139

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Бойко, червените *** ядат бял хляб, и още дълго ще виете по форумите.

138

Барселона

преди 3 години

Каква професия,това си е чиста мизерия.такива хора нямат ценности.Да ти плащам да плюеш някой макар да знаеш че истината е друга.Тези хора ще продадат и майка си и баща си за пари.Макар че не е луд този който яде баницата...

137

много се повтаряте

преди 3 години

До герб потъватТова го слушаме от 10 и повече години!Как не ви омръзна да повтаряте едно и също!?Ама не случайно е казано,че мерака умира последен!:)))

136

Патриот

преди 3 години

Троловете пак се разбесняха с ви пи ена :) палчета си цъкат жалкарчетата!

135

Анонимен

преди 3 години

В пощата на вицепрезидента Йотова бяха открити списъци с платени *** на БСП.

134

а бе,червеняк

преди 3 години

До Гроби ТаласомаАз когато ви казвам да следите в Лидл за евтини памперси втора употреба,вие се сърдите!А сега ви напънали отходни нужди,така ли!?Е,нуждите са си ваши,и проблема си е ваш!

133

E гати

преди 3 години

долните комунистическитролове

132

Анонимен

преди 3 години

Десет часа стана,а вси гербави ТролеИ тепърва отлепят за надника,няма да се разберем така!Няма Герб или БСП, всичко е БКП от последните 76 години насам! Честити ви нови хрантутници! :)))))))

131

Вожда - БоЕкУ

преди 3 години

Десет часа стана,а вси гербави ТролеИ тепърва отлепят за надника,няма да се разберем така!

130

Анонимен

преди 3 години

Най-трудно е да си *** на ГЕРБ. Хем да можеш да си пуснеш компютъра, хем да редиш малоумщини, дето всеки, който има достатъчно мозък, че да пази равновесие, няма как да им се върже. Затова там заплащането е най-високо.

129

Патриот

преди 3 години

Чебурашката и Калеко вместо да спамат глупости да кажат как те са се уредили с такава работа!Искаме и ние 1200 лева само за да пишем глупости по интернет,не бъдете егоисти бе знаетели колко хора си загхубиха работата заради ковид измамата!Готов съм даже да троля в полза на ГЕРб и НАТО ,после в извънработно време ще компенсирам с бомби срещу тях спокойно :)

128

Анонимен

преди 3 години

Когато управляваше "Тошковото БКП" родителите не си колеха децата и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.Имаше ги из София но ги изселваха по селата за да не помръчават величието на шумкарската династия!

127

София

преди 3 години

Платен *** - всеки е чувал за такова, ама никой не е виждал. Даже медиите тръбят, че такова има, аз още не съм виждал или чувал някой да взема пари за подобно нещоАко знаете -кажете къде да кандидатствам, 1200лв на месец са ми добре дошли като допълнение към основната заплата. Даже, да покажа колко съм мотивиран - вместо 20 поста, предлагам да пиша 40 за 1200 на месец?

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Нямате акъл за такива!Дращете "за полза роду" и това е!

125

Гроби Таласома

преди 3 години

До Калеко АлекоКалек, твоя милост е предизвиквала у назе, истинска отходна нужда, само гато тъ читеми;))) да не казвам, какви други оргазми предизвиква твоята народняческа натура;))) Ти си символ на това, дет наричаме ОПГ ГЕРБ и Бойко Тиквата;)))

124

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Колко...нещо съм...написал,никой нищо не ми е...платил.Мола заинтересованите лица,сдружения,партии,асоциации...конфедерации и др.да ми се отчетат...подобаващо,иначе ще сезирам Омбусмана на Занзибар,а може и да...емигрирам.

123

Анонимен

преди 3 години

Къде да се запишеме за политически *** ?

122

Анонимен

преди 3 години

къде да кандидатствам?

121

Анонимен

преди 3 години

Кубрат Пулев: "Имаме нужда от Ф-16, за да служим на майка България".Имаме нужда от много акъл но не като този на Кубрат! :))))))))

120

Калеко Алеко

преди 3 години

Като чуха за пари и видяха ценоразписа форумните зевзеци пощръкляха и напълниха форума с едносрични постове, при тях количеството компенсира липсата на качество, а епитетите, нарицателните и другите изразни средстава компенсират липсата на аргументи и не особено богатият им речник..Но както са казали старите ветерани на война, като на война, особено когато войната е хибридна и целта и е да превърне форума в място за отходните нужди на другарете и товарищите и да отблъсне желаещите да коментират