЕ НАИСТИНА Е В ПАРТИЙНИЯ ДОМ.

81

Анонимен

преди 3 години

сестра Галева, Татяна Мултигрупска, Пинокио Бойкикев и Ташунко Касапов не пожелаха да изслушат Дончев относно Плана, а Т. Мултигрупска го изпъди от Н.С. Сега обвиняват Герб, че не го е внесъл... Нормално е преди избори правителството да не внася Плана, защото новото мнозинство може да не го одобри и да иска да го промени. Вместо новите варвари да се заемат с работа започнаха да питат: Борисов защо е с шапка, Борисов защо е без шапка, я да дойде лично да го плюем и обиждаме лично. Честито чалгари

80

lz2040

преди 3 години

еврофондовете захранват олигархията и корупцията у нас.по-добре да има по-малко пари за крадене

79

Анонимен

преди 3 години

Глупаците на Слави ще ни изложат сега и пред ЕС.

78

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

паИсе иде любимецът на пенсионерите, Румен Гечев

77

Край

преди 3 години

Тая пасмина ще върне ББ на бял кон до 6м.Ми той дали ще иска?!?От Хаджикян и от Манолова и от Кернелия нищо не съм очаквалАма Трифонов -ще яде боя.800 хил. подписа на хора събра за мажоритарни избори и сега ... немам думи.

76

Анонимен

преди 3 години

Бау, преодолей страха си от короната и ела до София да подкрепиш Бибитко.

75

Ами

преди 3 години

До пияница мистикМоже, как да не може? То с фотошоп, какво ли не може?!

74

Анонимен

преди 3 години

За какво ни е Боко? Обръснете главата на Дончевата и ето ти Боко. Същата мутра има

73

Анонимен

преди 3 години

Значи гербавата шайка разбойници и план нямат за управление в кризата, първи по смъртност в ЕС.

72

Бау

преди 3 години

това ще е върха ...

71

Истукан

преди 3 години

Магистралите на Бойко отидоха по дяволите. Ще се разбере с колко милиарда е завлякъл държавата с тези магистрали и златни мини.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69 С глад или без, пак не може да бъде открит