38

Анонимен

преди 3 години

Смятайте,че заразените са поне още толкова на ден колкото са открили,дори повече.

37

Торбалан

преди 3 години

Спирайте хладилните камиони с ваксините и ги преоборудвайте за трупове!

36

До чоко

преди 3 години

Даже и за Митьо Очите.

35

Мутафчийски

преди 3 години

Аз казах ли ви,че ще видите колко много хора ще измрат,ама яко ще измрат!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Значи, при 8000 заразаени на ден имаше,"Досега не сме имали 8000 заразени на ден, поне официално. Стигаха до малко под 5 000. Сега имаме по около 3000 на ден. Ако не спре покачването, ноемврийските 4-5 000 ще ги имаме следващата седмица, измислените ти 8000 - по-следващата. Дано твоите 8000 си останат измислени.

33

Анонимен

преди 3 години

Още римляните са казали: Разделяй и владей! Вашата единствена цел д-р *** е да разделяте хора, да се обвиняват един друг, за да се скрие собствената ви корумпираност, некомпетентност и липса на реформи от 30 години! Като хората се карат помежду се не гледат в страни и не виждат, че здравната ни система е трагедия! И продължава нищо да не се прави! Виновни не са хората, а вие дето 30 години усвоявате, без да направите читави болници! Щото в София може и да има 2-3 читави болници, но друг

32

Знае се!

преди 3 години

Знаехме, че толкова можете. Като няма легла подавайте оставки и да идват други, при които и легла ще има и болни няма да има.

31

Анонимен

преди 3 години

А за инспекции на магистрали има пари и за асфал,т асфалта да не над човешкия живот всеки гербажия да дари по 1 млн лв за борба с пандемията.

30

Анонимен

преди 3 години

Чували трябват - НЕ легла!Тоя не изкупи ли вече всички черни чували. Откога чака дефицита! Ще падате ЯКО ще падате като круши герберасти!!!

29

Герберо

преди 3 години

До кога ще плашиш хората о неразумни ....?????

28

Икономист

преди 3 години

Като нямате легла си ги купете. Тогава и смъртността ще се увеличи. Да де, но болниците нямат пари заради такива като Борисов и портфейла му Ананиев. Честито на финансовите лидери на партиите и особено на експертите финансисти от БНБ.

27

професор пръц

преди 3 години

Лошо управление...кво да очакваш от тикви..празни,кухи тикви?пуснаха учениците и отвориха кръчмите?и когато болните се увеличиха казват че не спазваме мерките?една куха тиква никога няма да разбере,че училищата са основния проблем...

26

Чоко

преди 3 години

Помните ли далаверите на предишния генерал - шеф на Военна болница. Няма да се учудя ако и този тръгне по арестите след въведените от него ограничения.

25

Анонимен

преди 3 години

Легла и персонал за болните ще осигурят собствениците на заведенията и моловете, защото ги имат в изобилие, а и нали много им се работи, както сами си казват.

24

Бойко Борисов

преди 3 години

Мутафчийски, стига лъгал хората, чували има достатъчно за всичко.....Герб = СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ

23

Вълнаро

преди 3 години

Не бе, какво очаквахте! За поред път казвам, че връщането на учениците и заведенията е груба грешка, на която тепърва ще берем плодовете!

22

Анонимен

преди 3 години

Отказвате да приемете заразени и умиращи хора ли, или ни съветвате да не търсим лекар ако сме болни, щото нямате легла. Комунистите и Путин ли не ви дадоха легла пак. Хан Аспарух, Вселената и Черните дупки са виновни

21

Анонимен

преди 3 години

Лекарите бягат, защото получават смешни пари, а и много ги бият на всичкото отгоре. Работят в отвратителни условия... вие в болница в западна Европа били ли сте? Еми нищо общо, как няма да бягат! И накрая пак всичко върху лекарите, а краденето за такива пишман генералчета като вас! Ама и в плашенето ви бива, почти колкото в краденето!

20

Чоко

преди 3 години

Леглата в твойта болница нали са само за ВИП лица. Какво толкова, че м другите болници няма легла. В твойта има но се пазят за богопомазаните.

19

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски = Менгеле.