20

Анонимен

преди 3 години

Враца и Северозападна България - 0 ваксини.... Логично!

19

Майстор зидар

преди 3 години

Братя, да рестартираме вече, Големият рестарт!

18

Затвор

преди 3 години

Некадърници избивате хората. За вас има всичко, за нас кучета ни яли. Един ден ще лежите в затворите за генодцида и некадърността. Всеки ден избивате по 100 човека. Че вие сте бетер, на.цисти.

17

изборите

преди 3 години

До стига веще са със същите машини с които "избраха" склерозата Байден в САЩтака че аз няма да се изненадам ако хунтата на Тикквочаа "спечели изборите с убедителна преднина"ютюбе е пълен с клипчета как тези т.н. изборни машини биват хаквани за 10 минути !!!

16

ех

преди 3 години

Кога ще вденете, че при работещи училища всички Родители и уви Тарикати сме заедно на хорото ;-) Ако не беше жалко, щеше да е смешно. Англичаните чак сега разбраха, ние се правим на психолози.

15

министър-...едал

преди 3 години

До Патриот Виж....не му го пожелавай на министъра защото той е свикнал...и ще му достави удоволствие.

14

Муахаха

преди 3 години

Грешка, не позна!

13

Алтернатива

преди 3 години

За ваксината не знам но може до май месец всичките да сте в затвора!

12

Щирлиц

преди 3 години

От масовост към майсторство!Амин,другари.

11

православен патриот

преди 3 години

Това не трябва да се допуска в никакъв случай!!!!! Хора разберете го ...това са новите фашисти ....свещените ни тела са дадени от Бог и никой няма право да се разпорежда с тях ...още на 13 трябва да им дадем урок ,не спете ...после ще бъде много късно...

10

V

преди 3 години

Айдее отиди и тоя сезон . Чартърите са намалели с 80 % Тва осначава че България еар има за продажба 14 самолета. Повече от 4 няма да и трябват. А 14 самолета са си много пари. Могат да преквалифицират хората в програмисти :) Гладувайте за герб.

9

стига ве

преди 3 години

След изборите...г-н министър.....няма да си министър...а клиент на прокуратурата....и обитател на стая в хотела на бай Ставри.

8

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Осигурете ваксини за учителите, възможно най-скоро и им дайте избор:1.който не иска имунизация може да преподава на децата и без нея2. който иска да получи каквато има налична3. който откаже имунизация и иска дистанционно обучение директно го изгонете от работа и го глобете

7

Анонимен

преди 3 години

Стига привилегии за групи на професионален признак. Нарушават конституцията. Престъпници.

6

Като как ще стане

преди 3 години

тая масова ваксинацияБойковите башибозуци ще нахлуват в жилишата ни,ще ни тръшкат на пода в белезници,докато мерзавците в бели престилки ни инжектират юдо-масонската отрова наречена ваксина !?

5

Анонимен

преди 3 години

Като имунизирате учителите през месец МАЙ - през СЕПТЕМВРИ пак ще трябва ваксина. Кой е казал, че има гаранция, че имунитета или антителата след имунизация ще са по-трайни от 6 месеца?Няма научни данни. Ако някой знае да каже!

4

Анонимен

преди 3 години

По думите му в страната има увеличаване на смъртността, а според направения анализ това се дължи на COVID-19-------Как така ще се дължи на ковид, каква е логиката? Броят на заразените намалява, смъртността расте - следователно виновни са медиците.

3

Анонимен

преди 3 години

WTF! Нали учителите не са на първа линия? Сега се сетихте за учителите. Нали ги нямате за хора и ги пращате утре курбан да стават?Защо през май ще имунизирате учителите? За лятната ваканция ли?Pffffffff

2

Анонимен

преди 3 години

До 2140 година ще ни ваксинират значи.

1

Анонимен

преди 3 години

Как разбра?Питал ли си ме мене?