127

споко

преди 3 години

споко и тоя ще гушне чемшира,зад всяко дейст.има противодейст,и то скоро сега му гледат сеира,и после,има Гей...,няма Гей....

126

Безплатна Идея

преди 3 години

НАПРАВЕТЕ ВСИЧКИ ПЪТИЩА БЕЛИ И СЛЪНЦЕТО ЩЕ СЕ ОТРАЗЯВА ПОВЕЧЕ!!!

125

Тралала

преди 3 години

Ръката на снимката се върти.

124

Мда

преди 3 години

Богоизбраните дотолкова се самозабравиха,че вече се помислиха за Богове...Имаше впрочем такъв филм-"Боговете сигурно са полудели"

123

Василев

преди 3 години

А ефекта стряскане и страх от геоинженеринг, и после прокарване на по-малкото зло , като Зеления Пакт как ви се струва???Бил Гейтс е нашо момче, работи за българските интереси, за това много моля никой да не го обижда, защото такива хора са новитге спасители, които поемат целия негативен товар на омраза от невежи хора!!!Бати Бойко е велик!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

122

Анонимен

преди 3 години

Вместо да си мисли как да ни пръска с гасена вар (щото е бяло и не се загрява като въглищата) и други забавни опити и игри по химия за пети клас, да си върнат поддръжката на Уиндоус XP и Уиндоус 7.

121

Луд за връзване

преди 3 години

Тия хора буквално са изкукуригали.Имат пари, имат и пълна власт да правят каквото си искат и да манипулират повечето от хората в САЩ, Индия, и къде ли не.Сега се чудят какво да правят, мислят си, че след като имат пари трябва да бъдат безсмъртни и правят глупости.Няма ли кой да затвори тоя на снимката в някоя лудница? Или в САЩ вече няма лудници защото е скъпо да държиш болен дълго време в лечебно заведение.

120

Анонимен

преди 3 години

И понеже въздухът е на всички хора на планетата ще трябва да имат съгласието на всички 7.674 милиарда души за да направят каквото и да било

119

Анонимен

преди 3 години

И кой разрешава на *** Гейтс да ми запрашава атмосферата? Вие наясно ли сте, че този човек е превъртял?

118

Гробокопач

преди 3 години

Когато един луд направите милиардер, какво се получава? Бил Гей!

117

Анонимен

преди 3 години

СМЪРТ ЗА БИЛ ГЕЙТС СМЪРТ ЗА ТОВА НИЩОЖЕСТВО !

116

АНТИГЕЙТС

преди 3 години

НА КРИВА РАКЕТА - СЛЪНЦЕТО Й ПРЕЧИ. ХВЪРЛЯ СЕ ДА ПОПРАВЯ СЛЕДСТВИЕТО, А НЕ ПРИЧИНАТА. ТОВА Е НОНСЕНС И НАЙ- МНОГО ДА ДОВЕДЕ ДО СПАД НА РЕКОЛТАТА И НАМАЛЕНИЕ НА КИСЛОРОДА ВЪВ ВЪЗДУХА ПОРАДИ НАМАЛЕНАТА ФТОСИНТЕЗА. ТОЗИ ОБРИЧА ХОРАТА И ЗЕМЯТА НА ГИБЕЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. Н.Е.***.И.М.О.!!!!

115

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ човек става опасен с безумните си проекти.

114

.

преди 3 години

Най-много да предизвикат парников ефект и вместо да ни охладят, да ни изпържат... А може би точно това целят тия сатани...

113

Шопо

преди 3 години

Най-накрая на Създателят ще му писне,ще включи големства прахосмукачка и ще ни прибере като вредни микроби...

112

ми тва е

преди 3 години

Луд умора няма,само се поти!

111

АнонимеН

преди 3 години

ДОЛУ ЛАПИТЕ ОТ СЛЪНЦЕТО!!!ЗА РЕДУЦИРАНЕ НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ СЪМ НО НЕ И ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА!!!

110

дддд

преди 3 години

Защо позволяват на такива като този да съществуват и всички мълчат?Няма ли кой да ги избие такива като него?какво като има пари, това не му дава право да се разпорежда все едно Земята е негова.Защо хората позволяват на този изобщо да е жив?

109

Василев

преди 3 години

Представяте ли си как са се изпотили очилата на Гейтс и как му се изцъклили очичките, когато детайлно се е запознал какво представлява компанията Хуауей, с какъв ресурс и потенциал разполага , колко образовани хора работят за иновации и нови технологии, и каква материална и научно-лабораторна база имат????А това е само една китайска компания, която разработва информационни и телекомуникационни технологии и е изпреварила времето и първото десетилетие на 21 век!!!Агент Марла Гибс!ЦРУ!!!

108

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПОНЕ ЛЯТОТО БИРАТА НЯМА ДА СА СТОПЛЯ