200

Анонимен

преди 3 години

Премиера Борисов излезе по фейсбука и честно предложи на шефовете на всички партии да дойдат при него с празни чекмеджета. Имало едни 50 милиарда Евро за опукване. До Декември празните чекмеджета на всички партии щели да пращят от Евро ???

199

Евроатлантик

преди 3 години

Не чувам кога ще се вдигнат мизерните депутатски заплати.Как се връзва двата края с 6 хилки?

198

до 218

преди 3 години

Лъжец!

197

до Калеко Алеко

преди 3 години

Волен и Костадин са изключително интелигентни хора и чудесни оратори!Разбира се, такива като тебе се радват на чалгари като Славчо, недоучил некадърник и слуга на мутрите, който без слушалка в ухото и аутокю не може да върже две изречения като хората!Е, когато Слави приеме Истанбулската конвенция, ще може всички да се обявите като българи от третия пол!

196

Анонимен

преди 3 години

Слави започна с ПРОМЕНИТЕ !Вече има К19 ,а самият той почувства симптомите и се САМОИЗОЛИРА ,а беше толкова против антисоциализацията !

195

Иван Царя

преди 3 години

Г-н Трифонов, вече сте политик и е време да поемете политическата отговорност.

194

Дасе спекулира

преди 3 години

с избирателната активност е смешно особено във времена на карантини и световна пандемия. Напротив избирателната активност беше изненадващо висока, а и в края на краищата защо ВСИЧКИ трябва да гласуват. Може да има хора, които преценяват, че не разбират, че не ги интересува, че и така са си добре или че по-добре или зле няма как да стане. Може да вярват, че бог определя живота им или кармата. Избирателната активност е точно толкова колкото са активните гласоподаватели. Просто е.

193

до вмро

преди 3 години

щяха да си влезнат ако си бяха останали в коалицията със Симеонов-------------Щяха да влязат ако бяха в коалиция с Герб, както го направиха "старите тарикати" от СДС.

192

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала, че България ке просперира, когато има жена за министър- председател.

191

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако Болен беше се обединил с Копейкин, двете партии можеха да прескочат 4%-та бариера и де се присъединят към Отечествения Фронт на Слави ... !!!

190

Джипка ТВ

преди 3 години

днес ще инспектира спукания си балон

189

Бай Ставри

преди 3 години

Аз ще оглавя правителството Борисов 4.

188

до 189

преди 3 години

дпс нямат и 4 процента без изборните туристи, не 10.Затова е цялата дандания, за тези 4 % отгоре.

187

Леша

преди 3 години

Слави и Демонична България ще ви вкарват Истанбулска Конвенция. Няма толкова глупaв народ. Тъжни сте, чалгари. Меду другото, веднага след изборите А1 получи лиценза за 5G.Общо взето сте финал.

186

:-)

преди 3 години

И държавната администрация не понася ГЕРБ, никой уважаващ се не ги понася, е са партия на шведите и "родопчаните". Много са силни сред работниците на "чистотата"...Ей я проф. Христова, за три години тролене за ГЕРБ от никоя стана ударно професор. Така почваш да се мааазниииш на гроб и ставаш от с основно професор за един мандат.

185

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

СЛАВИ НЯМА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР. НИТО СЕГА, НИТО НИКОГА.

184

Анонимен

преди 3 години

ДАНАИЛ ПАПАЗОВ Е КУПУВАЧА НА ТЕЦ-ВАРНА....

183

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Партийния дом - 50 нюанса чалга.

182

Плужек

преди 3 години

Срам и позор, че партия като "Изпразни се! Въре-вън!" влиза в парламетна!

181

Анонимен

преди 3 години

Що че правим?