30

Анонимен

преди 3 години

-Не човек а ламаринка!Просъска агента фашист-Сус бе бате,вирусист!!!

29

О хо хо

преди 3 години

Мангъров, сега като отпуснат мерките ПАК ЩЕ ТИ СЕ НАПЪЛНИ ОТДЕЛЕНИЕТО И ДЖОБЧЕТО. НЕ РЕВИ!!

28

Анонимен

преди 3 години

Може да се ваксинирате не е забранено, но никога не подписвайте информирано съгласие за да може да си потърсите праватa ако нещо се случи със вас след време. Ако ви карат да подписвате нещо и вие не искате да го подпишете е незаконно, а в същото време искате ваксинация и ви откажат достъп дo ваксина също е незаконно.

27

Ййййй

преди 3 години

Колко млади хора умряха без заболявания, вкл.деца? Стига дрънкате като развалено радио това за старците с многото болести. Ако вашите родители, братя, сестри са старци ще ги дадете ли толкова лесно на смъртта? Ще ги прежалите ли?

26

ХЕ ХЕ ХЕ

преди 3 години

СПОРЕД ТОЗИ СЪЩИЯ - НЕЩАТА ЩЯХА ДА ПРИКЛЮЧАТ ОЩЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!!! МАНГЪРОВ, НЕ СЕ КАЗВА " ЛЕТАРИТЕТ", А " ЛЕТАЛИТЕТ" = СМЪРТНОСТ. ОБЩИЯТ БРОЙ ПОЧИНАЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ НОВИЯ ЩАМ НЕ ПОРАДИ ПО- ВИСОК ЛЕТАЛИТЕТ, А ПОРАДИ ПО- ГОЛЯМА ОСНОВА = ПО - ГОЛЯМ БРОЙ ИНФЕКТИРАНИ.

25

Iron Man

преди 3 години

Тоя човек е железен.

24

Анонимен

преди 3 години

Грипа, вече от една година му викаме Ковид и се страхуваме, че се мре яко, а то 0,13% и то ако си над 80 години, с по 2-3-4 заболявания.

23

минувач

преди 3 години

От Медицинска гледна точка е Прав! Ама от Политическа, Финансова, Корупционна - хич не е!На 'политиците' много им хареса да правят каквото си искат без да носят отговорност или се отчитат на някого, о - забравих и за паричките които Фарма компаниите им снасят (трохички от многото милиарди които печелят)...

22

До24

преди 3 години

Късай си дипломата, дето я нямаш и мълчи.

21

Анонимен

преди 3 години

Извод вече има 3 щама кой от кой по-смъртоносни и заразни, а ваксини няма и няма и желаещи да се ваксинират. Царят е гол. Оня поп къде осветяваше ваксините да почва да чете молитва от Евангелието, дано Господ ни приеме нас недостойните раби на тия тъй мъдри Властници.

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя обясняваше че до лятото ще има стаден имунитет. 101 милиона болни и 2.2 милиона умрели. Нищо не е свършило,нищо не се е променило. Не вярвайте на такива психопати. Гледайте какво става реално.

19

Анонимен

преди 3 години

Никъде няма пълно спасение от тази чума, и това ще продължава години. Има по-добре и по-зле справили се страни. Прехвалената Швеция? Нещо да сте чули напоследък? Близо 11 300 починали. Някъде там сме и ние съотносително. Те са 10, ние 7 милиона. Почти на 9 хиляди починали сме ввече. Научете се да различавате ФАКТИ от МНЕНИЕ!

18

Анонимен

преди 3 години

Eто каза ви го доктор по специалността,че всички ще се заразим и докато се ваксинираме ще стане 2040 година,а до тогава ще има стаден имунитет.

17

Анонимен

преди 3 години

Вярно е. Затова е полезно да се туткаме с ваксините, а не да се правим на отличници и да си набием експериментален бъркоч, само за да ни потупат по рамото пред строя. Твърде малко сме, за да можем да си позволим да даваме жертви от глyпост. А вирусът и без това мина през много повече хора, отколкото ги броят по статистиката.

16

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Абсолютно вярно - покупката на ваксини е абсолютно ненужна и е поредната кражба от джоба на българина...

15

Анонимен

преди 3 години

Нали щеше да си къса дипломата ритуално, ако до юли всичко не приключи. Заради него загинаха хиляди, много от които млади хора.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако трябва да бъдем по-точни нещата ще приключат преди доцент Мангъров да е проумял че пандемията от "Ковит 19" реално я има, щото той съвсем доскоро я отричаше ... после отказваше да се ваксинира, а сега е притеснен че няма достатъчно ваксини ... Та такива като Мангъровците говорят за да се вливат в общия тон на фигурантите, да ги цитират по форумите и да влизат в новините ... !!!

13

дд

преди 3 години

Мънгъра е правилната опозиция, един вид отдушник на простотиите на НОЩниците.Затова му дават и толкова голяма гласност.Защо никъде не се показва Доцента - шеф на ковида в Пирогов?Ами щото не дрънка като Мангъра, а действа напук на НОЩ и е опасен за тях!Ай, късмет на всички и мислете!

12

Ха

преди 3 години

Дано си прав и този път!

11

Прав е !

преди 3 години

Но щаба командва парада . И то в ущърб на хората ,защото немогат и немогат да разберат ,че всеки би се карантинирал ,ако му дадат необходимото за сметки и храна !