65

До 66

преди 3 години

За бесилки и разстрели мечтаеш. Виж колко продължават разследванията за една катастрофа или кражба. Банкерите разграбиха банките и си живеят тихо в чужбина. Кой е осъден за последните 30 и повече години?

64

ACDC

преди 3 години

Какви идеи!?? Договаряте се кой какво ще краде ... Когато се разберете кои откъде ще присвоява средства, ще се целунете в устата бърже и ще се вземете. Сега ще има нещо различно от магистрали, което ще се използва като млекодайна крава ....

63

Анонимен

преди 3 години

Славчо ще оправи държава ,не случайно миналата година събра всички умни млади хора в България ,а мутрата Борисов 10 години само мутри назначава,корупция ДС ченгета но това беше края на всички мутри в Бг ,давай Славчо сега трябва да ги вкараш по затворите както обеща.

62

Анонимен

преди 3 години

И кой е българският интерес бе *** с русия и китай ли ?

61

Жална ни майка

преди 3 години

Най-гръмогласните са мишоците, които едва се провряха над ниския изборен праг! Какво чуваме - злоба, нов Народен съд, призоваване към протестни действия, ако не се съобразят с тях.

60

Йозеф

преди 3 години

Е да де .сами си давате логичния отговор.Нека всеки сам реши колко иска . От същото .

59

Анонимен

преди 3 години

Гербавият вой и страх ме разсмиват много!Чакате ли разследванията, чакате ли?

58

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

По радиото някойшумно спори.С кого?Не знам.А може би с народа.Говори си и нека си говори,нали затуй му плащат хората.

57

Анонимен

преди 3 години

Скръб се разстила над спомените герб беберски редици.Тъга и сумрак в червеносиня сивата мъгла.Смут настана в противниковия лагер.Нананай на нйабябаибябябя

56

Леша

преди 3 години

До Осман гейДедите ти са се отрекли от вярата си, затова не знаеш кой си и ти е трудно да се самоопределиш.Обидно е да не знаеш какво си.

55

Анонимен

преди 3 години

С налучкване ли ще управлявате държавата? Тука има- тука нЕма. Аманбабикян чалгатурбомутротрупа има мозък колкото на един комар. Малко са му имотите и тръгнал с голябата баданарка да боядисва лъжите си. Fake политик. Шменди капели протестър. Една нощ не осъмна на палатките. Само 30 минути на вечер с микрофона до шадравана и после скатавка. Откакто Гробовното трио се появи - протеста се спихна. Младите хора си подвиха опашката и останаха само жълтите книжки. Вижте ги в на Иво Божков страницата са

54

123

преди 3 години

Гледайте българския интерес, а не на педaлите от Брюксел и Вашингтон.

53

Анонимен

преди 3 години

Бойчето ще го разследват ли за чекмеджета ,къщи в Барселона, записи как нае.ава с 200,Балкански потоци 3 милиарда от нашите данъци.Пълна ревизия за саниране ,магистрали ,закакво още се появява буцко по телевизията да се маха не можем да го гледаме повече мутратаааа не го ли разбра че никой не го иска.

52

Анонимен

преди 3 години

Чалгарина дето бил единствения който казвал истината и щял да си спази обещанията си преговаря с най-честния.

51

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя кой ще е тоя здравен министър(ясно е че няма да е Мангъров) който ще подпише падането на мерките(дали изобщо ще е лекар този индивид) и как неговите колеги(евентуално) ще приемат товс решение.

50

Анонимен

преди 3 години

Алкохоликът Бабикян е идолът на жълтопаветните протестъри.За такива урунгели ли беше вашата борба?

49

Анонимен

преди 3 години

До Йозефидват, ама мандалуци! 30 години преход, тридесет години кражби и изнасяне на държавата! откраднаха и сребърния фонд, фалираха съвсем умишлено двадесетина банки и изгоряха паричките на цял народ и какво??? едно голямо НИЩО! сега същите искат отново да управляват!

48

аа1830

преди 3 години

Налучквате си чекмеджетата в момента, Бабикянее! Идеите можеше и преди изборите да ги обедините, *** тогава не бе ясно кой колко ще земе от баницата.

47

Анонимен

преди 3 години

Мая да ги разкара тези двамата, не и трябва таралеж в гащите.

46

Леша

преди 3 години

"С "Има такъв народ" си налучкваме идеите, разговаряме си"В гащите бъркате ли си?